- 12 Temmuz 2016
- 4.582
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.581
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.661
Burnunu temizle ara ara canim serum fizyolojikle genzine akiyodur belkiAyy kıyamamteşekkür ederim cevabın için canım. Bide bişey daha sormak istiyorum sizlere kızımda hırıltı var hasta değil ama balgam hırıltısı sanırım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı?
Agirlik alicaksin eline yada bebegini oyle spor yapicaksin direnc sporuKilo vermek için asla uğraşmıyorum valla şu an, zaten her gün dışarı çıkıp yürümek evde bebeği taşımak falan fazlaca spor bencebenim 3 kg kaldı ama kalçam büyümüş o nasıl küçülür bilmem yoksa göbek felan yok bende
bi de doktor bana başı daha yüksekte olsun yatarken demişti genzi tıkanmanası için reflü yatağı gibiTeşekkür ederim ilk defa yapıcam gerildim biraz
Bende yapıyorum hergün buna rağmen öyleBalgam değil de genzi dolu olabilir ben serum fizyolojik sıkıyorum aspiratörle çekiyorum
Bende yapıyorum ama yetmiyor dmeekki teşekkür ederim öyle yapayım :)Benim bebeğimde aynı şekilde olmuştu burnunu güzelce serum fizyolojik ile temizle eğer yeterli gelmezse doktor burun spreyi veriyor
Hergün yapıyorum onu canım teşekkür ederim.Burnunu temizle ara ara canim serum fizyolojikle genzine akiyodur belki
Benimkinin de öyle genzi hıkırdıyo burnunda bişey yok da sen yap o azaltır onu dedi bakalm inşallah gecerBende yapıyorum hergün buna rağmen öyle
Devamlı emzirmesem olmuyor valla demin hem emzirdim hemde bir şişe süt sagdim çok şükür azda olsa topladı giribe döndü resmen burnu tıkandı sesi gitti hemen burnunu açtım devamlı konturol.ediyorun burnu tikanmasin die on haftanın içindeyiz daha iki aylık asimizi olamadık bile asi pazartesi gekicekmis salı vurulucaz inşallah ozman kadar toparlarTamamen geçer inşallahemzir sürekli en güzeli şifa olsun sütün
Toparlar toparlar merak etme sende kendine bal sarımsak limon küründen yap iç ondan sonra emzir doğal antibiyotik olsun bebişe hızla iyileşsinDevamlı emzirmesem olmuyor valla demin hem emzirdim hemde bir şişe süt sagdim çok şükür azda olsa topladı giribe döndü resmen burnu tıkandı sesi gitti hemen burnunu açtım devamlı konturol.ediyorun burnu tikanmasin die on haftanın içindeyiz daha iki aylık asimizi olamadık bile asi pazartesi gekicekmis salı vurulucaz inşallah ozman kadar toparlar
2,5 togluk uyku tulumu mu kullanıyorsun şu an için çok fazla değil mi? Ben lcwdan almıştım daha erken diye kullanmaya başlamadım. Evim hala 26-27 derece arasıE bebekten uyku tulumu alan var mı %100 pamuk 2.5 tog aldım içinde atlet ve alt üst takım var ama sadece uyku tulumu ile yattıgında gögsü sıcak değil üşüyor mudur
Eviniz çok mu soğuk canım? 2.5 tog kalın yorgan demek havalar bunun için fazla sıcak bir de takım varmış içinde. Benim bebeğim atlet artı 1.6 togla uyuyamadı sıcaktanE bebekten uyku tulumu alan var mı %100 pamuk 2.5 tog aldım içinde atlet ve alt üst takım var ama sadece uyku tulumu ile yattıgında gögsü sıcak değil üşüyor mudur
Kayınvalidemdeyim evi soguktu benim evimde soguk oluyor ne kadar sıcak tutacak diye denemek için ama baktım gögsünden sıcak değildi ılıktı göğsü çok sıcak tutmuyor demekki2,5 togluk uyku tulumu mu kullanıyorsun şu an için çok fazla değil mi? Ben lcwdan almıştım daha erken diye kullanmaya başlamadım. Evim hala 26-27 derece arası
Evim soğuk oluyor kayınvalidemdeyim onunda evi soğuk suan denemek için giydirdim ama gögsü sıcak değildi ılıktı çok sıcak tutmuyor demekki kalitesi mi düşük acaba e bebektekininEviniz çok mu soğuk canım? 2.5 tog kalın yorgan demek havalar bunun için fazla sıcak bir de takım varmış içinde. Benim bebeğim atlet artı 1.6 togla uyuyamadı sıcaktan
Sıcak tutar bence ama bilemedimKayınvalidemdeyim evi soguktu benim evimde soguk oluyor ne kadar sıcak tutacak diye denemek için ama baktım gögsünden sıcak değildi ılıktı göğsü çok sıcak tutmuyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?