- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.681
6-12 şeklindeydi benim aldığım öyle aldımKızlar uyku tulumlarını kaç aylık aldınız nasıl oldu bebeklerinize? Benim bebeğim 3 aylık 9-12 mi alsam daha küçük mu karar veremiyorum
E bebekte Hellobaby markanınkiler ince littleplane markalar kalın oluyor. Ama bence sen zaten yeterli giydirmişsin bu sefer de uykusundan sık uyanır bunalırsaEvim soğuk oluyor kayınvalidemdeyim onunda evi soğuk suan denemek için giydirdim ama gögsü sıcak değildi ılıktı çok sıcak tutmuyor demekki kalitesi mi düşük acaba e bebektekinin
Ben lcw den 2.5 tog aldım ama henüz giydirmedim evim daha 23-24 derecelerde denemedim o yüzdenE bebekten uyku tulumu alan var mı %100 pamuk 2.5 tog aldım içinde atlet ve alt üst takım var ama sadece uyku tulumu ile yattıgında gögsü sıcak değil üşüyor mudur
Bir de 3 aylık olacak bebeğime 6-12 bedenini aldım paçaları uzun geldi ama beden hafif bol değiştirmeyeceğim çok çabuk büyüyorlarBen lcw den 2.5 tog aldım ama henüz giydirmedim evim daha 23-24 derecelerde denemedim o yüzden
Çok şükür şuan iyi sagdece öksürüyor sağ gözü caballanmis. Temizleyip duruyorum. Sesi gitmiş tam girip olmuş şuan sakince uzanıyorToparlar toparlar merak etme sende kendine bal sarımsak limon küründen yap iç ondan sonra emzir doğal antibiyotik olsun bebişe hızla iyileşsin
Bizim pamuğa alerjiniz var bakalım biz nasıl giyicez merak ediyorumBir de 3 aylık olacak bebeğime 6-12 bedenini aldım paçaları uzun geldi ama beden hafif bol değiştirmeyeceğim çok çabuk büyüyorlar
Ay acaba terlemiş sonra soğumuş olabilir mi? Bizde de olur ya terleyince vücut ısımız düşer. Bi takip et bakalım. 2.6 tog gayet kalın çünkü.Evim soğuk oluyor kayınvalidemdeyim onunda evi soğuk suan denemek için giydirdim ama gögsü sıcak değildi ılıktı çok sıcak tutmuyor demekki kalitesi mi düşük acaba e bebektekinin
Ama dediğin gibi sıcak tutmadı bende çok sıcak tutar diye düşündüm denemek için giydirdim göğsünden baktım ılıktı sıcak değildi ev kaç derece bilmiyorum ama soğukEviniz çok mu soğuk canım? 2.5 tog kalın yorgan demek havalar bunun için fazla sıcak bir de takım varmış içinde. Benim bebeğim atlet artı 1.6 togla uyuyamadı sıcaktan
e bebektw 9 ayrı 12 ayrıydı 12 aldım büyük olsun bir iki aya olmaz diye büyük olsun rahat olsun dedimKızlar uyku tulumlarını kaç aylık aldınız nasıl oldu bebeklerinize? Benim bebeğim 3 aylık 9-12 mi alsam daha küçük mu karar veremiyorum
Sanmam giydirdim yarım saat sonra baktım bilemedim ki ya e bebekten alıp kullanan varsa bilgilendirir misiniz hello baby olanı aldımAy acaba terlemiş sonra soğumuş olabilir mi? Bizde de olur ya terleyince vücut ısımız düşer. Bi takip et bakalım. 2.6 tog gayet kalın çünkü.
Genzine aktıgını nasıl anlarız kızım arada öğürür gibi yapıyoBurnunu temizle ara ara canim serum fizyolojikle genzine akiyodur belki
hellobaby olanı aldım ondan mı çok sıcak tutmadı acabaE bebekte Hellobaby markanınkiler ince littleplane markalar kalın oluyor. Ama bence sen zaten yeterli giydirmişsin bu sefer de uykusundan sık uyanır bunalırsa
Çok geçmiş olsun geçer inşallahBizim pamuğa alerjiniz var bakalım biz nasıl giyicez merak ediyorum
Üstte kalan yağı kullanırım diye düşünmüştüm ama ağır gelir mi bak bilemedim, zeytinyağıyla hafta en 2-3 masajımız var genel olarakSarımsaklı olan için erken tek zeytinyağı olabilir. Ayrıca süzmeden kullanmayın ayak yakıyor sarımsak.
Gncgm28 geçmiş olsun canım bol emzirmekten başka çare yok istersen sen zencefilli bal tüket birde tavuk suyu çorbası Rabbim tez şifa versin
Şifa olsun kuzuma, tez zamanda iyileşir inşallahIlık duş aldiriyorum emzirmeye çalışıyorum ama az emiyor uyusa emse belki kendine gelicek ama yok malesef
Hirilti yapar tikali olir burnuGenzine aktıgını nasıl anlarız kızım arada öğürür gibi yapıyo
hellobaby olanı aldım ondan mı çok sıcak tutmadı acaba
Benimkinin de öyle genzi hıkırdıyo burnunda bişey yok da sen yap o azaltır onu dedi bakalm inşallah gecer
Hırıltı var ama geçmiyor çoğaldı bu ara doktor fizyolojik sık o eritir yeterli dedi ama bu ara öğürmeye başladıHirilti yapar tikali olir burnu
Ateş olayimiz bitti çok şükür sagdece sesimiz kısık sağ gözü capaklaniyor onuda temizliyorum düne göre daha iyi ememye başladı tekrardan bugün beraber altı saat uyumusuz bir kalktım hava karar mis kızım uyuyorum die kaldırmamıs kısır yapmış bana resmen güzelde yapmış anne ne gorduysen sende onu yaptım dediÜstte kalan yağı kullanırım diye düşünmüştüm ama ağır gelir mi bak bilemedim, zeytinyağıyla hafta en 2-3 masajımız var genel olarak
Şifa olsun kuzuma, tez zamanda iyileşir inşallah
Ayyy maşallah nasıl gurur verici, çok sevindim toparlamasınaAteş olayimiz bitti çok şükür sagdece sesimiz kısık sağ gözü capaklaniyor onuda temizliyorum düne göre daha iyi ememye başladı tekrardan bugün beraber altı saat uyumusuz bir kalktım hava karar mis kızım uyuyorum die kaldırmamıs kısır yapmış bana resmen güzelde yapmış anne ne gorduysen sende onu yaptım dedi
Benimkide yapiyo ogurme isini ya elini bogazina soktugundan yada tukurugunu adam akilli yutamadigindanHırıltı var ama geçmiyor çoğaldı bu ara doktor fizyolojik sık o eritir yeterli dedi ama bu ara öğürmeye başladı
Yumuşatıcı kullanamıyorum gergin evi temizlemeye çalışıyorum resmen aletlerji deposu çocuk toza yumuşatıcı ya pamuğa kalın halı evde olmiycak mis evde tüylü hiç birşey tutulmiycakmis oyunca ayı bile yasak ilk defa bir evladım bu kadar alerji dolu pamuk yanına yanastimi başlıyor hapsurmayaÇok geçmiş olsun geçer inşallahkalın müslin falan varmıdır acaba bir araştıralım
Aynı durum bendede var. Onu geçtim salya akıtıyor devamlı ağzı durmuyor onu devamlı ıslanıyor önlük kullaniyorum devamlı ne zaman gecicek acabaBenimkide yapiyo ogurme isini ya elini bogazina soktugundan yada tukurugunu adam akilli yutamadigindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?