2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Süpersin ya neler okudum bir bilsen midesi yapışmış susuzluktan bilmem ne ay dedim ben ne yapıyorum çocuğuma

Munchkin aldım bardak ama avent bilmiyorum daha mı iyidir, beğenmezsem avent bakarım artık ucuz da değiller ya.. o değil de og nin kendi sitesinde daha uygun ürünleri aklımızda olsun.. ben de önlüğü giyilebilir aldım silikon almadım ama gerekirse artık onu alırım sonra

100 yorumdan 1 i öyle benim denk geldiğim genel olarak beğenilmiş munckin de güzel bu arada bende hem oioi hem munckinden aldım
Ben de senin gibi yaptım canım oioi puzzle çok güzeldi dayanamadım aldım munchkin de normal tabağını aldım vakumlu ya işe year bence önüne koyarız söksün saçsın

Aynen niyetim o valla bakalım çocuğum titiz mi pasaklı mı
Muhtemelen pasaklı çıkacaklar ya bir şey soracağım bir gününüz nasıl geçiyor mesela? 40 dakika bir saat uyuyor diyorsun ya mesela ne yapıyorsun o arada ya da bamyam uyanıkken nasıl geçiyor saatler sürekli onunla ilgileniyor musun kendi kendine takılıyor mu? Ben sürekli oğlumlayım uyanıkken, uyku düzeni kötü de bu ara dalamıyor kesinlikle ama uyuduğu zaman da başında beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum merak ediyorımm o yüzden bir gün nasıl geçiyor . Diğer arkadaşlara da sormuş olayım örnek olsun

Eveeet dişi gördük çok tatlı yav pirinç tanesi daha patlatmamış ama ucu görünüyo
Yaaa oy maşallah maşallah
Bide bakacaksın anne dişim sallanıyor diye süt dişi düşecek ama hemen duygulanma o zamana kadar aradaki zaman içerisinde seni bekleyen 2 yaş sendromu gibi süreçler var hepsinin yeri ayrı keyifli zor bile olsa şükürler olsun, bakalım o dişle neler yiyecek paşa az kaldı

Valla o uyuduğu an benim vaktim başlıyo dizi kitap yemek kahve muhabbet duş ağda ahshah neye ihtiyacım varsa o. Bazen bende uyuyorum. Uyanıkken evet ilgim üstünde bi tek akşam yemeği hazırlarken ana kucağında oturtuyorum beni izliyo o arada fa şarkı türkü eğleniyoruz böyle

Yaaa bide düşüyo bunlar dimi omu düşünmemiştim anam bitmiyo ki sendromları sendromlu pazartesinin vücut bulmuş haliler

Kızlar emzikleri ne kadar kullanıyorsunuz ? Ben 2 ay olmadan değiştiriyorum ağız içinde bir sorun olmasın diye. Şimdi 4. Aya yaklaşıyor sipariş vericem yine size de bir sorayım dedim

Böyle şeyler okuyunca hüzünleniyorum büyüycek hemen diye

Kesinlikle bebek uyuyunca iş değil keyif vaktidir

Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor

Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor
Aslında dışarıda daha güzel uyuyorlar hem de onlara da iyi geliyor yakınlara çağırın arkadaşlarınızı araba yoksa dönmesi kolay olur ağlar durmazsa vs

Aslında dışarıda daha güzel uyuyorlar hem de onlara da iyi geliyor yakınlara çağırın arkadaşlarınızı araba yoksa dönmesi kolay olur ağlar durmazsa vs
Ya emzik tutmadı illa emmesi gerek uyuması için de.. Bebek arabasına koyduğum an uyanıyor göğsümde uyuyor sadece zorlanıyorum dışarıda .. çıkar çıkmaz uyusa arabasında rahat ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…