- 24 Ağustos 2023
- 56
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.821
peki hapın yan etkisi varmıymış progestan mıcanım kalp atışını duymadan da yada bebeği görmeden vermek istemiyorlar ama proluton iğne tehlikeli iyi değil diyen yorumlar da okudum kanser riski yaratıyor die tabiki hiçbir bilgim yok sadece okuduklarım hoş benim doktorum sana hap veriyorım ama onun bile yaradığı konusunda yorum yapamam dedi
yok canım hapı gönül rahatlığıyla kullanpeki hapın yan etkisi varmıymış progestan mı
Boyu ve başını sürekli sağlık ocağında ölçtürdüğüm için orayı dikkate alıyorum sık ölçüm yaptırdıgım için. Kilosunu da fazla düşüyorlar bezini yeni değiştirdiysem 100 gr düşüyorumBoy hep farklı artık hangisini ciddiye alacağımı bilemiyorumhadi boy çok önemli değilde bu sefer baş çevresini farklı ölçtü ondan bi sinir oldum. Kilo konusunda hastane bezle ölçüyor aynen, benim sağlık ocağı 100 gram atıyor kıyafetlerden
Kilo baş ölçümü gibi şeyler önemli deniyor ama çok yüzeysel ölçüm yapıyorlar bence bu yanlış. Benim 2.ay baş 39du şimdi 38 ölçtü. Yani böyle bir şey imkansız gibi. Sonra beni strese sokuyor hemen araştırma yapıyorum kafa küçülür mü diye. Bu duruma sinir oldum. Sen neden sık ölçüm yaptırıyorsun?Boyu ve başını sürekli sağlık ocağında ölçtürdüğüm için orayı dikkate alıyorum sık ölçüm yaptırdıgım için. Kilosunu da fazla düşüyorlar bezini yeni değiştirdiysem 100 gr düşüyorum
Benim de boy ölçümü tutmuyo hiç. Bi hafta 53 ölçtü sonraki hafta 51, sonra 57Kilo baş ölçümü gibi şeyler önemli deniyor ama çok yüzeysel ölçüm yapıyorlar bence bu yanlış. Benim 2.ay baş 39du şimdi 38 ölçtü. Yani böyle bir şey imkansız gibi. Sonra beni strese sokuyor hemen araştırma yapıyorum kafa küçülür mü diye. Bu duruma sinir oldum. Sen neden sık ölçüm yaptırıyorsun?
Kendin ölç evde mezura ileBenim de boy ölçümü tutmuyo hiç. Bi hafta 53 ölçtü sonraki hafta 51, sonra 5757 ölçtüğü gün hastane 54 ölçtü falan. Çocuğun boyu kaç bilmiyorum
Hayır sordum ben onu kafanın ölçümü biraz farklı yerden yapınca cm oynuyor o yüzden hep aynı kişinin ölçümünü baz alıyorum benim kızımında öyle çıktı sordum biraz aşagıdan ya da yukarıdan ölçünce cm farklı çıkar dedi mesela bugün boyunu 56 ölçtü başka bi hemşire benim kendi hemşirem 2 hafta önce 58 ölçmüştü boyunu çocuk çekmedi sonuçtaKilo baş ölçümü gibi şeyler önemli deniyor ama çok yüzeysel ölçüm yapıyorlar bence bu yanlış. Benim 2.ay baş 39du şimdi 38 ölçtü. Yani böyle bir şey imkansız gibi. Sonra beni strese sokuyor hemen araştırma yapıyorum kafa küçülür mü diye. Bu duruma sinir oldum. Sen neden sık ölçüm yaptırıyorsun?
