- 12 Temmuz 2016
- 4.573
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.563
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.121
Bende ayni sebeplerden aldimda olmadi yani dogru duzgun yada benimki sevmedi bi egreti durdukYorumlarda 5.aydan itibaren demişler genelde bide önünde çanta olan bir model vardı ikisi arasında kalmıştım ama oturması iyi bacağı açık pozisyonda bide erkek diye bunu tercih ettim bakalım gelince görürüm, bide doğru yürüyünce de hep kucak isteyecekler
Ay gurbette yaşamanın faydalarından biri bu. Kendi arkadaş grubumuz var ve eşimle aynı yerde çalıştığımız için ortak bir arkadaş grubu.Çok yoruluyorum
Misafirler bitmek bilmiyor
Kabul etmedim etmedim çocuk 3. Ayı doldurdu geliyoruz artık diye Çifter Çifter geliyorlar
Mutlu oluyorum aslında ama öylesine zorlanıyorum ki anlatamam
Bir de çok tuhaf annem dahil hiç kimse emzirmem ve iki saatte bir uyutmam gereken bir bebeğim olduğunu farketmiyor
Bebek görmeye geliyorsunuz????
E ama benim odama çekilmem lazım???
Muhabbeti uzattıkça uzatıyorlar, nezaketende dinlememezlik de yapamıyorum
Ağırlamam gereken daha en az 5 (2si yemekli kalabalık diğerleri çaya sohbete) misafir topluluğu var
Yarın kahvaltıya geliyor bir eski dostum geceden hazırlayacağım uyuya kalmazsam :/ (kendisi de minnak bebekli yardımcı olamaz bana)
Aslında ben de gurbetteyim, annem yakınımda ama hiçbir akrabam yok diyebilirim. Bu bahsettiklerim kendi çevremAy gurbette yaşamanın faydalarından biri bu. Kendi arkadaş grubumuz var ve eşimle aynı yerde çalıştığımız için ortak bir arkadaş grubu.
Geçen hafta geldiler bana. Hamileliğimden beri bana gelirseniz yemeğinizi yapın gelin diyordum, o yüzden herkes bir şey hazırlamış öyle gelmişti. Ben de bir iki çeşit bi şey yaptım. Tek seferde bitirmiş oldum misafir furyasını.
Ama geldikleri gün yine de canım çıktı, yalan yok. Bebem zaten sürekli memede. Emzirme önlüğü ile onların yanında emzirdim. Bazen erkek olan arkadaşı odadan kovdumsamimi olduğumuz bi arkadaş, eşim de onunla beraber çıkıyordu. Biz kadınlar takılıyorduk. Yine de yemekten tat alamadım.
Bazı zamanlar onlar kendi aralarında muhabbet etti. Ben katılamadım bile bebemi sakinleştirmekten. Bazı zamanlar eşime verdim sakinleştirsin diye yine de odaklanamadım onlara.
Ahahaha insan sevmiyorum ben. O yüzden 7-8 yıldır burada olmama rağmen pek çevre edinmedim.Aslında ben de gurbetteyim, annem yakınımda ama hiçbir akrabam yok diyebilirim. Bu bahsettiklerim kendi çevremarkadaş, dostlar, komşular eskiler yeniler.
evlenince sosyal çevremiz duble oldu.
Şuan imrendim sana
Fakat Allah yokluklarını da göstermesin ya. İnsan dediğin bir doğumda iki ölümde lazım. Gerisi tırı vırıymış
Bana da neredeyse her gün birileri geliyor ama kimse çok uzun kalmıyor, yemeğe de kimseyi çağırmadım valla. Genelde akşam çay kahve içmeye geliyorlar, Ada 9 gibi uyuyor o yüzden çok daha rahat oluyor. Sabah gelenlerde kız arkadaşlarım olduğu için yanlarında rahatla emziriyorum ben. Bu konuda çok zorluk yaşamadımÇok yoruluyorum
Kabul etmedim etmedim çocuk 3. Ayı doldurdu geliyoruz artık diye Çifter Çifter geliyorlar
Bir de çok tuhaf annem dahil hiç kimse emzirmem ve iki saatte bir uyutmam gereken bir bebeğim olduğunu farketmiyor
Ağırlamam gereken daha en az 5 (2si yemekli kalabalık diğerleri çaya sohbete) misafir topluluğu var
Yarın kahvaltıya geliyor bir eski dostum geceden hazırlayacağım uyuya kalmazsam :/ (kendisi de minnak bebekli yardımcı olamaz bana)
Ayağının altına acı elma sür canım bir damla çukur yerine masaj yap iyi gelir o zamanKizlar bebegim 8 gundur kakasini yapmadi normal mi?
