2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bir de canim disari cikartinca bebek arabasinda direk duruyor mu koydugun gibi yoksa kucaginda mi disarilara goturuyorsun en onemlisi ise kac dk disarda duruyorsun derin uykuya gecmesi icin

Benim kizim parmaklarini uyurken degil ama emiyor tok olsa da . Hatta cok sokup kusturuyor kemdini

İnşallah canım uyusunlar da büyüsünler 13-16 arası uzun uyku oluyor genelde

Yenidoğan döneminde bir ay her bez değişinde kaka kontrolü yapıyordum inceliyordım kmukuslu mu kan var mı vs diye kaç bez değiştirdiğimi sayıyodum annem herşeyi inceleyosun diyodu mukus önemliymiş alerji olabilir belki diyordum pimpirikli olma bu kadar diyodu

Ya bizim uzun uykumuz sabah oluyo 6-7 de kalksa da emip geri uyuyo 11 e kadar falan bende uyuyorum o uyuyunca sonra kahvaltı gaz meme vs derken 4-5 oluyo dışarı çıkamıyoruzz her gün çıkalım diyorum ama daha fırsat oluşturamadım yemek de yapmam lazım çünkü eşim işten geliyor diye sabah geri uyutmasam mı acaba ama ben de uyuyorum çok iyi geliyor bana da

Merhabaa ,
Bebegimin kilo alimi yavaslamis 3.5 aylik 12 gunde 250 gr almis. Doktor gece emmelerini artir falan dedi de son 10 gundur etrafi incelemekten dpgru duzgun ememiyor da. Sanirim 4. Ay atagi basladi. Nasil cozebiliriz acaba bunu

Bence uyu gitsin hazır uyuyoken bebiş düzeni bozma

Kilo alimini artirmak icin uyuyan bebegi uyandirip emzirmek bana da mantikli gelmiyor bana da oyle dedi ama korkuom gece uykusu bozulursa diye cunku gun icinde yoruluom cok

kızlar oğlum çok hasta boğaz enfeksiyonu dedi doktor antibiyotik başladı burnu çok tıkalı burnunu 2-3 saatte bir temizliyorum çok mu bilmiyorum ara ara temizle dedi doktor da o anki üzüntümden sormayı unutmuşum çok mu diye antibiyotik vereceğim mecbur

Bence uyu gitsin hazır uyuyoken bebiş düzeni bozma
Valla bana da iyi geliyor uykumu alıyorum erken kalktıgımız günler akşama pilim bitiyo dışarı çıkarmak için bi fırsat oluşturmam lazım yemek kısmını erken vakitte halletmem lazım belki öyle olur yapabilirsem tabi
uyurken başına sogan koy kokusu açıyormuş genzi falan hastalıkta iyi geliyormuş

Kızlar bu arada uyku eğitimlerinden falan bahsediyordunuz, ben hamileyken bu kitabı okumuştum buna göre ilerliyordum. Bilinen uyku eğitimlerine karşı bu kitap. Güvenli bağlanmayı çok önemsiyor ve uyku eğitimlerinin güvenli bağlanmayı zedeleyebileceğini söylüyor. Şimdi parkta tekrar bi gözden geçiriyorumda aklıma geldi paylaşayım dedim

Eklentiler

• image.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 61
Benimki de emiyo çok hırslı emiyorsa alıp emziriyorum

Soğanı koyacağım mutlaka

Ben dün akşam 8de çıktım valla 1 saat dolandık. Gelince hemen emzirdim uyuttum

Bilinen uyku eğitimi derken mesela neye karşı tam olarak? Genelde uyku eğitimine karşı olan kitaplar 10 yıl önceki yönteme antitez oluşturacak şeyler paylaşıyor. Ama şuanki uyku eğitimlerinde zaten güvenli bağlanmayı zedeleyecek şeyler yapılmıyor. Eleştirisini merak ettim. İnstagramdan sayfasına baktım ama bilgi bulamadım

İsmi ne kitabın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…