Ahahha tek ben bu durumda değilmişimBenim de boy ölçümü tutmuyo hiç. Bi hafta 53 ölçtü sonraki hafta 51, sonra 5757 ölçtüğü gün hastane 54 ölçtü falan. Çocuğun boyu kaç bilmiyorum
benimkinin başı çekmiş seninkinin boyuHayır sordum ben onu kafanın ölçümü biraz farklı yerden yapınca cm oynuyor o yüzden hep aynı kişinin ölçümünü baz alıyorum benim kızımında öyle çıktı sordum biraz aşagıdan ya da yukarıdan ölçünce cm farklı çıkar dedi mesela bugün boyunu 56 ölçtü başka bi hemşire benim kendi hemşirem 2 hafta önce 58 ölçmüştü boyunu çocuk çekmedi sonuçta
Valla bence iyi yaptin ben korkuyorum atesten basiyorum hemen calpolu cocukta rahatliyo. Hatta bazen cok gaz sancisi oluyo agrisi hafiflesin diye verdigimde oluyo. Bu arada ates dusurucu vermek asinin etkinligini azaltmazmis sonucta hastalik tedavi etmiyosun semptomu gideriyosun o kadar.Kızlar bugün aşı olduk ama kızım hasta da oluyor gibi burnu hıkırdıyo akıyo hafif az da öksürmeye başladı ateşi çok az var aman aman bi ateşi yok ama calpol verdik bir çay kaşığı kadar ama vermese miydim acaba ya 38 olursa ver demişti hemşire de kuzenim de hemşire o da hasta oluyorsa azcık ver rahat uyusun dedi iyi mi yaptım kötü mü yaptım az vücudu savaşsa mıydı ki
Hmm anladım tamam o zamanValla bence iyi yaptin ben korkuyorum atesten basiyorum hemen calpolu cocukta rahatliyo. Hatta bazen cok gaz sancisi oluyo agrisi hafiflesin diye verdigimde oluyo. Bu arada ates dusurucu vermek asinin etkinligini azaltmazmis sonucta hastalik tedavi etmiyosun semptomu gideriyosun o kadar.
Bende vermekten yanayım.Hatta aşıyı olduk eve geldim hemen verdim çıkmasını beklemeden çünkü etki edene kadarda belli bir süre geçiyor.Kızlar bugün aşı olduk ama kızım hasta da oluyor gibi burnu hıkırdıyo akıyo hafif az da öksürmeye başladı ateşi çok az var aman aman bi ateşi yok ama calpol verdik bir çay kaşığı kadar ama vermese miydim acaba ya 38 olursa ver demişti hemşire de kuzenim de hemşire o da hasta oluyorsa azcık ver rahat uyusun dedi iyi mi yaptım kötü mü yaptım az vücudu savaşsa mıydı ki
bende kararsızım bu aşı konusundaKızlar merhaba, ne zamandır gelemiyorum buralara, sizler Rotavirus aşısı yaptırdınız mi bebislere? Çok yan etkisi var diyorlar. Yaptıracaktik her kafadan bir ses çıktı. Sağlıkla büyütelim derken çocuğun bağırsaklarını bozmayalım
Ben yaptıracağım. Aşının amacı mikrobu tanıyıp onunla savaşmayı öğrenmesi. Aşıdan sonra o mikropla karşılaşmış gibi etki göstermesi normal bence. Ama 10 birim mikropla karşılaşmak yerine 1 birim mikropla karşılaşıyor ve o mikrobu gördüğünde artık tanıdığı için ne üretmesi gerektiğini biliyor.Kızlar merhaba, ne zamandır gelemiyorum buralara, sizler Rotavirus aşısı yaptırdınız mi bebislere? Çok yan etkisi var diyorlar. Yaptıracaktik her kafadan bir ses çıktı. Sağlıkla büyütelim derken çocuğun bağırsaklarını bozmayalım
Ben aşıyı yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı ne ateş ne ishal çok şükür normal bir şekilde geçti gittiKızlar merhaba, ne zamandır gelemiyorum buralara, sizler Rotavirus aşısı yaptırdınız mi bebislere? Çok yan etkisi var diyorlar. Yaptıracaktik her kafadan bir ses çıktı. Sağlıkla büyütelim derken çocuğun bağırsaklarını bozmayalım
Ben de yaptırdım, 0 yan etkiBen aşıyı yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı ne ateş ne ishal çok şükür normal bir şekilde geçti gitti
Hic yan etki yapmadi bizdeKızlar merhaba, ne zamandır gelemiyorum buralara, sizler Rotavirus aşısı yaptırdınız mi bebislere? Çok yan etkisi var diyorlar. Yaptıracaktik her kafadan bir ses çıktı. Sağlıkla büyütelim derken çocuğun bağırsaklarını bozmayalım
Bende yaptırdım hiçbir yan etkisini görmedim ne ateş ne ishal ne huzursuzlukKızlar merhaba, ne zamandır gelemiyorum buralara, sizler Rotavirus aşısı yaptırdınız mi bebislere? Çok yan etkisi var diyorlar. Yaptıracaktik her kafadan bir ses çıktı. Sağlıkla büyütelim derken çocuğun bağırsaklarını bozmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?