- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.141
40 dan bildiriyorum buralar dahada güzel oldu yaş aldıkçaHepsine katılıyorum ve yaptığın uygulamayı da çok yakdir ettim açıkçası.
Ben de bebek görmeye gitsem bile özellikle ilk yaşı doldurmuş olmasını beklerim hep. Gittiğimde ise asla hizmet beklemem hep ayakta iş görürüm
İlk çocuğumu çok harcadım o konuda
Ama bu sefer akıllandım onu ağlatmıyorum. Sadece ben çok yoruluyorum işte. Eşim yardımcı olmasa kabul etmem. Etsem bileherşey hazır alırdım herhalde
Bir de kişiye ve zamana göre değişiyor bazı şeyler.
30 dan sonra daha rahat bir insan oldum 35 ime gelince de elalemi sallamaya başladım
Misal artık misafir gelecek diye evi kırklamıyorum ya da yağ gibi dümdüz yapmıyorum
Gelen zaten bana geliyor diğer türlü tipleri uzaklaştırdım hayatımdan
35 çok güzelmiş gençliğimdeki kaygılı hallerim kasıntı duruşlarım gitti ve ben dünyanın renklerine hakim olmaya başladım
Çok şükür
Amin inşallah sizin kızlara layık eşler yetiştirmek gayemiz zatenEvet. Bu kadar harika açıklanamazdı
Bebek bu herşeyi kısa aralıklarla hemen anında istiyor
Eşler, eşlerimiz
Böyle yaklaşmasa kocalar açıkçası evli kalamazdım herhalde.
Allah bizim kızlara da merhametli empati sahibi kıymet veren eşler nasip etsin
Ben daha 29um ama hayır demeyi çoktaaan öğrendim, hep annem sağolsun. Kadın bütün herkese koştu herkesi en güzel şekilde ağırladı ben evlendim kimse anneme yardıma koşmadı. O zaman anladım ki hayat başkalarını memnun etmek için değil, şimdi kendimi ve ailemi düşünüyorum40 dan bildiriyorum buralar dahada güzel oldu yaş aldıkçatespitlerin çok doğru bikere insan hayır demeyi öğreniyor bu çok önemli hayat tarzımız çocuklarımızı yetiştirmemizede yansıyor, keşke ilk çocuğumda da böyle olsaydım. Dediğin gibi kişiye zamana görede değişir bu durum, ben şimdiye kadar sadece 1 kişiyi davet ettim bebek görmek için önceden planlamadan doğaçlama hazırlık yaptım o gün bebem güzel durdu emdi uyudu evim de temizdi müsaitti hemen aradım arkadaşımı ya şimdi gel hemen çayı koyuyorum yada dahada gelme hiç dedim bide ben zorunlu şeyi sevmiyorum yapmacık geliyor, her şey yolundayken doğaçlama insanı yormuyor aksine çokta hoş oluyor neyse arkadaş geldi yedik içtik hoş sohbet ettik bebem eşlik etti derken bir süre sonra huzursuzlandı arkadaşım hemen dediki ben kaçıyorum sen kovmadan dedi ve kaçtı
Bir an nedense mesajı yazarken ikinci çocuk kız gibi hatrımda belirdi ama olsundu ennn önemlisi oğlan anasının bu bilinçte olmasıAmin inşallah sizin kızlara layık eşler yetiştirmek gayemiz zatendip not 2 erkek anası ama oğlum derki annem hiç bizi tutmaz doğrucu davut benim kızım olmadı ama gönlüm hep kızlarınızdan yana olacak yaşasın gelincilik
Teşekkür ederim ne güzel bir mesajBir an nedense mesajı yazarken ikinci çocuk kız gibi hatrımda belirdi ama olsundu ennn önemlisi oğlan anasının bu bilinçte olması
Erkeklerden korkup onlara gard almayı öğretmekten ziyade hali hazırdaki erkek evlatlarımızı kızlarımıza keyifli eş olarak yetiştirmek daha zevkli ve mantıklı
Babadan gördüğünü yapar erkek evlat
Kız da anası neyse o olur derler
Otu çek köküne bak misali
Sizin aile güzel hamurdan belli ki
Yemene daha dikkat et canım. Hoşaf ye mesela bol bol. İncir ve kuruyemiş tüket. Bulgur güzel süt yapıyor. Birde tahinli helva ve pekmez tüketebilirsin. Bol bol emzirmeye çalış en iyi süt artıran şey oKızlar sütüm aşırı azaldı ben ne yapıcam
