2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
40 dan bildiriyorum buralar dahada güzel oldu yaş aldıkça tespitlerin çok doğru bikere insan hayır demeyi öğreniyor bu çok önemli hayat tarzımız çocuklarımızı yetiştirmemizede yansıyor, keşke ilk çocuğumda da böyle olsaydım. Dediğin gibi kişiye zamana görede değişir bu durum, ben şimdiye kadar sadece 1 kişiyi davet ettim bebek görmek için önceden planlamadan doğaçlama hazırlık yaptım o gün bebem güzel durdu emdi uyudu evim de temizdi müsaitti hemen aradım arkadaşımı ya şimdi gel hemen çayı koyuyorum yada dahada gelme hiç dedim bide ben zorunlu şeyi sevmiyorum yapmacık geliyor, her şey yolundayken doğaçlama insanı yormuyor aksine çokta hoş oluyor neyse arkadaş geldi yedik içtik hoş sohbet ettik bebem eşlik etti derken bir süre sonra huzursuzlandı arkadaşım hemen dediki ben kaçıyorum sen kovmadan dedi ve kaçtı

Amin inşallah sizin kızlara layık eşler yetiştirmek gayemiz zaten dip not 2 erkek anası ama oğlum derki annem hiç bizi tutmaz doğrucu davut benim kızım olmadı ama gönlüm hep kızlarınızdan yana olacak yaşasın gelincilik

Ben daha 29um ama hayır demeyi çoktaaan öğrendim, hep annem sağolsun. Kadın bütün herkese koştu herkesi en güzel şekilde ağırladı ben evlendim kimse anneme yardıma koşmadı. O zaman anladım ki hayat başkalarını memnun etmek için değil, şimdi kendimi ve ailemi düşünüyorum

Bizde de 40ı dolmadan sadece bir iki yakın arkadaşımız geldi sağolsunlar bıraksam bulaşığı bile yıkayacaklardı sonrasında bebikin neşeli günlerinde biz gitmeye başladık akrabalar eş dost gelmeden çatkapı yapıyoruz biraz ama şükür kasıntı insan yok pek çevremizde bizim akrabalarda adet zaten bebeğin gezdirilmesi o yüzden rahatız tavsiyem siz de çatkapı gidiverin, çay çekirdek muhabbet yapıp dönün hem kafa dağılıyor hem havası tazeleniyor insanın

Hı bide yeni doğum yapanlar oluyor tabi ki onlara da eşim aşağıda ya da dışarda oturuyor ben giriyorum 15 20dk işe yarar bikaç hediyemizi bırakıp maşallah diye diye çıkıyorum, önemli olan destek olmak

Bir an nedense mesajı yazarken ikinci çocuk kız gibi hatrımda belirdi ama olsundu ennn önemlisi oğlan anasının bu bilinçte olması
Erkeklerden korkup onlara gard almayı öğretmekten ziyade hali hazırdaki erkek evlatlarımızı kızlarımıza keyifli eş olarak yetiştirmek daha zevkli ve mantıklı

Babadan gördüğünü yapar erkek evlat
Kız da anası neyse o olur derler
Otu çek köküne bak misali
Sizin aile güzel hamurdan belli ki

Teşekkür ederim ne güzel bir mesaj günaydın günümüz güzel geçsin

Günaydın kızlar, altı temizken bile bebek bezleri bana pis kokuyor. Her büyük tuvaletinde bebemi yıkamama rağmen buna çözüm bulamadım. Sizin var mı koku olmuyor dediğiniz bir bebek bezi

Günaydıınn, dün rotanın ilk dozunu hüplettik geceye doğru hafif ateş yaptı, şurubun yarısını içti sadece sağolsun bebişim sonra ateş yine yükselmeye devam etti, nemli bez vs derken şükür düştü
Menenjit yaptıran arkadaşlar onda da mı aynı şekilde etki ediyor acaba rota gibi? Doktorum her doz arasına en az 5 gün bırakmamı istedi, ilk dozları aynı anda yapmaya kesinlikle karşı çıktı

Benim de aynı hatta sağ biraz düzleşti gibi hissediyorum ilgisini çeksin diye sağında oyuncaklar ve ben duruyorum solunda duvar. Duvara bakıyor
Demeki sen ve oyuncaklar ilgini cekmiyor
Duz duvar daha cekici
Saka bi yana elinden geldikce sag ve sol yatir
zamanla duzelir

Bizde dün 2. Ay aşılarını ve rota virüsü aşısını yaptırdık ilk başlarda çok uyku halindeydi geceye doğru ağlamaları başladı akşam ve gece 1 ç k calpol verdim gece uyanmaları oldu şuanda çok huzursuz yine versem bi sakıncası olur mu birde hangi aşıları 5 gün arayla vurdurdunuz

Biz rota ve menenjit aynı gün olduk pişman oldum 3 gün hafif de olsa ateş yaptı oğluşumda daha yeni kendine gelebildi bence doktorunuz haklı aynı gün çok zor oluyo bebeğe

Kızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?

Ben de 7 temmuzda doğum yaptım hala regl olmadım dediğin gibi benim de doğumdan sonra 2 kilom kalmıştı şimdi kilo aldım 4 kilo falan fazlam var. Süt olsun diye yemediğim kalmıyo çünkü sütüm de çok olmayınca korkuyorum diyete yemeye devam ediyorum catlaksiz ben de atlattım ama hala cizgim duruyo hafif azalsa da. Diyet için 3 ayı bekliyodum hep şimdi 6 ayı bekliyorum 6 aylık olunca diyet spor bir şekilde gider diye düşünüyorum

Bizimde şu fıtığımız var 1 yaşına kadar geçer dedi çocuk cerrahı ama sünnet bebeğimin pipisi içe dönük gibi büyümüyor farklı şekilde sünnet olacak dedi 6. Aydan sonra sıkıntı olacak diye çok korkuyorum

Evet bende 6.ayı 4 gözle bekliyorum. Saçlarım aldı başını gitti kilo takıntım var zaten hemen spordu diyetti girmem lazım. Tabi bunları yapmamız için birde enerji lazım bakalım ne olcak

İnşallah sıkıntı olmaz genelde kendiliğinden geçen bir durummuş ama geçmeme ihtimaline karşı sünnet yaparken ikisini birarada yapmak için yapmıyorlar aslında sünneti, pipisinin ucundaki deriden öyle görünüyor olabilir sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…