2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sizce bunlar nedir? Sinek mi bocek mi alerji mi atopi mi okudum durdum kafam karisti.

Eklentiler

• Screenshot_20231005-184501_Fotoğraflar.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_20231005-184435_Fotoğraflar.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 101
Merhabaa özel asilarda rota ile menenjit birlikte yapiliyor degil mi ? Saglik ocagi sadece rota dedi de , kendi doktorumuz menejit de saydi sanki. Onu da mi eczaneden alip yaptiriyorsunuz acaba

Evet ben de böyle düşünüyorum, hatta bugün yaptırmaya gittik kafa karışıklığı ile döndük. Bagirsak dugumlenmesine kadar yan etki bilmemne vs. Sonrasında daha ağır gecirmesindense vücudun mikrobu tanıması daha iyi

Merhabaa özel asilarda rota ile menenjit birlikte yapiliyor degil mi ? Saglik ocagi sadece rota dedi de , kendi doktorumuz menejit de saydi sanki. Onu da mi eczaneden alip yaptiriyorsunuz acaba
bize menenjit daha sonra dediler doktorun form doldurup vermesi gerekiyormuş sağlık ocağının vurabilmesi için.

Eşim de ben de öğretmeniz. Okuldan her türlü mikrobu getirebiliriz. O yüzden herhangi bir aşıyı yaptırmama lüksüm yok

evet eczaneden alıyoruz. Aralarında 15 gün 1 ay gibi süre olsun dedi. Biz 15 gün ara ile yaptıracağız. Rota aşısı ağızdan jel şeklinde ama menenjit iğne şeklindeymiş sanırım yan etki onda çok oluyormuş. Haftaya yaptıracağız biz de

Tulumlardan bahsetmistim kizlar ikiside geldi ama birini deneyebildim eger eviniz 21 22 derece altina dusmuyosa dogru kiyafetle gayet ideal bir tulum bu. İki kat pamuklu muslin gibi dusunun ama asla usutmuyo hemde biraz genis bir kalibi var rahat gorunuyo. Fiyati diger tulumlara gore cok uygun. Trendyolda pamuk pazen saticisi. Benim sipa 3.5 ay 7kg torba tulum giymis gibi gorundu sadece. Uygun bisey olsun buz tutmuyo evim diyosaniz tavsiyedir

Eklentiler

• Screenshot_20231005-225130_Trendyol.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 77
Evet canim buldum o pisligide hakladim ama olan oldu. pisik kremi iyi geliyo yaa benide isirinca suruyorum rahatlatiyo insallah iyi gelir
Yüzdeki çiziklere anne sütü iyi geldiği için sürdüklerini okumuştum denedim kızarığı alıyor cidden. Kaşının üstünü çizmişti oraya sürmüştüm. Bi dene istersen

Bende bugun 3.uyku tulumunu aldım inşallah verim alırım, önceki 2 uyku tulumumuz başarısız oldu 1 tog ve 2. 5 tog trendyoldan almıştım torba uyku tulumu boğazına kadar gelince huylandı giydirince kıyamet kopuyor elimde patladılar bugün e bebekten aldım 2 tog normal ayaklı bedeni biraz büyük aldım boğazı geniş olsun diye sanki daha iyi oldu ama yıkayıp 1 gece geçirmeden kesin diyemiyorum

Yaa patlamaz bee sat dolapta falan veya terziye ver baska biseye donustur 2 tog elyafli mi 2.5lar baya kalin biliyorumda 2yi arastirmadim hic

Bizimde bugün 3.ay kontrolümüz vardı 650 gr alıp 6500 g olmuş boyuda 66 cm kafası 41,5 cm. Rota virüs aşımızın ilk dozunu aldık. Menenjit aşısı da olma niyetiyle gitmiştik ama şimdilik erteledik, ben toplamda 3 doz olacak sanıyordum 2 bexsero ve 1 nimerix olmak üzere, ancak bugün her ikisini de aynı anda sağ ve sol bacağına yapılacağını ve toplamda 3 er dozdan 6 tane aşı olacağını söyleyince doktor eşimle bana bir kal gelince doktor düşünüp sonrada yaptırabilirsiniz dedi
Peki yaptıran arkadaşlar sizlerin de aynı anda mı yapıldı 2 menenjit aşısı da merak ettim.

Bir doz sabır alabilir miyim acaba kızlar uyumayan çocuk yapmışız 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum kucağımda uyuyo koyunca uyanıyor hala gözler yarı açık kıprasıyo

Masallah guzel bakmissin annesi bizim toplamda 4 doz 3 bexsero 1 nimenrix olucak sekilde. Bizim doktor nimenrixi 13.ayda yapip tek dozla halledicez dedi. 3. 5. Ve 13. Aylarda bexsero + 13.ay nimenrix ile bitiriyoruz. 6 doz neden anlamadim. Bildigim nimenrixi 2 doz yapicaksa 3 ve 13te yapmasi yeterli. Ama doktor tabi vardir bir bildigi sen yine arastir sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…