- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.761
Masallah gayet iyi bence boyuda kilosudaGünaydın kızlar biz asimizi biraz geç olduk çok şükür iki aylık asimizi yaptırdık bugün boyumuz kısa sanki ya 61 cm dedi ler kilosuna 6.500 dendi kilo almamış bu sefer benim oğlan 72 günlük olduk gerçi doğum kilosuna bakınca gayet normal dedi ler kilosuna 3050 le çıkmıştık hastaneden
Maşallah kuzuya daha ne olsun annesi 2 aylık bebek 6500 çok iyi, ilk çocukların çok mu kiloluydu belki ondan az geliyor olabilir sana, mesela biz 2 aylıkken 5850 ydik doktorumuz gayet iyi normal bir bebek olduğunu söyledi ama ilk çocuğum 7500 dü 2.ayda ve normal değildi doktor süt diyetine sokmuştu çocuğum o gündür bugündür kilo problemi var evet bebekken sevimli oluyorlar ama şimdi 12 yaşında bunalıma giriyor diyetisyene götürüyorum küçük olduğu için iradesine sahip çıkmakta zorlanıyor, o yüzden sağlıklı olsunda çok kilodansa az kilo tercihimGünaydın kızlar biz asimizi biraz geç olduk çok şükür iki aylık asimizi yaptırdık bugün boyumuz kısa sanki ya 61 cm dedi ler kilosuna 6.500 dendi kilo almamış bu sefer benim oğlan 72 günlük olduk gerçi doğum kilosuna bakınca gayet normal dedi ler kilosuna 3050 le çıkmıştık hastaneden
Eveet kesinlikle yeni tanışıyoruz biz de.Biz valla o atagi atladik 14.hafta atagini daha dolu yasamak icinama genel olarak ayni anlattiklarinla ve daha fazlasi diyeyim 3.5 aydir tanidigim bebek bu degil bununla yeni tanisiyoruz
İlk bebelerimiz benzermiş. 8 kg idi benimkisi de. Doktor 8,500 gr sınır demişti. Diyet başlanmamıştı ama 4 yaşına kadar hep şüşko bir çocuktu. Sonra ne oldu ne olmadı bilmiyorum şuan mankenimsiMaşallah kuzuya daha ne olsun annesi 2 aylık bebek 6500 çok iyi, ilk çocukların çok mu kiloluydu belki ondan az geliyor olabilir sana, mesela biz 2 aylıkken 5850 ydik doktorumuz gayet iyi normal bir bebek olduğunu söyledi ama ilk çocuğum 7500 dü 2.ayda ve normal değildi doktor süt diyetine sokmuştu çocuğum o gündür bugündür kilo problemi var evet bebekken sevimli oluyorlar ama şimdi 12 yaşında bunalıma giriyor diyetisyene götürüyorum küçük olduğu için iradesine sahip çıkmakta zorlanıyor, o yüzden sağlıklı olsunda çok kilodansa az kilo tercihim
bizimde gece uykularımızda sorun olmuştu, ama 2 saatte bir gibi kalkıyordu. Gece normalde gözlerini açmadan emer hemen uyurdu, atak zamanında tekrar uykuya dalsın diye en az bir saat uğraştık12. Hafta atağını nasıl geçirdiniz ?
Benim bebek 2 gündür gece uykusunda huzursuz
Yarım saatte, saatte bir uyanıyor. Bugün 7.30 dan beri yanında yatıyorum mesela, uyuyo. Ama yanından kalkınca kıpır kıpır. Normalde derin uykuya dalabilen saatlerce uyuyan çocuktu.
Midesini mi üşüttü acaba dedim, malum iki gündür hava çok değişken İstanbul’da. Sıcak tutuyorum ama yine de sanki bşşyler eksik.
Ay bu kadar mi ayni olurEveet kesinlikle yeni tanışıyoruz biz de.
Ağlama krizi gelince gözü hiçbir şey görmüyor ve artık söyleyebilirim nazar değmezyani bebem hiç ağlamazdı. Ih mıh derdi yenidoğanken bile. Geçen akrabalarlayız, krize girdi hiçbir şey duymuyor görmüyor inadın dibinde.
Akrabalar bile dedi ki biz bu bebeyi böyle bilmiyorduk nasıl yaaa niye böyle ağlıyor
İki üç gün önce maks 1 saat sürecek bir avm turu yaptık. 4 paket bez iki adet tulum aldık çıktık. Arabaya bindik diye krize girdi. Arabadan nefret eden başka çocuk tanımıyorum yahu.
