2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim bir tane kot pantolonum hafif bol geliyordu dün ilk defa onun içine girdim ama biraz sıkıyor ve kalçadan zor geçiyor
Ben sıgarım diye zoorrla giydim kalçadan zor geçti düğme kapanmadı sonra 10 dk çıkarmakla ugrastım kalçadan çıkmadı bi daha giymeye teşebbüs etmedim

Kızlar bebeğimin burnu hafif tıkandı sadece başını yan çevirip serum fizyolojik döküp sonra dik kaldırıp başını tutarak temizlemeyi denediz mi işe yarıyormu

Kızlar bebeğimin burnu hafif tıkandı sadece başını yan çevirip serum fizyolojik döküp sonra dik kaldırıp başını tutarak temizlemeyi denediz mi işe yarıyormu
Aynen yarar azcık fışkırır şekilde yapıyorum ben hemen ters çevirip sırtına vuruyorm çıksın diyesonra aspiratörle çekiyorum

Ayy kıyamam teşekkür ederim cevabın için canım. Bide bişey daha sormak istiyorum sizlere kızımda hırıltı var hasta değil ama balgam hırıltısı sanırım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı?
Balgam değil de genzi dolu olabilir ben serum fizyolojik sıkıyorum aspiratörle çekiyorum

Ben daha hamile kotlarina yeni girebildim ahaha 17kg verdim simdiye kadar 9 kg daha fazlam var insallah 3 4 ayda da onu vericem sonra agirlikli spora baslicam bu g*t gobek baska turlu roparlanmaz
Kilo vermek için asla uğraşmıyorum valla şu an, zaten her gün dışarı çıkıp yürümek evde bebeği taşımak falan fazlaca spor bence benim 3 kg kaldı ama kalçam büyümüş o nasıl küçülür bilmem yoksa göbek felan yok bende

Ayy kıyamam teşekkür ederim cevabın için canım. Bide bişey daha sormak istiyorum sizlere kızımda hırıltı var hasta değil ama balgam hırıltısı sanırım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı?
Benim bebeğimde aynı şekilde olmuştu burnunu güzelce serum fizyolojik ile temizle eğer yeterli gelmezse doktor burun spreyi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…