2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayy kıyamam teşekkür ederim cevabın için canım. Bide bişey daha sormak istiyorum sizlere kızımda hırıltı var hasta değil ama balgam hırıltısı sanırım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı?
Burnunu temizle ara ara canim serum fizyolojikle genzine akiyodur belki

Agirlik alicaksin eline yada bebegini oyle spor yapicaksin direnc sporu

Birkaç gündür giremedim bebeğim hastaydı. Oğlum okullar açıldı sezonu açtı önce o hastalandı bebişe geçti burnu tıkandı genzinde çılgın bir akıntı yavrum öksüremiyor da. Doktor çok ufak diye kan falan aldı şükür antibiyotik kullanmaya gerek kalmadı emzir burnunu temizle serum fizyolojikle soğuk buhar ver dedi hepsini yaptım ama en çok soğandan fyda gördüm. Gece yatmadan bir kasenin içine soğanı 2 ye bölüp koydum üzerine de kaynar su döktüm gece boyu baş ucumuzda kaldı. Ben de hastalandım tabii ama ne bebişin ne benim burnumuz akmadı geniz akıntısı da durdu çok iyi geldi cidden mucizeymiş. Belki lazım olur birilerine şükür toparladık, oda biraz kebapçı gibi koksa da şifadır. Buarada kızlar benim sağ göğsümün içi zaman zaman çok sinir bozucu bir şekilde acıyor yanıyor, bu süt dolması sızlaması gibi değil emzirmeme rağmen boşken bile acıyor diğerinde hiç olmadı. Zaten çok severek emdiği taraf değil ama emiyor, sizde de oluyor mu? Kanal falan mı tıkanıyor acaba, çünkü süt sızlaması değil ara ara çok canım acıyor bıçak girmiş gibi bazen uykudan uyandırıyor.

Bir de Hasan Hüsnü Eren'i takip ederim yıllardır oğlana lugol ile gargara yaptırdım hemen boğazı düzeldi kendime de aynı şekilde. Aynı zamanda bu ateşe de iyi geliyor sulandırıp kompres yapmak için, sayfasını incelerseniz ateş sorunu olan annecikler cidden etkili. Öksürünce hemen oğlanın sırtına kafes yapıyorum, hemoroid problemi mi çözdü bizzatta emziren anneyim kullanabilirmiyim diye mesaj atmıştım sağ olsun cevap verdi sür kullan diye. Belki birilerine şifa olur özellikle okula giden çocuğu olan arkadaşlarım geçen sene bu adamın tavsiyeleriyle iki kez falan hastalandı oğlum normalde uçan kuştan hastalık kaparız. Şimdi hemen yine önlemler aldım evde bebek var diye

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-22-47-34-37_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2023-09-30-22-47-48-60_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
Tamamen geçer inşallah emzir sürekli en güzeli şifa olsun sütün
Devamlı emzirmesem olmuyor valla demin hem emzirdim hemde bir şişe süt sagdim çok şükür azda olsa topladı giribe döndü resmen burnu tıkandı sesi gitti hemen burnunu açtım devamlı konturol.ediyorun burnu tikanmasin die on haftanın içindeyiz daha iki aylık asimizi olamadık bile asi pazartesi gekicekmis salı vurulucaz inşallah ozman kadar toparlar

E bebekten uyku tulumu alan var mı %100 pamuk 2.5 tog aldım içinde atlet ve alt üst takım var ama sadece uyku tulumu ile yattıgında gögsü sıcak değil üşüyor mudur

Toparlar toparlar merak etme sende kendine bal sarımsak limon küründen yap iç ondan sonra emzir doğal antibiyotik olsun bebişe hızla iyileşsin

E bebekten uyku tulumu alan var mı %100 pamuk 2.5 tog aldım içinde atlet ve alt üst takım var ama sadece uyku tulumu ile yattıgında gögsü sıcak değil üşüyor mudur
2,5 togluk uyku tulumu mu kullanıyorsun şu an için çok fazla değil mi? Ben lcwdan almıştım daha erken diye kullanmaya başlamadım. Evim hala 26-27 derece arası

Kızlar uyku tulumlarını kaç aylık aldınız nasıl oldu bebeklerinize? Benim bebeğim 3 aylık 9-12 mi alsam daha küçük mu karar veremiyorum

Eviniz çok mu soğuk canım? 2.5 tog kalın yorgan demek havalar bunun için fazla sıcak bir de takım varmış içinde. Benim bebeğim atlet artı 1.6 togla uyuyamadı sıcaktan

2,5 togluk uyku tulumu mu kullanıyorsun şu an için çok fazla değil mi? Ben lcwdan almıştım daha erken diye kullanmaya başlamadım. Evim hala 26-27 derece arası
Kayınvalidemdeyim evi soguktu benim evimde soguk oluyor ne kadar sıcak tutacak diye denemek için ama baktım gögsünden sıcak değildi ılıktı göğsü çok sıcak tutmuyor demekki

Eviniz çok mu soğuk canım? 2.5 tog kalın yorgan demek havalar bunun için fazla sıcak bir de takım varmış içinde. Benim bebeğim atlet artı 1.6 togla uyuyamadı sıcaktan
Evim soğuk oluyor kayınvalidemdeyim onunda evi soğuk suan denemek için giydirdim ama gögsü sıcak değildi ılıktı çok sıcak tutmuyor demekki kalitesi mi düşük acaba e bebektekinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…