- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.201
Uyuduğu zaman asla başını beklemiyorum mutlaka başka odaya geçiyorum yoksa uyanıyor kokumu alıyor nedir, ses olmasın diye ev işi vs de yapmıyorum telefona bakıyorum genelde onunla ilgili araştırma yapıyorum kitap okuyorum çay içiyorum dizi izliyorum yaptığım herşeyi yatarak yapıyorum hareketsizMuhtemelen pasaklı çıkacaklarya bir şey soracağım bir gününüz nasıl geçiyor mesela? 40 dakika bir saat uyuyor diyorsun ya mesela ne yapıyorsun o arada ya da bamyam uyanıkken nasıl geçiyor saatler sürekli onunla ilgileniyor musun kendi kendine takılıyor mu? Ben sürekli oğlumlayım uyanıkken, uyku düzeni kötü de bu ara dalamıyor kesinlikle ama uyuduğu zaman da başında beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum merak ediyorımm o yüzden bir gün nasıl geçiyor . Diğer arkadaşlara da sormuş olayım örnek olsun
Çok çabuk geçiyor zaman her anın kıymetini bilmeliyizBöyle şeyler okuyunca hüzünleniyorum büyüycek hemen diye
Benim kızım da emerek uyuyor arabaya koyunca bazen uyansa da her zaman uyanmıyor bebek bakım odası yoksa örtü örtüp emziriyorum kucagımda uyursa kucagımda da tutuyorum bazen ama çok sık çıkmıyorum ben de herkes çalısıyor yakınlarda çok kimsem yokYa emzik tutmadı illa emmesi gerek uyuması için de.. Bebek arabasına koyduğum an uyanıyor göğsümde uyuyor sadece zorlanıyorum dışarıda .. çıkar çıkmaz uyusa arabasında rahat ederdim
Neden zor ki? Bende korkuyodum ilk zamanlar şimdi diyorum ki sokakta ağlasa ne olacak bebek bu ağlayacak tabi çok mu yordu binerim taksiye giderim eve diyorum. Nerden baksan her gün 40dk mesafedeki starbucksa gidiyorum kahvemi alıyorum eve dönüyorum 40 dk da dönüş ee tamı tamına uymadığı oluyo 1.5 2 saat dışardayız . Son güzel havalar çıkın çıkın çıkınAnladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor
Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor
Bravo vallaBu hissiyata girme canım. Yoksa baş edemezsin ne kadara kadar çıkmayacaksın?
Ben sana şöyle anlatayım. 10 günlükken eşimle eve yakın yere yemeğe gittik. Bir durum olursa hemen eve gideriz alışalım diye. Orada yemek ortasında bir anda acıktı ağladı hemen emzirme örtüsü ile emzirdim.
Sonra 30 günlükken ailemin yazlığına gittik 2 hafta. Ben koydum bebek arabasına kafeye falan gittim alıştım. Geldiğimden beri de eşimle her hafta çıktık. Geçen ilk kez metroyla gitmeyi denedim. Yanıma süt sağdım. Yolda ağlarsa biberonla veririm diye. Arkadaşlarımla 3-4 saat oturdum sahil havası aldım metroya bindim geldim. Yolda durmayınca biberonla süt verdim. Biraz mızıklandı kucağıma aldım. Öyle alıştım işte bundan sonraki adımım tek başıma bebekle araba kullanmak. Oto koltuğunda durmuyor çünkü. Stres yaparım diye korkuyorum. Ama önce 3-4 dklık mesafe sonra daha uzağa gide gide alışacağım.
Hah süper rahatladım sütüm mü yetmiyor acaba dedim.Bende kakasını yapacağını anladığımda tutuyorum kaka geldii kaka diye söyleyerek çişini hiç denemedim onuda deneyimleyim.Tuvalet iletişimini destekleyenler der ki bizim gece altımıza kaçırmamızı engelleyen bir hormon var. O hormon bebeklerde de var. Kendini pisletmeme çabası yüzünden de altına yapmıyor.
Bu arada gün içinde hep yapamasam da ben de tuvalet iletişimi yapıyorum. Sabah uyanınca tuvalete tutuyorum mesela, ilk çişini beze değil tuvalete yapıyor. Ya da kanguruyla dışarı çıkıp gezdiysek eve gelince tuvalete tutuyorum. Banyodan önce tutuyorum falan. Bunlarda genelde bez kirletmemiş oluyoruz.
Sütüm yetmiyor diye endişelendim bendeArtık uyurken yapmıyorlar tuvaletlerini. Çok normal. Bizimde öyle.
