- 12 Temmuz 2016
- 4.574
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.563
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.841
Geçmiş olsun sinek isirmasi gibi duruyo sanki yaSizce bunlar nedir? Sinek mi bocek mi alerji mi atopi mi okudum durdum kafam karisti.
Evet ben de böyle düşünüyorum, hatta bugün yaptırmaya gittik kafa karışıklığı ile döndük. Bagirsak dugumlenmesine kadar yan etki bilmemne vs. Sonrasında daha ağır gecirmesindense vücudun mikrobu tanıması daha iyiBen yaptıracağım. Aşının amacı mikrobu tanıyıp onunla savaşmayı öğrenmesi. Aşıdan sonra o mikropla karşılaşmış gibi etki göstermesi normal bence. Ama 10 birim mikropla karşılaşmak yerine 1 birim mikropla karşılaşıyor ve o mikrobu gördüğünde artık tanıdığı için ne üretmesi gerektiğini biliyor.
Aynen oyleymis sivtisinekGeçmiş olsun sinek isirmasi gibi duruyo sanki ya
bize menenjit daha sonra dediler doktorun form doldurup vermesi gerekiyormuş sağlık ocağının vurabilmesi için.Merhabaa özel asilarda rota ile menenjit birlikte yapiliyor degil mi ? Saglik ocagi sadece rota dedi de , kendi doktorumuz menejit de saydi sanki. Onu da mi eczaneden alip yaptiriyorsunuz acaba
Kıyamam kuzucum benim ya sinek ısırmış sanki kaşınıp rahatsız etmez inşallah. Geçmiş olsun canımSizce bunlar nedir? Sinek mi bocek mi alerji mi atopi mi okudum durdum kafam karisti.
Eşim de ben de öğretmeniz. Okuldan her türlü mikrobu getirebiliriz. O yüzden herhangi bir aşıyı yaptırmama lüksüm yokEvet ben de böyle düşünüyorum, hatta bugün yaptırmaya gittik kafa karışıklığı ile döndük. Bagirsak dugumlenmesine kadar yan etki bilmemne vs. Sonrasında daha ağır gecirmesindense vücudun mikrobu tanıması daha iyi
Evet canim buldum o pisligide hakladim ama olan oldu.Kıyamam kuzucum benim ya sinek ısırmış sanki kaşınıp rahatsız etmez inşallah. Geçmiş olsun canım
evet eczaneden alıyoruz. Aralarında 15 gün 1 ay gibi süre olsun dedi. Biz 15 gün ara ile yaptıracağız. Rota aşısı ağızdan jel şeklinde ama menenjit iğne şeklindeymiş sanırım yan etki onda çok oluyormuş. Haftaya yaptıracağız biz deMerhabaa özel asilarda rota ile menenjit birlikte yapiliyor degil mi ? Saglik ocagi sadece rota dedi de , kendi doktorumuz menejit de saydi sanki. Onu da mi eczaneden alip yaptiriyorsunuz acaba
Yüzdeki çiziklere anne sütü iyi geldiği için sürdüklerini okumuştum denedim kızarığı alıyor cidden. Kaşının üstünü çizmişti oraya sürmüştüm. Bi dene istersenEvet canim buldum o pisligide hakladim ama olan oldu.pisik kremi iyi geliyo yaa benide isirinca suruyorum rahatlatiyo insallah iyi gelir
Yaa dogru deneyeyim sagolasinYüzdeki çiziklere anne sütü iyi geldiği için sürdüklerini okumuştum denedim kızarığı alıyor cidden. Kaşının üstünü çizmişti oraya sürmüştüm. Bi dene istersen
Hain sivri bulunmuş geçmiş olsun kuzucuğa pamuk parmaklarını yerim onunSizce bunlar nedir? Sinek mi bocek mi alerji mi atopi mi okudum durdum kafam karisti.
Evet yaa havalar soguyo evlere dolusuyolar aman dikkat bocege orumcege dolma barnaklari koruyalimHain sivri bulunmuş geçmiş olsun kuzucuğa pamuk parmaklarını yerim onun
Bende bugun 3.uyku tulumunu aldım inşallah verim alırım, önceki 2 uyku tulumumuz başarısız oldu 1 tog ve 2. 5 tog trendyoldan almıştım torba uyku tulumu boğazına kadar gelince huylandı giydirince kıyamet kopuyor elimde patladılar bugün e bebekten aldım 2 tog normal ayaklı bedeni biraz büyük aldım boğazı geniş olsun diye sanki daha iyi oldu ama yıkayıp 1 gece geçirmeden kesin diyemiyorumTulumlardan bahsetmistim kizlar ikiside geldi ama birini deneyebildim eger eviniz 21 22 derece altina dusmuyosa dogru kiyafetle gayet ideal bir tulum bu. İki kat pamuklu muslin gibi dusunun ama asla usutmuyo hemde biraz genis bir kalibi var rahat gorunuyo. Fiyati diger tulumlara gore cok uygun. Trendyolda pamuk pazen saticisi. Benim sipa 3.5 ay 7kg torba tulum giymis gibi gorundu sadece. Uygun bisey olsun buz tutmuyo evim diyosaniz tavsiyedir
Yaa patlamaz bee sat dolapta falan veya terziye ver baska biseye donusturBende bugun 3.uyku tulumunu aldım inşallah verim alırım, önceki 2 uyku tulumumuz başarısız oldu 1 tog ve 2. 5 tog trendyoldan almıştım torba uyku tulumu boğazına kadar gelince huylandı giydirince kıyamet kopuyor elimde patladılar bugün e bebekten aldım 2 tog normal ayaklı bedeni biraz büyük aldım boğazı geniş olsun diye sanki daha iyi oldu ama yıkayıp 1 gece geçirmeden kesin diyemiyorum
Masallah guzel bakmissin annesiBizimde bugün 3.ay kontrolümüz vardı 650 gr alıp 6500 g olmuş boyuda 66 cm kafası 41,5 cm. Rota virüs aşımızın ilk dozunu aldık. Menenjit aşısı da olma niyetiyle gitmiştik ama şimdilik erteledik, ben toplamda 3 doz olacak sanıyordum 2 bexsero ve 1 nimerix olmak üzere, ancak bugün her ikisini de aynı anda sağ ve sol bacağına yapılacağını ve toplamda 3 er dozdan 6 tane aşı olacağını söyleyince doktor eşimle bana bir kal gelince doktor düşünüp sonrada yaptırabilirsiniz dedi
Peki yaptıran arkadaşlar sizlerin de aynı anda mı yapıldı 2 menenjit aşısı da merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?