2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Minnoşlar büyüdükçe ataktan atağa koşuyor kimine hiç uğramıyor atak kimimden hiç gitmiyor bazen düşünüyorum da doktorlar çözüm bulamayınca atak diyorlar galiba
Biz en son 12yi geçirdik 19a kadar kafam rahat atak haftalarının hepsi canıma okudu bu arada uğramayan varmıymış ya

Benim bebeğimde tam tersi gün içerisinde en az 3 kere kaka yapıyor başka var mı benimki gibi?
Benim de günde 1 yapıyordu, son zamanlarda 3-4 yapmaya başladı.
Ay doğum travmam var benim. Hastaneye gitmeye bile korkuyorum. Bi de uykusuzluk vuruyor. Ayrıca bi tane daha olursa bununla ilgilendiğim gibi ilgilenemem gibi geliyor. Haksızlık olur gibi.
Kızlar bebeğimin kakası hafif yeşil gibi ne anlama geliyor normal mi ?
Yeşillik falan fazla yediysen bu ara o yüzden olabilir deniyor.

Yok yemedim inşallah bir sorun olmaz

Kızlar mont aldınız mı bebişlere, ya ben kaç tane aldıysam olmadı netten geri iade ettim, rahat olmuyor e bebekten peluş dolgulu vardı rahat onunda bedeni olmadı 9-12 ay almıştım küçük geldi büyük beden alıncada kolu uzun geliyor, astronot aldım ocakta ancak giyer kar kış olacak ki resmen mont bulamadım

Dönemseldir belki, algılar açıldığı ve hareket arttığı için yorgun düşmüş olabilir ilk aklıma gelen bu
Bizim kızda da el ağızdan çıkmıyor, her yer salya baloncuk yakalardan taktım bu seferde onun ucunu emmeye başladı

Canim herseyi denedim masajda yapiyorum
gaz damlasi verdim belki yapar kakasini
yarinda zeytinyagi kulancam
10 gune kadar normal bende oyle duydum
2 gun daha beklerim sonra acile giderim fitil veriyolar aninda rahatliyolar

Canim herseyi denedim masajda yapiyorum
gaz damlasi verdim belki yapar kakasini
yarinda zeytinyagi kulancam
10 gune kadar normal bende oyle duydum
2 gun daha beklerim sonra acile giderim fitil veriyolar aninda rahatliyolar
Kolik masaji yapiyo musun canim bizde yarim saat kolik masaji bide kovaya su doldurup onun icinde biraz tutmak ise yaramisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…