2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayyy maşallah nasıl gurur verici, çok sevindim toparlamasına böyle böyle bağışıklık olacak ve büyüyecekler işte
Benim anlamadığım devamlı emiyor nasıl oldu da bağışıklığı düştü doktor bağışıklığı düştüğü için hastalanmış dedi şok oldum zaten ama şimdi uyuyor. Kuzum el desen devamlı ağzında

Eklentiler

• IMG-20231001-WA0043.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 75
Ay bugün baştan aşağı okudum burayı Allah'ım biz neler yaşamışız okadar anılar varki surda hepimiz çok güzel zaman gecirmisiz burda testler doktorlar ulturoson resimleri bakalım tekrarı ne zaman olur diyicem ama bana olmasın lütfen dortdu kaldıramam

Ben çok ara vermeyi düşünmüyorum. 3-4 yıla yeni topiklere geçerim

Ay bana 1 tane yetti ben almayayım alana da mani olmayayım şimdilik.

Kizlar bebegim 8 gundur kakasini yapmadi normal mi?
bi yerde 15 gune kadar normal yaziyordu endise etmelimiyim

Kizlar bebegim 8 gundur kakasini yapmadi normal mi?
bi yerde 15 gune kadar normal yaziyordu endise etmelimiyim
Benim de 8 gün oldu. Ne zaman gaz ilacını versem kakasını yapıyor fakat gazını çıkarıyor gaz sorunu yok rahat versem mi vermesem mi bilemedim.
Önce 1 saate yakın suda tutacağım. Artık öyle işe yarar belki.

Ya ozaman bende gaz ilacini veriyim rahatlar belki
Bence suda bekletme havalar sogudu

Hic aklima gelmemisti bende gaz ilaci kullancam
zaten oylefazla kullanmiyorum mecbur olmadikca

Ya o kadar güzel zamanlar ki bazen diyorum yaparım bir tane daha sonra anında vazgeçiyorum

Benimde hep boyle yapmiyo degisiyor cbazen. gunde 2 defa yaptigi oluyor bazende 2 gunde bir
ilk defa bukadar arayi acti
10 güne kadar anne sütü alanda normal diyor doktorlar ama bebeğin rahatsızlık duymuyorsa ayaklarını karnına doğru hareket ettirebilirsin bide eskilerin tuvalet tutar gibi bacaklarını karnına çekip o pozisyonda bekleyebilirsin 8 günde az değil bundan sonra yapması için yardımcı olmaya çalışabilirsin

Minnoşlar büyüdükçe ataktan atağa koşuyor kimine hiç uğramıyor atak kimimden hiç gitmiyor bazen düşünüyorum da doktorlar çözüm bulamayınca atak diyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…