- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.181
baktim yuzde 40 indirim diyorKızlar migros sanal markette bebek bezleri %70 indirimli yazan oldu mu bilmiyorum direkt size yazmak için girdim konuşmaları okumadan40 lısına 160 tl verdiğim bezin 112 tanesine 119 tl verdim
%40 yazacaktım 70 yazmışım 70. Yıllarına özel ya beynim gitmiş. Baby turco aldım 112 li 119 tl bir de goo.n onu geceleri bağlıyorum.baktim yuzde 40 indirim diyor
sen hangi marka aldin?
İyi indirim olanlar tükenmiş sanırım. Kalanlar dışarıdan daha pahalıya geliyor.%40 yazacaktım 70 yazmışım 70. Yıllarına özel ya beynim gitmiş. Baby turco aldım 112 li 119 tl bir de goo.n onu geceleri bağlıyorum.
Cnm ben de ayni bi gün yikiyordum bi gün yikamiyordum hep bu ara soguk oldugu icin 4-5 günde bir yıkamaya başladım mecburen. Ama sanki rahatsizlar ya yikanmak istiyolar gibiKizlar 2 gunde bir bebemin banyosunu yaptiriyordum artik 4 gunde hatta 5 gunde bir yikacam havalar sogudu hasta olmasini goze alamam
Ben de gaz için o bacak hareketi yaptırrken korkuyorum bastırınca bişey oluyor mu acaba diye korkuyorum ama olsa devamlı ağlar bence diye düşünüyorum bence gazdan ağlıyordur çünkü kızımda gazı çok olunca uykusunda inliyordu bazen bi de kemikleşme oldugu için çıksa bacagı diğer bacaga göre çok hareket ettiremezmiş ya da bi bacak tam açılırken diğeri tam açılmazmış öyle dediler bi de bacakların eşitliğine bakabilirsin arada karşılıklı boğumlara diz kapağına bak denk geliyor muKızlar
Kızım normalde çok gazlı değil. Ama 2 gindir anlamadığım bir gariplik var. Yatarken uzun uzun inleme sesleri çıkarıyor uyku arasında. Acaba gazdan mı? Yoksa bir yerine mi zarar verdik ara ara canı mı acıyor diye düşündüm bugün. Gazını çıkarmak için karnına ayaklarıyla hareketler yapıyoruz. Ondan şüphelendim. Bacağına bit gerine mi zarar verdik ki acaba. Böyle bir şey olabilir mi? Nasıl emin olabilirim?
Canı yansa sürekli inler ses çıkarır diyorum bir yandan.
tabikide banyo yapinca rahatliyolar amaCnm ben de ayni bi gün yikiyordum bi gün yikamiyordum hep bu ara soguk oldugu icin 4-5 günde bir yıkamaya başladım mecburen. Ama sanki rahatsizlar ya yikanmak istiyolar gibiyada ben icsel olarak oyle dusundugum icin bana oyle geliyor
Ben de sallıyorum ayağımda şu an belki uyur diye ama benimki de 4 buçuk gibi kalkıp 9a doğru anca uyuyo o da yarım saat bana kahvaltı izni veriyo o kadarkizlar benim bebiş sabahin 5 de kalkar 9 da uyur
Suan besikte bi umut uyur diye saliyorum
4 te uyandı. Hala uyumaya çalışıyor. Gözlerim ağrıyor artık uykusuzluktan. Babası da bugün evde yok. Ağlasam gözümün ağrısı geçer mi diye düşünüyorumkizlar benim bebiş sabahin 5 de kalkar 9 da uyur
Kahvaltıyı es geçeceğim bugün. O uyuduğunda yarım saat de olsa uyumam lazımBen de sallıyorum ayağımda şu an belki uyur diye ama benimki de 4 buçuk gibi kalkıp 9a doğru anca uyuyo o da yarım saat bana kahvaltı izni veriyo o kadar
Olabilir arkadaşım bizim siteye arka arkaya arkaya sanal market arabası ve bebek bezleri gelince komşuya sordumİyi indirim olanlar tükenmiş sanırım. Kalanlar dışarıdan daha pahalıya geliyor.