bi yerde 15 gune kadar normal yaziyordu endise etmelimiyim
Küçük oldukları için mi acaba rahat edemedi acaba, aslında kaba duruyor fotoda ama yorumlar çok iyiydi aslında burada soracaktım unuttum sorsaydım muhtemelen öbürünü alırdımBende ayni sebeplerden aldimda olmadi yani dogru duzgun yada benimki sevmedi bi egreti durduk
Yaa yorumlar iyi bide en iyi kanguru siralamasinda da vardi bende ona guvenerek aldim olabilir belkide kucuk kaliyolar ondandorKüçük oldukları için mi acaba rahat edemedi acaba, aslında kaba duruyor fotoda ama yorumlar çok iyiydi aslında burada soracaktım unuttum sorsaydım muhtemelen öbürünü alırdım
Aslında ben über sosyal biriydşmAhahaha insan sevmiyorum ben. O yüzden 7-8 yıldır burada olmama rağmen pek çevre edinmedim.komşular aileler buradayken gelmişti. Onları anneler karşıladı. Arkadaşlar da geçen hafta geldi işte. Yeter.
Ay bu arada ben insan sevmiyorum ama eşim benden beter. O yüzden onun da pek çevresi olmuyor
Tabii insan sevmemenin kötü yanları da var. Yardım isteyecek çok az insan oluyor.
Ben emzirme konusunda sıkıntı yaşamıyorum sokakta da emziririm amma velakin bebem ana yatakta o minnacık 65 cm’lik boyunu king size yatağa yayarak uyumak emmek istiyorBana da neredeyse her gün birileri geliyor ama kimse çok uzun kalmıyor, yemeğe de kimseyi çağırmadım valla. Genelde akşam çay kahve içmeye geliyorlar, Ada 9 gibi uyuyor o yüzden çok daha rahat oluyor. Sabah gelenlerde kız arkadaşlarım olduğu için yanlarında rahatla emziriyorum ben. Bu konuda çok zorluk yaşamadım
İnsanlar çok anlayışsız oysaki herkes yaşıyor bu zorluğu, ilk çocuğumda ayni sıkıntıları yaşadım misafir gelecek diye az ağlamadı çocuğum temizlik yap pasta börek yap geldikleri gün hizmet edip ağırlacağım diye bebeğinle ilgileneme onlar gidince geriye kalan enkaz da ayrı mesele. Bu sefer baştan dedim böyle böyle kimse kusura bakmasın ama bebek görmeye gelipte bebeği mağdur etmek kadar kötü bişey yok,zaten benim uygulamamı ve düşüncemi bildikleri için kimsede beni yadırgamadı, ben kimseye gitmiyorum bebek görmeye, özellikle arayıp diyorum sevdiğim birisiyse seni ve bebeğini önemsediğim için senin evine gelmiyorum deyip anne ve bebeği davet ediyorum evime bebeği de görmüş olup hediyemi veriyorum anneye ben hizmet ediyorum bebeğini tutarken anneye çayını içirip pastasını böreğini yediriyorum, kimse kimseyi kandırmasın misafir çok severim diye el kadar bebekle olmuyor işte ha yardım edecek anne kardeş yakının vardır ona bişey diyemem o zaman misafir sevilir ama tek başına bebekle hazırlık yapıp ağırlamak sadece bebeğe eziyet oluyor onuda kimse sevmez haklı olarak.Çok yoruluyorum
Mutluluğu paylaşmak çok güzel dediğin gibi ama bunu anne ve bebeği yormadan yapmanın usulüde var küçük bebek acıktı mı beklemeyi bilmez uykusu geldi mi çıldırır ve bunu kısa aralıklarla yaptığı için anne hangi ara misafire hazırlık yapıp misafir ağırlasın valla bazı gün yemek yapamıyorum eşim geliyor halim perişan görüyor akşamı boşver dışarıdan söyleriz ben yaparım diyor ama sen gündüz ne yedin onu merak ettim diyorAslında ben über sosyal biriydşm
Sonra bi depresyon vurdu beni herkesten el çektim
Fakat iyi insanlar biriktirmişim demek ki dar anımsa ben demeden geldi koştular
Doğum gibi mutlu halimde de görmek mutlu olmak istediler
Lohusalık depresyonu yaşayacağım derken değerli hissettirdiler
Yeni yeni fark ediyorum elhamdulillah
İnsan sevmiyorum aslında uzun zamandır