Uzun süre emziriyorum aslında meme yumuşuyana kadar emiyor. Bugün düzeldi şükürYeşillik yemediysen emzirirken önsütü içmiştir sadece bebeğin o yüzden olabiliyor
bizim bebek 6 kilo 3 bucuk aylik oldukKızlar nasıl kilolardan bahsediyorsunuz maşallah benim kızım 5830 geldi 3.ayki ben şimdiden taşırken zorlanıyorum çok kilo almasın diyen tek benim sanırım
Bazen doymayıp diğer memeye geçebiliyoruz ya onun önsütünü alıp uykuya dalıyorlar, ondan olabiliyor. Düzelmiş bak kesin o yüzdendirUzun süre emziriyorum aslında meme yumuşuyana kadar emiyor. Bugün düzeldi şükür
taşıması zor oluyor vallabizim bebek 6 kilo 3 bucuk aylik olduk
bende oyle diyorum fazla kilo almasin
Maşallah bence de çok iyi kilosu miniğin. Bizimki de 3. Aya giricez 7000 kilo. 3500 doğdu ama hastaneden 3330 ile çıkmıştık biz de sarılıktan sonra kilo kaybı olmuştu.sağlıklı olsunlar da kilonu da fazlası zararGünaydın kızlar biz asimizi biraz geç olduk çok şükür iki aylık asimizi yaptırdık bugün boyumuz kısa sanki ya 61 cm dedi ler kilosuna 6.500 dendi kilo almamış bu sefer benim oğlan 72 günlük olduk gerçi doğum kilosuna bakınca gayet normal dedi ler kilosuna 3050 le çıkmıştık hastaneden
Sorma görümcemin kendi çocugu da 3 yaşında sanki onunki 2 aylıkken koyunca uyuyordu öyle uyumaz o diyor gözünü kapatınca uyumuş işte koy diyor kaynanam da dalmadı ki çocuk dalmadan koyunca uyanıyor anlatamıyorum koy dedi koydum uyandı gene uyumuyor bu çocuk oluyorKitle yavrum kapini banada aynisini yaptilar gecen gun hic mi bebek bakmadiniz uyutmadiniz yani salak sacma hareketler. En son kitledim bide kapiyi zorlamaya kalktilar ben bagirdim icerden yaa siz iyi misiniz napiyosunuz diye ay pardon oldu. Mal misiniz diyesim geliyo bazen dolu dolu
Maşallah ne güzel zayıflamış sizin kuzu, keşke benimkide zayıflasaymış hep çok aşırı iştahlı ve kilolu bir bebekti daha bir kere bile kot pantolon giyemedi kilodan çocuk heves ediyor üzülüyor ben ondan daha çok üzülüyorum hep kıyafet sorumlu olurdu bebekken bile bedeni olanların kolu bacağı uzun olurdu , bebekken bilemedim iştahlı çocuk diye emzirdim de emzirdim ek gıda başladık çok sevdi yedirdim de yedirdim herşeyi yer ayırt etmez tam bir gurme malesef ama mutsuzİlk bebelerimiz benzermiş. 8 kg idi benimkisi de. Doktor 8,500 gr sınır demişti. Diyet başlanmamıştı ama 4 yaşına kadar hep şüşko bir çocuktu. Sonra ne oldu ne olmadı bilmiyorum şuan mankenimsi
İyi işte canım çok güzel,bizimde öyleydiGünaydın kızlar biz asimizi biraz geç olduk çok şükür iki aylık asimizi yaptırdık bugün boyumuz kısa sanki ya 61 cm dedi ler kilosuna 6.500 dendi kilo almamış bu sefer benim oğlan 72 günlük olduk gerçi doğum kilosuna bakınca gayet normal dedi ler kilosuna 3050 le çıkmıştık hastaneden
Kiyamam yaa iste artik genc kiz delikanli olunca cikiyo dimi acisi benim kardesim de oyleydi. Asiri istahli bi bebekti basiyoduk agzina ne bulursak. Basketbol ile kilo verdi bizimkiMaşallah ne güzel zayıflamış sizin kuzu, keşke benimkide zayıflasaymış hep çok aşırı iştahlı ve kilolu bir bebekti daha bir kere bile kot pantolon giyemedi kilodan çocuk heves ediyor üzülüyor ben ondan daha çok üzülüyorum hep kıyafet sorumlu olurdu bebekken bile bedeni olanların kolu bacağı uzun olurdu , bebekken bilemedim iştahlı çocuk diye emzirdim de emzirdim ek gıda başladık çok sevdi yedirdim de yedirdim herşeyi yer ayırt etmez tam bir gurme malesef ama mutsuzana oğul diyete başladık inşallah benimle birlikte o da verir, demem o ki bebeği zayıf olanlar üzülmesin aksine sevinsin ilerde büyüdüğünde kız olsun erkek olsun hepsi manken gibi olmayı tercih edecek emin olun. Zayıflık sağlıksız demek değil aksine sağlık bence.
Kızlar öyle oluyor cnm ,seninki de kıza göre iyiKızlar nasıl kilolardan bahsediyorsunuz maşallah benim kızım 5830 geldi 3.ayki ben şimdiden taşırken zorlanıyorum çok kilo almasın diyen tek benim sanırım
74 günlüktü kızım son ölçümde ve 58 cm idi. Gayet iyi dediler. Seninki hiç kısa değil yani.Günaydın kızlar biz asimizi biraz geç olduk çok şükür iki aylık asimizi yaptırdık bugün boyumuz kısa sanki ya 61 cm dedi ler kilosuna 6.500 dendi kilo almamış bu sefer benim oğlan 72 günlük olduk gerçi doğum kilosuna bakınca gayet normal dedi ler kilosuna 3050 le çıkmıştık hastaneden
Kesinlikle öyle. Sağlıklı olduğu sürece normal aralıkta olsun yeterli bana.Kızlar nasıl kilolardan bahsediyorsunuz maşallah benim kızım 5830 geldi 3.ayki ben şimdiden taşırken zorlanıyorum çok kilo almasın diyen tek benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?