2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evim soğuk oluyor kayınvalidemdeyim onunda evi soğuk suan denemek için giydirdim ama gögsü sıcak değildi ılıktı çok sıcak tutmuyor demekki kalitesi mi düşük acaba e bebektekinin
E bebekte Hellobaby markanınkiler ince littleplane markalar kalın oluyor. Ama bence sen zaten yeterli giydirmişsin bu sefer de uykusundan sık uyanır bunalırsa

Toparlar toparlar merak etme sende kendine bal sarımsak limon küründen yap iç ondan sonra emzir doğal antibiyotik olsun bebişe hızla iyileşsin
Çok şükür şuan iyi sagdece öksürüyor sağ gözü caballanmis. Temizleyip duruyorum. Sesi gitmiş tam girip olmuş şuan sakince uzanıyor

Bir de 3 aylık olacak bebeğime 6-12 bedenini aldım paçaları uzun geldi ama beden hafif bol değiştirmeyeceğim çok çabuk büyüyorlar
Bizim pamuğa alerjiniz var bakalım biz nasıl giyicez merak ediyorum

Evim soğuk oluyor kayınvalidemdeyim onunda evi soğuk suan denemek için giydirdim ama gögsü sıcak değildi ılıktı çok sıcak tutmuyor demekki kalitesi mi düşük acaba e bebektekinin
Ay acaba terlemiş sonra soğumuş olabilir mi? Bizde de olur ya terleyince vücut ısımız düşer. Bi takip et bakalım. 2.6 tog gayet kalın çünkü.

Eviniz çok mu soğuk canım? 2.5 tog kalın yorgan demek havalar bunun için fazla sıcak bir de takım varmış içinde. Benim bebeğim atlet artı 1.6 togla uyuyamadı sıcaktan
Ama dediğin gibi sıcak tutmadı bende çok sıcak tutar diye düşündüm denemek için giydirdim göğsünden baktım ılıktı sıcak değildi ev kaç derece bilmiyorum ama soğuk
Kızlar uyku tulumlarını kaç aylık aldınız nasıl oldu bebeklerinize? Benim bebeğim 3 aylık 9-12 mi alsam daha küçük mu karar veremiyorum
e bebektw 9 ayrı 12 ayrıydı 12 aldım büyük olsun bir iki aya olmaz diye büyük olsun rahat olsun dedim

Ay acaba terlemiş sonra soğumuş olabilir mi? Bizde de olur ya terleyince vücut ısımız düşer. Bi takip et bakalım. 2.6 tog gayet kalın çünkü.
Sanmam giydirdim yarım saat sonra baktım bilemedim ki ya e bebekten alıp kullanan varsa bilgilendirir misiniz hello baby olanı aldım

Burnunu temizle ara ara canim serum fizyolojikle genzine akiyodur belki
Genzine aktıgını nasıl anlarız kızım arada öğürür gibi yapıyo
E bebekte Hellobaby markanınkiler ince littleplane markalar kalın oluyor. Ama bence sen zaten yeterli giydirmişsin bu sefer de uykusundan sık uyanır bunalırsa
hellobaby olanı aldım ondan mı çok sıcak tutmadı acaba

Üstte kalan yağı kullanırım diye düşünmüştüm ama ağır gelir mi bak bilemedim, zeytinyağıyla hafta en 2-3 masajımız var genel olarak
Ilık duş aldiriyorum emzirmeye çalışıyorum ama az emiyor uyusa emse belki kendine gelicek ama yok malesef
Şifa olsun kuzuma, tez zamanda iyileşir inşallah

Üstte kalan yağı kullanırım diye düşünmüştüm ama ağır gelir mi bak bilemedim, zeytinyağıyla hafta en 2-3 masajımız var genel olarak

Şifa olsun kuzuma, tez zamanda iyileşir inşallah
Ateş olayimiz bitti çok şükür sagdece sesimiz kısık sağ gözü capaklaniyor onuda temizliyorum düne göre daha iyi ememye başladı tekrardan bugün beraber altı saat uyumusuz bir kalktım hava karar mis kızım uyuyorum die kaldırmamıs kısır yapmış bana resmen güzelde yapmış anne ne gorduysen sende onu yaptım dedi

Ayyy maşallah nasıl gurur verici, çok sevindim toparlamasına böyle böyle bağışıklık olacak ve büyüyecekler işte

Çok geçmiş olsun geçer inşallah kalın müslin falan varmıdır acaba bir araştıralım
Yumuşatıcı kullanamıyorum gergin evi temizlemeye çalışıyorum resmen aletlerji deposu çocuk toza yumuşatıcı ya pamuğa kalın halı evde olmiycak mis evde tüylü hiç birşey tutulmiycakmis oyunca ayı bile yasak ilk defa bir evladım bu kadar alerji dolu pamuk yanına yanastimi başlıyor hapsurmaya

Benimkide yapiyo ogurme isini ya elini bogazina soktugundan yada tukurugunu adam akilli yutamadigindan
Aynı durum bendede var. Onu geçtim salya akıtıyor devamlı ağzı durmuyor onu devamlı ıslanıyor önlük kullaniyorum devamlı ne zaman gecicek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…