2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebişi yüz üstü yatırdım uyurken şimdi mi böyle hep böyle olur mu bilmiyorum ama arada pırt pırt salıyo deneyin

Bizde bugün tam 3 aylık olduk belki bende erken yaptırırım ya bir an önce aşılarını olsun istiyorum Hatay’da yaşıyorum buralarda mülteci çok korkuyorum hastalıklardan falan
Yaa cok haklisin bence de yaptir o zaman

Benim gibi bebeği gündüz yatmayan var mı aramızda
Kızım 3 azlık olacak gündüz uyumuyor kucaktan da inmek istemiyor
Yemek bile yiyemiyorum
Bebekler gündüz uyuyor muymuş? Benim bebeye öyle bir bilgi yüklenmemiş. Arızalı bu. Nereden güncelliyoruz yazılımını?
Şaka bir yana ama benimki de uyumuyor. Sürekli memede. Orada uyuyor. Ağzından çıkınca uyanıyor. Sırtında diken varmış gibi bi yere koyduğumda bağırıyor falan. Geçecek geçecek ben inanıyorum.

Kızlar bebişi yüz üstü yatırdım uyurken şimdi mi böyle hep böyle olur mu bilmiyorum ama arada pırt pırt salıyo deneyin
Benimki hep yüz üstü yatıyor canım. Aşırı gaz çıkarıyor o yüzden. Karnını baskı olduğu için çık iyi oluyor. Zaten gazlı bebekler için de karın egzersizi öneriliyor bu sebeple

Gazlı bir bebek mi? Kızımın çok gazı varken bu söyledikleriniz oluyor. Gazını güzel çıkarırsa çok rahat.

Kızlar tummy time yaptırdığınız zaman kafasını ne kadar süreyle dik tutabiliyor. Benim 2 aylıkken baya tutuyordu. Hatta 2 3 kere belki bilinçsizce yaptı ama kendini çevirdi hayretler içinde izlemiştim. Ama şimdi 2 ay 20 günlük oldu yüzüstü koyunca kafasını bırakıp ağlamaya başlıyor. Çok takıldım bu duruma

Günaydın Kış için astronot mont mu tercih ettiniz bebislerinize, 1 aylık bebeğim var, bulunduğum şehre çoktan kış geldi, sizlere danışmak istedim

Daha öncede söylemiştim bebek uyumuyor diye bir şey yok arkadaşlar uyku sinyallerini alıp hemen uykuya yatırmanız gerekiyor, benim kızımda sürekli kucağımda duran yatağa koyduğumda hemen uyanan bir bebekti. Okuduğum kitaplardan sonra anladım ki yanlış yapıyorum. Şimdi bakıyorum esniyor uyaranları azaltıyorum hoşuna giden bir müzik açıyorum sakinliyor sonra uykuya. Bazen inat edip uyumadığı tabiki oluyor bebek bu sonuçta ama çok nadir oluyor. Kitaptan bir sayfa bıraktım genellikle hormonlar yüzünden uyuyamıyorlar

Eklentiler

• IMG_4657.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba ben aslında Haziran annesiyim. Bebeğim 24 Haziran doğumlu . Gündüz uykuları tam da yazdığınız gibi. Uyumuyor uyusa da en fazla 30-45 dk arası değişiyordu. Bugün eşim işe giderken kapıyı hızlı kapattığı için 7 gibi uyandık. 8:30 9:30 arası uyudu, 9:30 da kalktı .10 gibi tekrar uyudu. Şimdiye kadar da uyuyor . 2 saat bana o kadar uzun geldi ki ne yapacağımı şaşırdım , kendime çok güzel serpme kahvaltı hazırladım , keyifle yaptım , cilt bakımı yaptım. Gebelik öncesi kilomun da 2 kilo altına düşmüş kilom. 54 kilo olmuşum . Keyfim çok yerine geldi . Kızım uyansın hemen sahile yürüyüşe gidicem , uzun süredir bu kadar iyi hissetmemiştim. Paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…