- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.881
Bir de canim disari cikartinca bebek arabasinda direk duruyor mu koydugun gibi yoksa kucaginda mi disarilara goturuyorsun en onemlisi ise kac dk disarda duruyorsun derin uykuya gecmesi icinbenim kızımın baya düzenliydi misler gibi uyuyordu her şey çok güzelmiş ta ki bu 4.ay atağına kadarşu an uyumak istemiyor ama uykusu var müdahale etmeme gibi bir şansım yok. Birazdan dışarı çıkaracağım ki uzun güzel bir uykusu olsun
Benim kizim parmaklarini uyurken degil ama emiyor tok olsa da . Hatta cok sokup kusturuyor kemdiniKızlar bir şey daha soracağım uykuda parmak emen bebişi olan var mı? Şuan cok cok emiyor parmağını uyandırıp emzirmem mi gerek yoksa bırakayım uyusun mu bilmiyorum. Bazen bırakıyorum bazen dayanamayıp uyandırıyorum.
İnşallah canım uyusunlar da büyüsünlerMasallah masallah canimben de basaracagim insallah. Bugun sabah 10:30 da yuruyus yaptirdim eve geldik 11.30/ 12:30 uyudu . Sonra emzirme, alt degistirme , biraz oyun derken 14:30 oldu tekrar disari cikardim simdi emziriyorum insallah derin uyku olur 15:30 dan sonra , genelde uzun uykuyu hangi saat araliginda yapiyor ?
Ay evet ta bazen bizimki de yapıyorBenim kizim parmaklarini uyurken degil ama emiyor tok olsa da . Hatta cok sokup kusturuyor kemdini
Bebek arabasında duruyor hiç kucağıma almıyorum, 15 dakikada falan uykuya dalıyorBir de canim disari cikartinca bebek arabasinda direk duruyor mu koydugun gibi yoksa kucaginda mi disarilara goturuyorsun en onemlisi ise kac dk disarda duruyorsun derin uykuya gecmesi icin
Yenidoğan döneminde bir ay her bez değişinde kaka kontrolü yapıyordum inceliyordım kmukuslu mu kan var mı vs diye kaç bez değiştirdiğimi sayıyodum annem herşeyi inceleyosun diyoduherşeyi çok düşünüyoruz nasıl büyüyecek bu çocuklaraman sulu kaka aman mukus aman gürültü eskiler kaç kere kakaya bakıyordu acaba. o zamanlar Herşey doğalmış bide o var ama ne bilim yine de pek pimpirikliyiz gibi
Bence uyu gitsin hazır uyuyoken bebiş düzeni bozmaYa bizim uzun uykumuz sabah oluyo 6-7 de kalksa da emip geri uyuyo 11 e kadar falan bende uyuyorum o uyuyunca sonra kahvaltı gaz meme vs derken 4-5 oluyo dışarı çıkamıyoruzzher gün çıkalım diyorum ama daha fırsat oluşturamadım yemek de yapmam lazım çünkü eşim işten geliyor diye sabah geri uyutmasam mı acaba ama ben de uyuyorum çok iyi geliyor bana da
Kesinlikle. Bir de bizimkinin uyanikken bile genzine kacirma huyu var. NAsil olacak bilmiyorumKilo alimini artirmak icin uyuyan bebegi uyandirip emzirmek bana da mantikli gelmiyor bana da oyle dedi ama korkuom gece uykusu bozulursa diye cunku gun icinde yoruluom cok
Valla bana da iyi geliyor uykumu alıyorum erken kalktıgımız günler akşama pilim bitiyo dışarı çıkarmak için bi fırsat oluşturmam lazım yemek kısmını erken vakitte halletmem lazım belki öyle olur yapabilirsem tabiBence uyu gitsin hazır uyuyoken bebiş düzeni bozma
uyurken başına sogan koy kokusu açıyormuş genzi falan hastalıkta iyi geliyormuşkızlar oğlum çok hastaboğaz enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik başladı burnu çok tıkalı burnunu 2-3 saatte bir temizliyorum çok mu bilmiyorum ara ara temizle dedi doktor da o anki üzüntümden sormayı unutmuşum çok mu diye antibiyotik vereceğim mecbur
Benimki de emiyo çok hırslı emiyorsa alıp emziriyorumKızlar bir şey daha soracağım uykuda parmak emen bebişi olan var mı? Şuan cok cok emiyor parmağını uyandırıp emzirmem mi gerek yoksa bırakayım uyusun mu bilmiyorum. Bazen bırakıyorum bazen dayanamayıp uyandırıyorum.
Soğanı koyacağım mutlakaValla bana da iyi geliyor uykumu alıyorum erken kalktıgımız günler akşama pilim bitiyo dışarı çıkarmak için bi fırsat oluşturmam lazım yemek kısmını erken vakitte halletmem lazım belki öyle olur yapabilirsem tabi
uyurken başına sogan koy kokusu açıyormuş genzi falan hastalıkta iyi geliyormuş
Ben dün akşam 8de çıktım valla 1 saat dolandık. Gelince hemen emzirdim uyuttumYa bizim uzun uykumuz sabah oluyo 6-7 de kalksa da emip geri uyuyo 11 e kadar falan bende uyuyorum o uyuyunca sonra kahvaltı gaz meme vs derken 4-5 oluyo dışarı çıkamıyoruzzher gün çıkalım diyorum ama daha fırsat oluşturamadım yemek de yapmam lazım çünkü eşim işten geliyor diye sabah geri uyutmasam mı acaba ama ben de uyuyorum çok iyi geliyor bana da
Kızlar bu arada uyku eğitimlerinden falan bahsediyordunuz, ben hamileyken bu kitabı okumuştum buna göre ilerliyordum. Bilinen uyku eğitimlerine karşı bu kitap. Güvenli bağlanmayı çok önemsiyor ve uyku eğitimlerinin güvenli bağlanmayı zedeleyebileceğini söylüyor. Şimdi parkta tekrar bi gözden geçiriyorumda aklıma geldi paylaşayım dedim
Soğana karanfil saplamayı da tavsiye ediyorlar. Onu da deneyebilirsin.Soğanı koyacağım mutlaka
İsmi ne kitabınBilinen uyku eğitimi derken mesela neye karşı tam olarak? Genelde uyku eğitimine karşı olan kitaplar 10 yıl önceki yönteme antitez oluşturacak şeyler paylaşıyor. Ama şuanki uyku eğitimlerinde zaten güvenli bağlanmayı zedeleyecek şeyler yapılmıyor. Eleştirisini merak ettim. İnstagramdan sayfasına baktım ama bilgi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?