2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
61 e kısa mı dediler bizim 58 çıktı doktor maşallah dedi

Sagdece anne sütu içiyor mama felan vermedim daha

Kızlar merhaba işe başlayacağım haftada 3 gün, günlük 2 saat olacak şekilde ne olur ne olmaz diye sütümü sağacağım eşim biberonla verecek ama meme reddi yaşarım diye korkuyorum. Benim gibi hem emzirip hem biberonla kendi sütünü veren var mı

Bizimkide 5100 gram 62 cm boyu çok iyi dedi ebe bence senin bebeğin kg ve boyu çok iyi maşallah

Bende ilk ay meme reddi vardı hep sağarak veriyordum sonrasında şükür memeye alıştı ama hala biberonla da takviye yapıyorum herhangi bir red yok ikisini de emiyor

Kizlar iburamin zero vermistim ya bi ara doktor yazmisti sadce bi gun tek kulanmistim o gunden beri kaka yapmiyor yeni bugun aklima geldi acaba onun etkisi varmi
yarin gidecem doktora insallah bi sıkınti cikmaz

Bizimkide 5100 gram 62 cm boyu çok iyi dedi ebe bence senin bebeğin kg ve boyu çok iyi maşallah
Hasta olunca sesinde çıkmıyor hala birazda o etki yaptı sanırım kilo alamadı evet iyimis kilosu çok şükür rota aşını dediler bakalım

Basketbol tenis yüzme her kursu denedik utandığı için gitmek istemedi diğerleri gibi koşamadığı için malesef çocuklar çok acımasız oluyor şişko diye dalga geçenler oldu , bu yaz biraz boy attı diyetlede biraz verir inşallah, istesemde verme anne bana bişey ne olur diyor çok üzülüyorum, küçüğüm abisine göre zayıf gidiyor ek gıdada da hep kontrollü gideceğim, abimiz 9 aylıkken lahmacun kuru fasulye sarma yerdi gülermisin ağlarmısın durumu tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…