Ama son 1 senede tekrar değer gördüklerimi hayatıma geri aldım
Umarım ondandır yoksa bu da elimde patlayacakYaa yorumlar iyi bide en iyi kanguru siralamasinda da vardi bende ona guvenerek aldim olabilir belkide kucuk kaliyolar ondandor
Sana mesaj atiyorum bak bugun giydik nasil duruyo simdilik ona gore hesap et iade edersin yaa en kotu. Ama ben alti kullaniyorum. 5 6 ayda da kullanabilecegimize inaniyorum bebem inanmiyorUmarım ondandır yoksa bu da elimde patlayacakben aslında daha çok evde kullanmak için aldım o yüzden çok pahalı bişey de almak istemedim oturmalı olması ve indirime girmesi aklımı çekmişti
E bebeğe halka arza girdiğimden beri bizim dükkan diye alıp alıp iade ediyorum zatenSana mesaj atiyorum bak bugun giydik nasil duruyo simdilik ona gore hesap et iade edersin yaa en kotu. Ama ben alti kullaniyorum. 5 6 ayda da kullanabilecegimize inaniyorum bebem inanmiyor
Sana mesaj atiyorum bak bugun giydik nasil duruyo simdilik ona gore hesap et iade edersin yaa en kotu. Ama ben alti kullaniyorum. 5 6 ayda da kullanabilecegimize inaniyorum bebem inanmiyor
Aynen battaniye koydum onun yerine rahat oldu ama sert olsa posturu daha rahat olur soyle tok bir sunger kestircem icine bide oyle denicem bakalimÖnü çantalı kanguru da bu bununda yorumları iyi ama nedense oturmalı olan hala mantıklı geliyor ikisindede ayağını açmış oturma pozisyonda bide oturmalı da yorumlarda sert olan yeri çıkardık içine pamuk doldurduk daha rahat oldu bebiş diyorlardı oturma yeri ile alakalı bir durumsa öyle deneyebilirsin bambam belki öyle severbaby plus Discovery Kanguru - ebebek
baby plus Discovery Kanguru uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Hepsine katılıyorum ve yaptığın uygulamayı da çok yakdir ettim açıkçası.İnsanlar çok anlayışsız oysaki herkes yaşıyor bu zorluğu, ilk çocuğumda ayni sıkıntıları yaşadım misafir gelecek diye az ağlamadı çocuğum temizlik yap pasta börek yap geldikleri gün hizmet edip ağırlacağım diye bebeğinle ilgileneme onlar gidince geriye kalan enkaz da ayrı mesele. Bu sefer baştan dedim böyle böyle kimse kusura bakmasın ama bebek görmeye gelipte bebeği mağdur etmek kadar kötü bişey yok,zaten benim uygulamamı ve düşüncemi bildikleri için kimsede beni yadırgamadı, ben kimseye gitmiyorum bebek görmeye, özellikle arayıp diyorum sevdiğim birisiyse seni ve bebeğini önemsediğim için senin evine gelmiyorum deyip anne ve bebeği davet ediyorum evime bebeği de görmüş olup hediyemi veriyorum anneye ben hizmet ediyorum bebeğini tutarken anneye çayını içirip pastasını böreğini yediriyorum, kimse kimseyi kandırmasın misafir çok severim diye el kadar bebekle olmuyor işte ha yardım edecek anne kardeş yakının vardır ona bişey diyemem o zaman misafir sevilir ama tek başına bebekle hazırlık yapıp ağırlamak sadece bebeğe eziyet oluyor onuda kimse sevmez haklı olarak.
Evet. Bu kadar harika açıklanamazdıMutluluğu paylaşmak çok güzel dediğin gibi ama bunu anne ve bebeği yormadan yapmanın usulüde var küçük bebek acıktı mı beklemeyi bilmez uykusu geldi mi çıldırır ve bunu kısa aralıklarla yaptığı için anne hangi ara misafire hazırlık yapıp misafir ağırlasın valla bazı gün yemek yapamıyorum eşim geliyor halim perişan görüyor akşamı boşver dışarıdan söyleriz ben yaparım diyor ama sen gündüz ne yedin onu merak ettim diyoro derece perişan olduğumuz gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?