2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kulagını düzeltiyorum ben yatırdıktan sonra ama gece yatırmıyorm yastığa kusarsa bogulur falan diye. Kızım hep sırtüstü yatıyor bu arada ama kafasını çeviriyor sadece Yastık yokken sağa yatırdığımda sola çeviriyorsa düzeltiyorum sürekli az da yatsa olur sen sık sık düzelt suan daha çabuk düzelir kemiği

Evet öyle yapıyorum sağa döndükçe sola veya düz çeviriyorum inşallah düzelir

Arkadaşlar aranızda bebeği ağlarken katılan oldu mu? Oldu ise bu durumda ne yaptınız ya da ne yapmamız gerekiyor biliyor musunuz? Biz bugün böyle bi olay yaşadık çok anlık oldu ne ara ağladı ne ara katıldı hiç anlamadım 5 saniye falan kitledi kendini ama benim ömrüm gitti sanki, doktora götürmeme gerek var mıdır sizce?

Evet öyle yapıyorum sağa döndükçe sola veya düz çeviriyorum inşallah düzelir
Düzelir merak etme kızım da hiç arkaya yatmıyor bikaç kere yattı baktık düzelmiş biraz hala tam değil ama çabuk etki etmiş daha çok taze kemikleri sizin de düzelir

Görümcemin de öyleydi katılıp nefes alamadıgından agzına burnuna gelecek şekilde üfleyin hafif nefesi geliyor geri bi de koltuk altından biraz aşagısından gıdıklar gibi mi ne yap demiş doktor ama onu tam bilmiyorum göstermişti tam hatırlamıyorum şuan

Evet üfleme olayını duymuştum daha önce ama o an şokuyla aklıma gelmedi üflemek

Düzelir merak etme kızım da hiç arkaya yatmıyor bikaç kere yattı baktık düzelmiş biraz hala tam değil ama çabuk etki etmiş daha çok taze kemikleri sizin de düzelir
Başladım bugün reflüyü kaldırdım baktım reflüde kaydıkça kafa sivriliyor. Sert bir yer yaptım salona koltuğun üzerine. Başının altını hafif kaldırdım sağa destek koydum şuan solda yatıyor. 1 gün sol 1gün düz 1 gün serbest şekilde bırakıp düzeltmeye çalışacağım. Gece yatağında sırt üstü yatırıyorum birde

15 günde 500 Gr bayağı iyi

Geçmiş olsun canım

Canm hiç bişey yapamıyorsun. Alnını sivazla yada kucağına al ben açsa altını degistiyorsam öyle katılıyor bende hemen kucağıma aliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…