- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.161
3,5 aylık bebiş regl olmadım, çatlak leke bolca mevcut, 76 yla doğuma girdim 3350 g doğdu şuan 75 kiloyum diyeceklerim bu kadarKızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
İnşallah öyledir 6. Ayda tekrar kontrole gideceğiz bakalımİnşallah sıkıntı olmaz genelde kendiliğinden geçen bir durummuş ama geçmeme ihtimaline karşı sünnet yaparken ikisini birarada yapmak için yapmıyorlar aslında sünneti, pipisinin ucundaki deriden öyle görünüyor olabilir sizinki
Büyüsünler de sağlıkla toparlarız inşallah3,5 aylık bebiş regl olmadım, çatlak leke bolca mevcut, 76 yla doğuma girdim 3350 g doğdu şuan 75 kiloyum diyeceklerim bu kadar
Çok teşekkür ederimYemene daha dikkat et canım. Hoşaf ye mesela bol bol. İncir ve kuruyemiş tüket. Bulgur güzel süt yapıyor. Birde tahinli helva ve pekmez tüketebilirsin. Bol bol emzirmeye çalış en iyi süt artıran şey o
Bende 3 4 günde yıkıyorum artık havalar soğudu canımKizlar 2 gunde bir bebemin banyosunu yaptiriyordum artik 4 gunde hatta 5 gunde bir yikacam havalar sogudu hasta olmasini goze alamam
Kızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
Arada kaçamak olsa keşke baya baya tatlı tuzlu götürüyorum ben. 6. Aya kadar gidecek artık böyle 6. Aydan sonra dikkat eder diyet yaparım artıkBen bu ay adet oldum.Çok gergin hissediyordum kendimi.Tabi bunda eşimle artık baş başa kalabilmemizinde etkisi olabilir bilemiyorum08.07de doğum yapmıştım 8.10da ilk adetim oldu.
Göbek çizgim geçiyor yavaş yavaş sanki bi kabuk gibi şu an.Et benleri de azaldı.52 kiloyla hamile kalmıştım 68 doğuma girdim 60 kiloyum şu an bacaklarım daha çok eridi göbek kaldı,üzücü.Daha az yağlı yemeye çalışıyorum bol su içiyorum hava sıcaksa bebeği alıp yürüyüşe gidiyoruz sahile.
Emzirirken ağır diyet yapabileceğimi sanmıyorum çünkü öğün geciktiğinde dahi başım dönüyor gözlerim kararıyor.
Geçen bildirim gelmişti emziren anneler için diyet diye biraz inceledim belki yapabilenler olur.Ben aşağı yukarı öyle beslendiğimi farkettim.Arada kaçamaklarım oluyor tatlı çekiyor canım
Emziren anne diyeti
Merhaba anneler. Sütüm artsın ama kilo da vereyim diyorsanız toparlanın gidiyoruz skskks. Bakındım, örnek liste bulamadım. Sonra diyetisyene başladım. Daha doğrusu yarın başlıyorum. Size de örnek olsun diye paylaşayım dedim ilk listemi, amme hizmeti. Bol sütler, bol eksiler. ❤️ KAHVALTI...www.kadinlarkulubu.com
Bende daha olmadim regl 19 haziranda dogum yaptim dogum kilolarim kalmiş ozellikle karin bolgesinde 52 yle hamile kaldim suan 60 kilodayim spor yapmak istiyorum useniyorum yapmayaKızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
Ben kırkım çıktıktan sonra adet olmaya başladım. Zaten 40 gün de kanama devam etmişti. Her ay oluyorum artık. 86 kilo ile doğuma girdim. 74 e kadar düşmüştüm. Ama şuan 81 kiloya çıktım. Hep evdeyim hareket yok ye helvayı ye tatlıyı sütüm de kesilmek üzere. Emmiyor da. Sağdığımla ne çıktıysa kar sayıyorum o yüzden diyete başlamadımKızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
1 temmuzda doğum yaptım bende regl olmadım daha. 2 kilo kaldı bende ama hamile kalmadan önce kilo almıştım. 6 kilo versem çok güzel olur ama şu an dert etmiyorum, tam gaz yemeye devam. Çatlağım lekem yok benimde çok şükür, göbek çizgim benimde epey gitti bu beni bir tık üzdüKızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