Amaaan iyi dayanmışsın hiçbişey takmıyorum aylardırKızlar göğüs kalkanı veya koruyucu hala kullanıyor musunuz, ben gümüş kapak takmaya devam ediyorum o olmadan huylanıyorum nasıl alışacağım bide bişey takmazsam göğüs ucu temiz kalmaz gibi geliyor ama artık rahatsız olmaya başladım 4 aydır mememin ucunda takılı bişey var
Dimi artık çıkarayım ben bunları 4 ay sonra anca aydımAmaaan iyi dayanmışsın hiçbişey takmıyorum aylardırmemelere özgürlük yahu zaten cendereden geçiyolar bez sütyen forever rahat rahat sadece dışarı çıkarken göğüs pedi kullanıyorum o kadar emzirmeden önce bi silsen yeter
Uyuduklarinda koşarak iş yapmaya başlıyorum koşmak mecazen degil bildigin koşuyorum ama aynı zamanda ses yapmamam gerekMuhtemelen pasaklı çıkacaklarya bir şey soracağım bir gününüz nasıl geçiyor mesela? 40 dakika bir saat uyuyor diyorsun ya mesela ne yapıyorsun o arada ya da bamyam uyanıkken nasıl geçiyor saatler sürekli onunla ilgileniyor musun kendi kendine takılıyor mu? Ben sürekli oğlumlayım uyanıkken, uyku düzeni kötü de bu ara dalamıyor kesinlikle ama uyuduğu zaman da başında beklemem gerekiyormuş gibi hissediyorum merak ediyorımm o yüzden bir gün nasıl geçiyor . Diğer arkadaşlara da sormuş olayım örnek olsun
Yok cnm ya kullanmiyorum zaten yaralarimi da engellemedi sadece kiyafetin degmesini engelledi cok az kullandim boşa aldigim seylerden birisidir. Birini bulsam da versem. Alistim sutyensizlige sutyende takimca sikıyor gibi geliyor daraliyorum. Onceden sutyensiz duramazdim. Tekiyle ugrasma ikisini birden at gitsinKızlar göğüs kalkanı veya koruyucu hala kullanıyor musunuz, ben gümüş kapak takmaya devam ediyorum o olmadan huylanıyorum nasıl alışacağım bide bişey takmazsam göğüs ucu temiz kalmaz gibi geliyor ama artık rahatsız olmaya başladım 4 aydır mememin ucunda takılı bişey var
Hem ikiz hem 1.sınıf annesi olarak sen koşmayacaksında kim koşacakUyuduklarinda koşarak iş yapmaya başlıyorum koşmak mecazen degil bildigin koşuyorum ama aynı zamanda ses yapmamam gerekev topla topla bitmiyor şu an yine ayni toplamacak bir sürü sey var. Birinci sinifa giden oglum da var onin dokuntüleri odevleri. Ben kendime vakti aksamlari iste bu saatlerde falan ayiriyorum uykum olsada tek takiliyorum biraz iyi geliyor.
Amaaan iyi dayanmışsın hiçbişey takmıyorum aylardırmemelere özgürlük yahu zaten cendereden geçiyolar bez sütyen forever rahat rahat sadece dışarı çıkarken göğüs pedi kullanıyorum o kadar emzirmeden önce bi silsen yeter
Bu sırada sütü direkt çocuğun ağzına dayayan Aurora şokuKızlar göğüs kalkanı veya koruyucu hala kullanıyor musunuz, ben gümüş kapak takmaya devam ediyorum o olmadan huylanıyorum nasıl alışacağım bide bişey takmazsam göğüs ucu temiz kalmaz gibi geliyor ama artık rahatsız olmaya başladım 4 aydır mememin ucunda takılı bişey var
Gümüş kapak sayesinde hiç yara olmadı benim, bende evde sütyen takmıyorum ama gümüşkapaksız duramıyorum tekini çıkardım galiba öbürünü de çıkaracamYok cnm ya kullanmiyorum zaten yaralarimi da engellemedi sadece kiyafetin degmesini engelledi cok az kullandim boşa aldigim seylerden birisidir. Birini bulsam da versem. Alistim sutyensizlige sutyende takimca sikıyor gibi geliyor daraliyorum. Onceden sutyensiz duramazdim. Tekiyle ugrasma ikisini birden at gitsin
Ben de 1 ay kadar kullandım sonrasında bi sey takmadım. Hijyen açısından düşünüyorsan sütünle temizleyebilirsin ucunu.Kızlar göğüs kalkanı veya koruyucu hala kullanıyor musunuz, ben gümüş kapak takmaya devam ediyorum o olmadan huylanıyorum nasıl alışacağım bide bişey takmazsam göğüs ucu temiz kalmaz gibi geliyor ama artık rahatsız olmaya başladım 4 aydır mememin ucunda takılı bişey var
Kıyafetten kıyafete değişir toz tüy olan bişey yoksa üzerinde löps diye verilebilir benim memem sanki toz çekiyorBu sırada sütü direkt çocuğun ağzına dayayan Aurora şoku
Silmeli temizlemeli bişy yapmıyorum löps diye dayıyorum
Fikirsel olarak mı gerçekten miKıyafetten kıyafete değişir toz tüy olan bişey yoksa üzerinde löps diye verilebilir benim memem sanki toz çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?