- 12 Mart 2022
- 469
- 533
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.861
Evet bi kere 22nin altına düştü baya soğuktu eli yüzü şimdi doğalgazı 22.5 a ayarladım. O tabloyu Ruslar hazırlamis herhaldeAynen öyle her bebeğe uymuyo cidden. 18 20 derece uyku için ideal diyolar ben donuyorum burnum kuruyo o havada bebek nasıl uyusun
Gürültülü kaka olumsuz bi şey miymiş ya? Bizimki doğduğundan beri sesli yapıyo biz de ne güzel kontrol etmeye gerek kalmıyo diyoduk
Doktor hasta değilse ya da tıkanık değilse sürekli burnunu çekme burunda travma olur ondan da tıkanır gibi bişey dediMerhana kizlar okumaya calisiyorum yazilanlari ama 4 ay atagi mi sendromumu neyse bize de vurdu. Uyku duzenimiz vardi en azindan saatleri belliydi saat maat kalmadi. Bebislerin bi tanaesinin sesi kisik aglamaktan mi bogazi mi agriyor bilemedim ama hergün izotonik su damlatip cekiyorum belki o da etkilemis olabilir bogazini. Bir digeri de meme kavgasinda bi yandan memeyi agziyla tutuyor bi yandan elleriyle itiyor bi karar veremedi anlamadim gitti
Sac dokuomesine gelirsek sanirim bitecek saclarim o derece dokuluyor evin her yeri sac bagliyor olmama ragmen. Cozümü olan varsa bana da bildirsin.
Ben rahatsız edici bır koku almadımBende aptal almıştım kokusu bi tuhaf sizin de öyle mi
Benimki de avuç avuç dökülüyor oğlum saçımı çok çekiyo toplu olduğu halde kısa kestirirsem daha beter olur diye korkumdan kestirmiyorum ama mecburuz galiba kestirmeye bakım falan yapamıyorum çünkü ben hiç artıkDoktor hasta değilse ya da tıkanık değilse sürekli burnunu çekme burunda travma olur ondan da tıkanır gibi bişey dedi
Saç benim de avuç avuç dökülüyor resmen evin heryeri kıl
Evet kısa uykular 30-45 dk, uzun uykusu 2 saat oluyor genelde ama 3 saat uyuduğu zamanda oluyor. Tabi şimdi 4.ay atakları başladı hemen uyanıyor tekrar uyutuyorum, uyanmış hemen yatağından alayım yapmıyorum yani daha uyuması gerekiyor diye tekrar uyutuyorum. Yoksa bütün gün mız mız oluyorbir de canım 2 kısa 1 uzun uyku demişsin, mesela kısa uyku 30-45 aralığı sanırım, uzun uyku ne kadar uyuyor bebeğin 2 saatten fazla uyuduğu oluyor mu uzun olanda ?
Vallahi yaİzmirde sıcak sevmeyen bebe ters olası varmış baştaniyi iyi sevindim o zaman panik yapmıyorum doğru düzgün uyku uyuyamadım döndü mü diye bakmaktan. Bu arada baya bir günde yapmaya başladı. Önceleri oyun halısına koyar işimi yapardım şiimdi yatırıyorum mutfağa gitmemle ıh ıh ıh bağırıyo gel beni çevir diye yapar yani beklemediğin anda yapar o yüksekte tutma tavsiyem. İlk koltukta yaptı neyse ki fark ettimkafa üstü düşerdi valla
Evet bizimde öyle hiç olumsuz düşünmedim. Sonuçta sıvı kaka yapıyorlar anne sütünden dolayı o da sesli oluyor ishal gibiGürültülü kaka olumsuz bi şey miymiş ya? Bizimki doğduğundan beri sesli yapıyo biz de ne güzel kontrol etmeye gerek kalmıyo diyoduk
Aynen zaten azcıcık saçım var onu da kızın yoluyo sağolsunBenimki de avuç avuç dökülüyor oğlum saçımı çok çekiyo toplu olduğu halde kısa kestirirsem daha beter olur diye korkumdan kestirmiyorum ama mecburuz galiba kestirmeye bakım falan yapamıyorum çünkü ben hiç artık
Ben artık takip etmiyorum çünkü gazdan sürekli değişiyor saatleri ya da uyuma süresi canı isteyince uyuyor gazı varsa uyanıyo gaz yoksa güzel uyuyo 4 ay müdehale etmiycem diyordum zaten nasıl istiyorsa ne zaman ne kadar istiyorsa öyle uyusun 4. Ay atagından sonra bakıcaz bakalmEvet kısa uykular 30-45 dk, uzun uykusu 2 saat oluyor genelde ama 3 saat uyuduğu zamanda oluyor. Tabi şimdi 4.ay atakları başladı hemen uyanıyor tekrar uyutuyorum, uyanmış hemen yatağından alayım yapmıyorum yani daha uyuması gerekiyor diye tekrar uyutuyorum. Yoksa bütün gün mız mız oluyor
Gürültülü kaka bence gaz çıkarırkan kaka da çıkıyor ondan ya bende olumsuz düşünmedimEvet bizimde öyle hiç olumsuz düşünmedim. Sonuçta sıvı kaka yapıyorlar anne sütünden dolayı o da sesli oluyor ishal gibi
Pheebs emzirirken kullanabileceğimiz ilaçları görebileceğimiz site hangisiydi bir kez paylaşmıştın sankiDemek ki öyle uyuma stiliAllah korusun
benim kızımın baya düzenliydi misler gibi uyuyordu her şey çok güzelmiş ta ki bu 4.ay atağına kadarAynen zaten azcıcık saçım var onu da kızın yoluyo sağolsun
Ben artık takip etmiyorum çünkü gazdan sürekli değişiyor saatleri ya da uyuma süresi canı isteyince uyuyor gazı varsa uyanıyo gaz yoksa güzel uyuyo 4 ay müdehale etmiycem diyordum zaten nasıl istiyorsa ne zaman ne kadar istiyorsa öyle uyusun 4. Ay atagından sonra bakıcaz bakalm
You can save breastfeeding buyrunsssPheebs emzirirken kullanabileceğimiz ilaçları görebileceğimiz site hangisiydi bir kez paylaşmıştın sanki
herşeyi çok düşünüyoruz nasıl büyüyecek bu çocuklarGürültülü kaka bence gaz çıkarırkan kaka da çıkıyor ondan ya bende olumsuz düşünmedim
Masallah masallah canimEvet kısa uykular 30-45 dk, uzun uykusu 2 saat oluyor genelde ama 3 saat uyuduğu zamanda oluyor. Tabi şimdi 4.ay atakları başladı hemen uyanıyor tekrar uyutuyorum, uyanmış hemen yatağından alayım yapmıyorum yani daha uyuması gerekiyor diye tekrar uyutuyorum. Yoksa bütün gün mız mız oluyor
Benmki emiyo da uyumadığını düşünüyorum bemKızlar bir şey daha soracağım uykuda parmak emen bebişi olan var mı? Şuan cok cok emiyor parmağını uyandırıp emzirmem mi gerek yoksa bırakayım uyusun mu bilmiyorum. Bazen bırakıyorum bazen dayanamayıp uyandırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?