Hayalim onu mama sandalyesine oturtup karşısında spor yapmak ama bakalım olacak mı bebek gerçekten çok ilgi istiyo onu bırakmak imkansız gibi su an spor içinEvet bende 6.ayı 4 gözle bekliyorum. Saçlarım aldı başını gittikilo takıntım var zaten hemen spordu diyetti girmem lazım. Tabi bunları yapmamız için birde enerji lazım bakalım ne olcak
Yapmak şart yoksa daha alacaz belli kiBende daha olmadim regl 19 haziranda dogum yaptim dogum kilolarim kalmiş ozellikle karin bolgesinde 52 yle hamile kaldim suan 60 kilodayim spor yapmak istiyorum useniyorum yapmaya
Benimde 40 gün kanama devam etti sonra hiç olmadım. Olmayınca ödem de olmaya başladı artık olsam iyi olacak daha çok şişmedenBen kırkım çıktıktan sonra adet olmaya başladım. Zaten 40 gün de kanama devam etmişti. Her ay oluyorum artık. 86 kilo ile doğuma girdim. 74 e kadar düşmüştüm. Ama şuan 81 kiloya çıktım. Hep evdeyim hareket yok ye helvayı ye tatlıyı sütüm de kesilmek üzere. Emmiyor da. Sağdığımla ne çıktıysa kar sayıyorum o yüzden diyete başlamadım
Ben de olmadım yaKızlar ben hala regl olmadım 20 temmuzda doğum yapmıştım. Doğumdan sonra 1 2 kilo fazlam vardı şimdi 5 6 kilo fazlam var daha fazla alacağım diye korkmaya başladım iştahım aşırı arttı süt kesilir korkusu ile yemeyi de bırakamıyorum. Planım hemen diyete başlamaktı ama bebeğime kıyamadım. Göbek çizgileri sonunda gitmeye başladı şükür çatlaksız lekesiz atlattım. Sizde durumlar ne regl, kilo falan ne yapıyorsunuz?
Bende 59 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 1 hafta içinde 61 e düşmüştüm ama fazla sürmedi aldım. Çizgi kalacak diye korkuyordum hem göbek altında hem üstünde vardı şuan kaybolmak üzere. Sen miydin kalması isteyen üzdü diyince hatırladım1 temmuzda doğum yaptım bende regl olmadım daha. 2 kilo kaldı bende ama hamile kalmadan önce kilo almıştım. 6 kilo versem çok güzel olur ama şu an dert etmiyorum, tam gaz yemeye devam. Çatlağım lekem yok benimde çok şükür, göbek çizgim benimde epey gitti bu beni bir tık üzdü
Bende emeklesin otursun yürüsün bişeyler daha kolay olur diyorum annem asıl o zaman başlayacak peşinde koşman diyor. Dediğin gibi baya uzun bir süre yoğun bir ilgi vereceğizHayalim onu mama sandalyesine oturtup karşısında spor yapmak ama bakalım olacak mı bebek gerçekten çok ilgi istiyo onu bırakmak imkansız gibi su an spor için
Benim sancım falan da yok bir an önce olmak istiyorum artık onun şişkinliği de var. Bende süt kesilecek korkusu ile yiyip duruyorum. Benim kilo takıntım var gebelikte bile yediğime içtiğime dikkat ettim eğer kendimi tutmasaydım 80 ile girerdim doğuma o derece yiyesim vardı. Çok kilo alırım çatlarım iz kalır diye dikkat ettim tabi birde bebişin sağlığı içinBen de olmadım ya
Ara ara sancılarım oluyor demek ki geldi gelecek diyorum sonra kesşlşyor
Miyomum var belki o yapıyordur sancıyı
Doğumdan sonra 4 kg kaldı yapıştı üstüme ama gayet de sağlıksız besleniyorum eheheh versem veririm düzgün beslenerek ama yok stres tatlı yediriyor bol bol
Çatlak leke çizgi vs yok. Kıl tüy filan da yok
Saç dökülmem de standart
Kg verirsem müthiş olcak ama onda da benim gözüm yok
Bende 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim şu an 62 kiloyum. Ama 56 felan olsam çok iyi olur. Evet bendim keşke kalsaBende 59 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 1 hafta içinde 61 e düşmüştüm ama fazla sürmedi aldım. Çizgi kalacak diye korkuyordum hem göbek altında hem üstünde vardı şuan kaybolmak üzere. Sen miydin kalması isteyen üzdü diyince hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?