2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Off gercekten de oyle zamane cocuklari asiri acimasiz koyun gibiler biri bisey soyleyince hepsi takip ediyo uzucu insallah kolaycacik zayiflar. Ama yapi meselesi oldugunu dusunuyorum istahli cocugada yemek vermemek cok zor anacim. Yani senin yaptigin bisey olduguna inanmiyorum ben cocugun yapisi bu

Kizlar iburamin zero vermistim ya bi ara doktor yazmisti sadce bi gun tek kulanmistim o gunden beri kaka yapmiyor yeni bugun aklima geldi acaba onun etkisi varmi
yarin gidecem doktora insallah bi sıkınti cikmaz
Yaa olabilir ilaclar bagirsak florasini cok etkiliyo. Sen kefir falan icseydin biraz veya probiyotik veriyo musun bebegine

Ay bu kadar mi ayni olur az once daha asagi indim 100metre yuruduk ve zilgiti yedim eve dondum. Niye yataginda uyutmuyomusumda arabasinda uyuyomus ba hele ba ba ba. Dunku sanki bana ingiliz lordu. Sabir dicez bacim 4.ay bitene kadar sabir
Sürekli sabır çekiyoruz gibi geliyo bana
Kesinlikle katılıyorum
Fazla kg sağlık göstergesi değil, hiçbir yaşta.
İlk çocuğumda baya endişe ediyordum obeziteye çevirir diye. Herkes benimle dalga geçmişti bebek o daha diye. Halbuki temel küçüklükten atılıyor maalesef.
Darısı sizin ilk evladınıza olsun. Bir de ergenlik süreci var. O da tehlikeli bir dönem
Ya ilahi Ayşe ya

Kıyamam kuzuma, ben de çocukluktan beri kiloluyum gerçekten o sıkıntıyı çeke çeke sosyalleşmek çok zor geliyor küçükken ben mesela yaşıtlarımdan kaçıp öğretmenlerimle konuşurdum okulda da kurslarda da yüzmeyi öğrenene kadar çok zorlandım çünkü kıyafetlerim beni saklamıyordu havuzda malum, basketbol için hocam çok teşvik etmişti ben yine o sessiz baskı yüzünden göz önünde olmaktan çok çekiniyordum vsvs ama emin olun erkek çocuklar daha kolay atlatıyor bunları, sadece öğretmenleri de duyarlıysa çok şanslı

İnşallah bu sefer zayıflayacak biraz daha aklı ermeye başladı

Evet zaten büyüdükçe kafaya takmaya başladı

Aynı anlattığınız gibi yaşadıklarımız, evet bu yaz boy atınca puf hali azaldı baya erkek çocuklarda yağ olmuyor doğru , öğretmenleride iyi çok şükür sıkıntı yok, bende hamilelikte aldığım kiloyu veremediğim gibi doğumdan sonra üzerine kilo aldım, 56 yla hamile kaldım 75 kiloyum şuan, kısacık dönemde bile bunalıma girince şimdi daha iyi anlıyorum bu psikolojiyi

Ah başlıyor dimi işe dönüşler bende yıllık izinlerimi kullanıyorum şuan, inşallah sıkıntı yaşamazsınız, şimdiye kadar emmede sorun yaşamadıysanız bundan yaşamazsınız inşallah diye düşünüyorum

Sana onu yazdiktan sonra ilk defa kocaaaman kahkaha atti sonrada disari ciktik eve gelene kadar uyudu kahve ictim alisveris yaptim falan. Ayarlarimi bozdu bu cocuk benim

Evet, içinizi ferah tutun boy atınca nasıl yakıştığından bahsedin ama abartmadan böyle laf arasında hevesi artarsa basketbola yönelebilir ya da yüzmeye

Günaydınlaaar, bir şey soracağım benim sağlık ocağım farklı hastane farklı ölçüyor sizinde böyle oldu mu hiç?

Günaydınlaaar, bir şey soracağım benim sağlık ocağım farklı hastane farklı ölçüyor sizinde böyle oldu mu hiç?
Aynen kilo değil de boyu farklı ölçüyorlar kendi sağlık ocağım parmaktan ölçüyor başka yer tabandan o yüzden farklı çıkıyor başı da aynı noktadan ölçmezse o da farklı çıkıyor

Bizimde hep farklı ölçüyor sağlık ocağı tamamen soymadan ölçüp 200-250 g düşüyor, doktor sadece bezle ölçüp 50 gr düşüyor, boyların farklı çıkması bebeğin o an bacağını ne kadar düz açtığı ile ilgili bir durum birazda

Boy hep farklı artık hangisini ciddiye alacağımı bilemiyorum hadi boy çok önemli değilde bu sefer baş çevresini farklı ölçtü ondan bi sinir oldum. Kilo konusunda hastane bezle ölçüyor aynen, benim sağlık ocağı 100 gram atıyor kıyafetlerden

Yaa olabilir ilaclar bagirsak florasini cok etkiliyo. Sen kefir falan icseydin biraz veya probiyotik veriyo musun bebegine
canim ben goturdum bu sabah bagirsaklari hepsi dolmustu 1 fitil verdik bekledik yapmadi 2 fitilde zorlanarak yapti
ilac falan yazdi eve geldik
bide surupla alakasi yok dedi

Ben sağlık ocağını baz alıyorum. Sonuçta önemli olan aradaki fark öncelikle.

Ben sağlık ocağını baz alıyorum. Sonuçta önemli olan aradaki fark öncelikle.
Sağlık ocağında iki kişi var bir ay biri diğer ay öteki ölçtü. Şöyle söyleyim baş çevresini 39 ölçmüştü 2.ay şimdi gittim 38 ölçtü böyle bir şey olabilir mi? Hastaneye göre büyümüş sağlık ocağına göre küçülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…