Tamam canım çok teşekkürler. BakacağımBen de gaz için o bacak hareketi yaptırrken korkuyorum bastırınca bişey oluyor mu acaba diye korkuyorum ama olsa devamlı ağlar bence diye düşünüyorum bence gazdan ağlıyordur çünkü kızımda gazı çok olunca uykusunda inliyordu bazen bi de kemikleşme oldugu için çıksa bacagı diğer bacaga göre çok hareket ettiremezmiş ya da bi bacak tam açılırken diğeri tam açılmazmış öyle dediler bi de bacakların eşitliğine bakabilirsin arada karşılıklı boğumlara diz kapağına bak denk geliyor mu
Ayy nasıl dayanıyorlar bu kadar ayakta kalmaya.kizlar benim bebiş sabahin 5 de kalkar 9 da uyur
Ay evet o adet fiyatları neydi primanın. Aman amanOlabilir arkadaşım bizim siteye arka arkaya arkaya sanal market arabası ve bebek bezleri gelince komşuya sordumben bile sonra pişman olup 2. Kez 4 numarasını da aldım koydum. Allah prima kullanmak zorunda kalanların yardımcısı olsun onların indirimli hali bile çok pahalıydı. Ben ilk bebeğimde bir de onun premiumunu kullanıyordum ama böyle uçuk değildi diğer bezlerle arasında 20-30 tl fark olurdu şimdi dağlar kadar var. Ben tabii nedense herkes baby turco goon kullanıyor gibi grupta koşup haber verdim bir heyecan ama kimseye pek faydam olamadı
Sen yazinca baktim ben de cnm tesekkur ederim almayi dusunuyorum. sleppy 3 numarada da kampanya var 98 tlOlabilir arkadaşım bizim siteye arka arkaya arkaya sanal market arabası ve bebek bezleri gelince komşuya sordumben bile sonra pişman olup 2. Kez 4 numarasını da aldım koydum. Allah prima kullanmak zorunda kalanların yardımcısı olsun onların indirimli hali bile çok pahalıydı. Ben ilk bebeğimde bir de onun premiumunu kullanıyordum ama böyle uçuk değildi diğer bezlerle arasında 20-30 tl fark olurdu şimdi dağlar kadar var. Ben tabii nedense herkes baby turco goon kullanıyor gibi grupta koşup haber verdim bir heyecan ama kimseye pek faydam olamadı
Teşekkür ederim cnm ben faydalandım indirimden, bu arada stoklar tükendi gibi görünsede güncelliyorlar migrosta eve en yakın migros neresiyse oradan geliyor, bezleri hep migrostan alıyorum indirim takip edip heryerden ucuza geliyor, doğru primacılara aynı dileğimi sunuyorumOlabilir arkadaşım bizim siteye arka arkaya arkaya sanal market arabası ve bebek bezleri gelince komşuya sordumben bile sonra pişman olup 2. Kez 4 numarasını da aldım koydum. Allah prima kullanmak zorunda kalanların yardımcısı olsun onların indirimli hali bile çok pahalıydı. Ben ilk bebeğimde bir de onun premiumunu kullanıyordum ama böyle uçuk değildi diğer bezlerle arasında 20-30 tl fark olurdu şimdi dağlar kadar var. Ben tabii nedense herkes baby turco goon kullanıyor gibi grupta koşup haber verdim bir heyecan ama kimseye pek faydam olamadı
Biz uzun zamandır 4 numara kullanıyoruz çünkü benim bebişin bacakları kalın üstü ince anası gibiSen yazinca baktim ben de cnm tesekkur ederim almayi dusunuyorum. sleppy 3 numarada da kampanya var 98 tl
Bence cok iyi fiyat. Alacagim ama kac paket alsam bilemedim 4 numaraya ne zaman geciliyor ortalama acaba. Kac nunara bez kullaniyorsunjz kızlar?
Bende aynı şekilde yapıyorım şiringaya çekip damla şeklinde damlatıyorum biraz bekleyince ya kendi hapşırınca çıkıyor yada ben çekip temizliyorum... Burun spreyi çok erken dedi doktorumuz birde cold mix damlayı damlatıyordum yakasına ve yatağına bir damla rahatlıyorduÇok değil kuzum ama yine de götürdüm doktora bol bol emzir, burnunu aç dedi
Serum fizyolojik de damla şeklinde kullan dedi, ben dedi şırıngayla çekip açabilir miyim o olmaz dedi damla şeklinde damlat dedi
aynen ya bide gecede kalkiyorum mahvoldum4 te uyandı. Hala uyumaya çalışıyor. Gözlerim ağrıyor artık uykusuzluktan. Babası da bugün evde yok. Ağlasam gözümün ağrısı geçer mi diye düşünüyorum
bizim bebiş ilk basta gündüz uykusuda yapardi artik onuda yapmiyorum uyusa hemn yarim saate kalkiyor butun isim bebek olmuşAyy nasıl dayanıyorlar bu kadar ayakta kalmaya.
Burada geçenPheebs ben 1 saat ayakta tutuyorum. 30 dk sevme 30 dk uyutmaya çalışma deyince birde öyle deneyeyim belki uyku zamanını kaçırıyorum ondan 3-4 saat ayakta duruyor dedim. Tüm gün her uyandığında denedim ama yok olmuyor. En az 3 aaat ayakta duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?