- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.341
Kilo iyi de baş çevresi için biraz eh gibi bi yüz ifadesi takındı baş çevresi ne kadar büyümeli ayda onu bilmiyorum15 günde 500 Gr bayağı iyi
Aynen öyle yap düzelir ilk aylar daha çabuk düzeliyorBaşladım bugün reflüyü kaldırdım baktım reflüde kaydıkça kafa sivriliyor. Sert bir yer yaptım salona koltuğun üzerine. Başının altını hafif kaldırdım sağa destek koydum şuan solda yatıyor. 1 gün sol 1gün düz 1 gün serbest şekilde bırakıp düzeltmeye çalışacağım. Gece yatağında sırt üstü yatırıyorum birde
Ben de çok geriliyordum ama strese gerek yokmuş sadece dün 37,5a çıktı ateşi ve biraz huzursuzdu gece kucak istedi hep, sabah hicbirseyimiz kalmamıştı2.ay aşısı beni çok geriyor
Burda yazanlarda çok olumlu konuşmuyor.
Benimki geçenlerde katıldı ağlama krizinin arkasından, hemen dik tutup yüzüne hafif üfledim işe yaradı. Ben de birinden duymuştum, ona rağmen benim de elim ayağım titredi bisey olacak diyeArkadaşlar aranızda bebeği ağlarken katılan oldu mu? Oldu ise bu durumda ne yaptınız ya da ne yapmamız gerekiyor biliyor musunuz? Biz bugün böyle bi olay yaşadık çok anlık oldu ne ara ağladı ne ara katıldı hiç anlamadım 5 saniye falan kitledi kendini ama benim ömrüm gitti sanki, doktora götürmeme gerek var mıdır sizce?
Reflu yatağından dolayı mı oluyo? Ben kusmasin diye reflu yatağını normal yatağının içine koyup yatiriyordum hep.Başladım bugün reflüyü kaldırdım baktım reflüde kaydıkça kafa sivriliyor. Sert bir yer yaptım salona koltuğun üzerine. Başının altını hafif kaldırdım sağa destek koydum şuan solda yatıyor. 1 gün sol 1gün düz 1 gün serbest şekilde bırakıp düzeltmeye çalışacağım. Gece yatağında sırt üstü yatırıyorum birde
Canm hiç bişey yapamıyorsun. Alnını sivazla yada kucağına al ben açsa altını degistiyorsam öyle katılıyor bende hemen kucağıma aliyorm
Çok tedirgin edici gerçekten umarım tekrari olmaz, daha büyük sıkıntılar yaşamayız, bebeklerimiz iyi olsun mutlu olsun..Benimki geçenlerde katıldı ağlama krizinin arkasından, hemen dik tutup yüzüne hafif üfledim işe yaradı. Ben de birinden duymuştum, ona rağmen benim de elim ayağım titredi bisey olacak diye
Cok tesekkur ederim sukur gecti Allah beterinden korusunGeçmiş olsun canım
Bana da aynı şeyi yaptılar. Bingildak sertleşmiş coxcuk doktoruna git şöyle bunu dedi hemşireKilo iyi de baş çevresi için biraz eh gibi bi yüz ifadesi takındı baş çevresi ne kadar büyümeli ayda onu bilmiyorum
Benim içim acıyor bebeklerin canı acıdığı zaman.Ben de çok geriliyordum ama strese gerek yokmuş sadece dün 37,5a çıktı ateşi ve biraz huzursuzdu gece kucak istedi hep, sabah hicbirseyimiz kalmamıştı
Calpol kullan fitil uygun olmaz canmBenim içim acıyor bebeklerin canı acıdığı zaman.
Ne dilleri var ne bedenen tam ifade edebiliyorlar kendilerini
Tetanoz aşısı olduğumda üç gün dayak yemiş gibiydim. İlk iki gün kolumu oynttıkça canım acıdı
2. Ay aşısında dilerim kolay geçirir bebekler :/ ben hemen fitil alıp uygulayacağım. Ne ateş çıkmasını beklerim ne başka bişy. Çünkü illaki kas ağrısı halsizlik olacak
O iyi rahat olsun önemli olan bu benim için
Ben kullanyrm çok iyi oluyor canim. Bence seninkide olur üç aydan sonra daha iyi diyorlar zaten hersekilde uygun oluyor kangurularKanguru almak istiyorum arkadaşlar aranızda kullanan var mı? Aslında elimde bi tane var ama aşırı bacakları açık duracak gibi gözüküyor.Tedirgin oldum kullanmak istemiyorum onu.
Bende öyle yapıyordum gece gündüz reflüde yattı doğduğundan beri. Geceleri getirip yatağına koyuyordum reflü yatağını. Biz öyle gözlemledik. Çocuk hareket ettikçe aşağı doğru kayıyor sanki kafa sivriliyor gibi geldi. Şimdi pike ve battaniyeden sert bir şekilde koltuğun üzerine yer yaptım gündüzleri yanımda dursun diye. Reflü yatağı gibi ama düz bir yatak bulabilsem alcam gündüzleri salon daha iyi oluyor oda biraz uzakta kalıyor ama bulamadım kendim yaptım mecbur.Reflu yatağından dolayı mı oluyo? Ben kusmasin diye reflu yatağını normal yatağının içine koyup yatiriyordum hep.Yarın ben de kaldırayım reflu yatağını.
Aaa neden? Fitili 1 yaşa kadar kullanmak daha uygun ve rahat diye biliyordum. İlk çocuğumda onu kullandım bir sıkıntı olmamıştı doktor da kullan diyorduCalpol kullan fitil uygun olmaz canm
Asi yan etkileri cok hirpaliyo bebegide anneyideBende ikizlerime dün 2. Ay aşılarinı yaptirdim. Aslında bütün gün pek bisey yoktu iyi dedim atlattik ama aksam 8 den sonra huzursuzluk uyumama başladı. Zor bela uyuttum ama gece 3 ten beri ateşi var birinin digerinde ateş yok ama o da cok uyandi durdu sanirim kol agrisi var. 24 saat oldu aşıyi olali atesı olanin hala devam ediyor ama yüksek bi ateş degil 37,5 civarı bazen birZ daha yüksek. Ama huzursuz dogal olarak. Bende toplam 2 saat uyku ile ayakta duruyorum
Amin cnm sagolasin. Evt insallah aksam uykularimiz en azindan saatli ve duzenliydi onu bozmaz umarim.Asi yan etkileri cok hirpaliyo bebegide anneyidesifa olsun koruyuculugu bol olsun
Bizim aile hekimi calpol yazmadı.6 aydan önce yazamam dedi.Fitil verdik ilk aşıda 2.de de öyle olacak muhtemelen.Bugün aşıyı olduk
Yavrumun canı çok acıdı ama çok az ağladı.
61 cm 6300 olmuş. O değilde kafası 38,5 cm olmuş. koca kafalı şapşik.
Calpol vermeye çalıştım ama içmiyo midesi bulandı
Taktiği olan var mı nasıl içirebilirim yoksa mecbur fitil
bizim bebişte oyle kafasinin arka tarafi tamamen duz olmusgünaydın tatlış annelerbebişleri nasıl yatırıyorsunuz. Bebeğimin sağında hafif düzlük oluştu. Reflüde sırt üstü yatıyor sürekli böyle olunca kafa sivrileşti. Korkuyorum böyle kalacak diye yan yatırmak için çok küçük daha. Nasıl düzeltcem ben bu kafayı gece boyu kalkıp sağına döndü mü diye baktım desteklediğim halde dönüyor. Düzelir mi bu tecrübeli annelere sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?