- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.181
Tamamdır ben de munchkin ve oioi aldım şimdi indirimde indirime denk geldiği süper olduEvet silikon
Süpersin ya neler okudum bir bilsen midesi yapışmış susuzluktan bilmem ne ay dedim ben ne yapıyorum çocuğumaBen bir keresinde kaşıkla su vermiştim ama ek gıdaya kadar verilmesine gerek yok. Şöyle ki bir zararı yok fakat midesini doldurduğu için mamaya ve ya süte yer kalmıyor o yüzden vermeyin diyorlar ki zaten mamada da sütte de su oldukça fazla. Bebeğin susuz kalma diye bir ihtimali yok yani için rahat olsun :)
Munchkin aldım bardak ama avent bilmiyorum daha mı iyidir, beğenmezsem avent bakarım artık ucuz da değiller ya.. o değil de og nin kendi sitesinde daha uygun ürünleri aklımızda olsun.. ben de önlüğü giyilebilir aldım silikon almadım ama gerekirse artık onu alırım sonraHepsiburada da başladı OG Natural marka nın bebek irmiği tarhanası gibi ürünleri var onları aldım, Philips avent damlatmaz alıştırma bardağı aldım, oioi markanın ürünleri indirimde önlük vs aldım silikon, mama sandalyesi de ikenınkini alacağım daha önce büyük oğlumda onu kullanmıştım çok memnundum
Ben de senin gibi yaptım canım oioi puzzle çok güzeldi dayanamadım aldım munchkin de normal tabağını aldım vakumlu ya işe year bence önüne koyarız söksün saçsın100 yorumdan 1 i öyle benim denk geldiğim genel olarak beğenilmişmunckin de güzel bu arada bende hem oioi hem munckinden aldım
Bizim düzen aynıymış o zaman su vermeyeyim mi ben böyle devam edeyim :)Mama ve anne sütü cnm
Aynen niyetim o valla bakalım çocuğum titiz mi pasaklı mıBen de senin gibi yaptım canım oioi puzzle çok güzeldi dayanamadım aldım munchkin de normal tabağını aldım vakumlu ya işe year bence önüne koyarız söksün saçsın
Dereotuda öyleymiş ben pek sevmiyorum 1 defa yiyebildim. Ahh kilolar diyorum baka bişey diyemiyorumHergün en az 1 tabak bu kilolarımın hissedarlarından olurlar kendileri dereotu da katıyorum yerken çiğden
Fan var onu açıp yaptırıyoruz banyo sıcacık oluyor sonra giyildiği odaya götürüyorum orası da sıcacık sorun olmuyorHavalar sogudu korkuyorum bebegime banyo yapmaya
Muhtemelen pasaklı çıkacaklarAynen niyetim o valla bakalım çocuğum titiz mi pasaklı mı
Ayyyyy yerimmmm hayırlı olsun erkenci çıktıEveeet dişi gördük çok tatlı yav pirinç tanesidaha patlatmamış ama ucu görünüyo
Yaaa oy maşallah maşallahEveeet dişi gördük çok tatlı yav pirinç tanesidaha patlatmamış ama ucu görünüyo
Valla o uyuduğu an benim vaktim başlıyo dizi kitap yemek kahve muhabbet duş ağda ahshah neye ihtiyacım varsa o. Bazen bende uyuyorum. Uyanıkken evet ilgim üstünde bi tek akşam yemeği hazırlarken ana kucağında oturtuyorum beni izliyo o arada fa şarkı türkü eğleniyoruz böyleMuhtemelen pasaklı çıkacaklarya bir şey soracağım bir gününüz nasıl geçiyor mesela? 40 dakika bir saat uyuyor diyorsun ya mesela ne yapıyorsun o arada ya da bamyam uyanıkken nasıl geçiyor saatler sürekli onunla ilgileniyor musun kendi kendine takılıyor mu? Ben sürekli oğlumlayım uyanıkken, uyku düzeni kötü de bu ara dalamıyor kesinlikle ama uyuduğu zaman da başında beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum merak ediyorımm o yüzden bir gün nasıl geçiyor . Diğer arkadaşlara da sormuş olayım örnek olsun
Yaaa bide düşüyo bunlar dimi omu düşünmemiştimYaaa oy maşallah maşallah
Bide bakacaksın anne dişim sallanıyor diye süt dişi düşecek ama hemen duygulanma o zamana kadar aradaki zaman içerisinde seni bekleyen 2 yaş sendromu gibi süreçler varhepsinin yeri ayrı keyifli zor bile olsa şükürler olsun, bakalım o dişle neler yiyecek paşa az kaldı
Böyle şeyler okuyunca hüzünleniyorum büyüycek hemen diyeYaaa oy maşallah maşallah
Bide bakacaksın anne dişim sallanıyor diye süt dişi düşecek ama hemen duygulanma o zamana kadar aradaki zaman içerisinde seni bekleyen 2 yaş sendromu gibi süreçler varhepsinin yeri ayrı keyifli zor bile olsa şükürler olsun, bakalım o dişle neler yiyecek paşa az kaldı
Kesinlikle bebek uyuyunca iş değil keyif vaktidirValla o uyuduğu an benim vaktim başlıyo dizi kitap yemek kahve muhabbet duş ağda ahshah neye ihtiyacım varsa o. Bazen bende uyuyorum. Uyanıkken evet ilgim üstünde bi tek akşam yemeği hazırlarken ana kucağında oturtuyorum beni izliyo o arada fa şarkı türkü eğleniyoruz böyle
Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zorValla o uyuduğu an benim vaktim başlıyo dizi kitap yemek kahve muhabbet duş ağda ahshah neye ihtiyacım varsa o. Bazen bende uyuyorum. Uyanıkken evet ilgim üstünde bi tek akşam yemeği hazırlarken ana kucağında oturtuyorum beni izliyo o arada fa şarkı türkü eğleniyoruz böyle
Aslında dışarıda daha güzel uyuyorlar hem de onlara da iyi geliyor yakınlara çağırın arkadaşlarınızı araba yoksa dönmesi kolay olur ağlar durmazsa vsAnladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor
Ya emzik tutmadı illa emmesi gerek uyuması için de.. Bebek arabasına koyduğum an uyanıyor göğsümde uyuyor sadece zorlanıyorum dışarıda .. çıkar çıkmaz uyusa arabasında rahat ederdimAslında dışarıda daha güzel uyuyorlar hem de onlara da iyi geliyor yakınlara çağırın arkadaşlarınızı araba yoksa dönmesi kolay olur ağlar durmazsa vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?