2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
peki hapın yan etkisi varmıymış progestan mı

Boyu ve başını sürekli sağlık ocağında ölçtürdüğüm için orayı dikkate alıyorum sık ölçüm yaptırdıgım için. Kilosunu da fazla düşüyorlar bezini yeni değiştirdiysem 100 gr düşüyorum

Kilo baş ölçümü gibi şeyler önemli deniyor ama çok yüzeysel ölçüm yapıyorlar bence bu yanlış. Benim 2.ay baş 39du şimdi 38 ölçtü. Yani böyle bir şey imkansız gibi. Sonra beni strese sokuyor hemen araştırma yapıyorum kafa küçülür mü diye. Bu duruma sinir oldum. Sen neden sık ölçüm yaptırıyorsun?

Benim de boy ölçümü tutmuyo hiç. Bi hafta 53 ölçtü sonraki hafta 51, sonra 57 57 ölçtüğü gün hastane 54 ölçtü falan. Çocuğun boyu kaç bilmiyorum

Benim de boy ölçümü tutmuyo hiç. Bi hafta 53 ölçtü sonraki hafta 51, sonra 57 57 ölçtüğü gün hastane 54 ölçtü falan. Çocuğun boyu kaç bilmiyorum
Kendin ölç evde mezura ile
Doğruluktan ziyade tek bir el tek bir göz en azından aradaki farkı daha net gösterir

Hayır sordum ben onu kafanın ölçümü biraz farklı yerden yapınca cm oynuyor o yüzden hep aynı kişinin ölçümünü baz alıyorum benim kızımında öyle çıktı sordum biraz aşagıdan ya da yukarıdan ölçünce cm farklı çıkar dedi mesela bugün boyunu 56 ölçtü başka bi hemşire benim kendi hemşirem 2 hafta önce 58 ölçmüştü boyunu çocuk çekmedi sonuçta

Ahahha tek ben bu durumda değilmişim doğru düzgün ölçmek bu kadar mı zor ya
benimkinin başı çekmiş seninkinin boyu eşimde öyle söyledi tam arkadan ölçmedi dedi ondan yanlış çıkıyor dedi

Kızlar bugün aşı olduk ama kızım hasta da oluyor gibi burnu hıkırdıyo akıyo hafif az da öksürmeye başladı ateşi çok az var aman aman bi ateşi yok ama calpol verdik bir çay kaşığı kadar ama vermese miydim acaba ya 38 olursa ver demişti hemşire de kuzenim de hemşire o da hasta oluyorsa azcık ver rahat uyusun dedi iyi mi yaptım kötü mü yaptım az vücudu savaşsa mıydı ki

Valla bence iyi yaptin ben korkuyorum atesten basiyorum hemen calpolu cocukta rahatliyo. Hatta bazen cok gaz sancisi oluyo agrisi hafiflesin diye verdigimde oluyo. Bu arada ates dusurucu vermek asinin etkinligini azaltmazmis sonucta hastalik tedavi etmiyosun semptomu gideriyosun o kadar.

Hmm anladım tamam o zaman

Bende vermekten yanayım.Hatta aşıyı olduk eve geldim hemen verdim çıkmasını beklemeden çünkü etki edene kadarda belli bir süre geçiyor.

Kızlar merhaba, ne zamandır gelemiyorum buralara, sizler Rotavirus aşısı yaptırdınız mi bebislere? Çok yan etkisi var diyorlar. Yaptıracaktik her kafadan bir ses çıktı. Sağlıkla büyütelim derken çocuğun bağırsaklarını bozmayalım

bende kararsızım bu aşı konusunda

Ben yaptıracağım. Aşının amacı mikrobu tanıyıp onunla savaşmayı öğrenmesi. Aşıdan sonra o mikropla karşılaşmış gibi etki göstermesi normal bence. Ama 10 birim mikropla karşılaşmak yerine 1 birim mikropla karşılaşıyor ve o mikrobu gördüğünde artık tanıdığı için ne üretmesi gerektiğini biliyor.

Ben aşıyı yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı ne ateş ne ishal çok şükür normal bir şekilde geçti gitti

Hic yan etki yapmadi bizde bu ay sonu ikinciyi olucak hatta.

Bende yaptırdım hiçbir yan etkisini görmedim ne ateş ne ishal ne huzursuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…