Demeki sen ve oyuncaklar ilgini cekmiyorBenim de aynı hatta sağ biraz düzleşti gibi hissediyorum ilgisini çeksin diye sağında oyuncaklar ve ben duruyorum solunda duvar. Duvara bakıyor
Bizde dün 2. Ay aşılarını ve rota virüsü aşısını yaptırdık ilk başlarda çok uyku halindeydi geceye doğru ağlamaları başladı akşam ve gece 1 ç k calpol verdim gece uyanmaları oldu şuanda çok huzursuz yine versem bi sakıncası olur mu birde hangi aşıları 5 gün arayla vurdurdunuzGünaydıınn, dün rotanın ilk dozunu hüplettik geceye doğru hafif ateş yaptı, şurubun yarısını içti sadece sağolsun bebişim sonra ateş yine yükselmeye devam etti, nemli bez vs derken şükür düştü
Menenjit yaptıran arkadaşlar onda da mı aynı şekilde etki ediyor acaba rota gibi? Doktorum her doz arasına en az 5 gün bırakmamı istedi, ilk dozları aynı anda yapmaya kesinlikle karşı çıktı
Biz rota ve menenjit aynı gün olduk pişman oldum 3 gün hafif de olsa ateş yaptı oğluşumda daha yeni kendine gelebildi bence doktorunuz haklı aynı gün çok zor oluyo bebeğeGünaydıınn, dün rotanın ilk dozunu hüplettik geceye doğru hafif ateş yaptı, şurubun yarısını içti sadece sağolsun bebişim sonra ateş yine yükselmeye devam etti, nemli bez vs derken şükür düştü
Menenjit yaptıran arkadaşlar onda da mı aynı şekilde etki ediyor acaba rota gibi? Doktorum her doz arasına en az 5 gün bırakmamı istedi, ilk dozları aynı anda yapmaya kesinlikle karşı çıktı
Ben de 7 temmuzda doğum yaptım hala regl olmadım dediğin gibi benim de doğumdan sonra 2 kilom kalmıştı şimdi kilo aldım 4 kilo falan fazlam var. Süt olsun diye yemediğim kalmıyo çünkü sütüm de çok olmayınca korkuyorum diyete yemeye devam ediyorum catlaksiz ben de atlattım ama hala cizgim duruyo hafif azalsa da. Diyet için 3 ayı bekliyodum hep şimdi 6 ayı bekliyorum 6 aylık olunca diyet spor bir şekilde gider diye düşünüyorumKızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
Bizimde şu fıtığımız var 1 yaşına kadar geçer dedi çocuk cerrahı ama sünnet bebeğimin pipisi içe dönük gibi büyümüyor farklı şekilde sünnet olacak dedi 6. Aydan sonra sıkıntı olacak diye çok korkuyorumSünnet mi olacak maşallah onaküçükken hemen iyileşiyorlar, bizde yaptırmayı düşünüyorduk ama doktor hidrosel gördü geçmesini bekleyelim dedi sünnet ondan sonra olur dedi, zaten 3.aydan sonra 1 yaşına kadar hafif sedasyonla yapıyoruz dedi 1 yaşından sonra da narkozla, ilk 3 ay lokal anestezi olduğu için istiyordum inşallah hidrosel geçerde olur bir an önce
Evet bende 6.ayı 4 gözle bekliyorum. Saçlarım aldı başını gittiBen de 7 temmuzda doğum yaptım hala regl olmadım dediğin gibi benim de doğumdan sonra 2 kilom kalmıştı şimdi kilo aldım 4 kilo falan fazlam var. Süt olsun diye yemediğim kalmıyo çünkü sütüm de çok olmayınca korkuyorum diyete yemeye devam ediyorum catlaksiz ben de atlattım ama hala cizgim duruyo hafif azalsa da. Diyet için 3 ayı bekliyodum hep şimdi 6 ayı bekliyorum 6 aylık olunca diyet spor bir şekilde gider diye düşünüyorum
İnşallah sıkıntı olmaz genelde kendiliğinden geçen bir durummuş ama geçmeme ihtimaline karşı sünnet yaparken ikisini birarada yapmak için yapmıyorlar aslında sünneti, pipisinin ucundaki deriden öyle görünüyor olabilir sizinkiBizimde şu fıtığımız var 1 yaşına kadar geçer dedi çocuk cerrahı ama sünnet bebeğimin pipisi içe dönük gibi büyümüyor farklı şekilde sünnet olacak dedi 6. Aydan sonra sıkıntı olacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?