2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Uyuduğu zaman asla başını beklemiyorum mutlaka başka odaya geçiyorum yoksa uyanıyor kokumu alıyor nedir, ses olmasın diye ev işi vs de yapmıyorum telefona bakıyorum genelde onunla ilgili araştırma yapıyorum kitap okuyorum çay içiyorum dizi izliyorum yaptığım herşeyi yatarak yapıyorum hareketsiz

Ya emzik tutmadı illa emmesi gerek uyuması için de.. Bebek arabasına koyduğum an uyanıyor göğsümde uyuyor sadece zorlanıyorum dışarıda .. çıkar çıkmaz uyusa arabasında rahat ederdim
Benim kızım da emerek uyuyor arabaya koyunca bazen uyansa da her zaman uyanmıyor bebek bakım odası yoksa örtü örtüp emziriyorum kucagımda uyursa kucagımda da tutuyorum bazen ama çok sık çıkmıyorum ben de herkes çalısıyor yakınlarda çok kimsem yok

Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor
Neden zor ki? Bende korkuyodum ilk zamanlar şimdi diyorum ki sokakta ağlasa ne olacak bebek bu ağlayacak tabi çok mu yordu binerim taksiye giderim eve diyorum. Nerden baksan her gün 40dk mesafedeki starbucksa gidiyorum kahvemi alıyorum eve dönüyorum 40 dk da dönüş ee tamı tamına uymadığı oluyo 1.5 2 saat dışardayız . Son güzel havalar çıkın çıkın çıkın

Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor

Bu hissiyata girme canım. Yoksa baş edemezsin ne kadara kadar çıkmayacaksın?
Ben sana şöyle anlatayım. 10 günlükken eşimle eve yakın yere yemeğe gittik. Bir durum olursa hemen eve gideriz alışalım diye. Orada yemek ortasında bir anda acıktı ağladı hemen emzirme örtüsü ile emzirdim.
Sonra 30 günlükken ailemin yazlığına gittik 2 hafta. Ben koydum bebek arabasına kafeye falan gittim alıştım. Geldiğimden beri de eşimle her hafta çıktık. Geçen ilk kez metroyla gitmeyi denedim. Yanıma süt sağdım. Yolda ağlarsa biberonla veririm diye. Arkadaşlarımla 3-4 saat oturdum sahil havası aldım metroya bindim geldim. Yolda durmayınca biberonla süt verdim. Biraz mızıklandı kucağıma aldım. Öyle alıştım işte bundan sonraki adımım tek başıma bebekle araba kullanmak. Oto koltuğunda durmuyor çünkü. Stres yaparım diye korkuyorum. Ama önce 3-4 dklık mesafe sonra daha uzağa gide gide alışacağım.

Bravo valla halledersin araba işinide bence karnı tok altı temiz gazı çıkmış ağrısı uykusu yok yani her şeyi tamamsa muzurluktan ağlıyosa susturmaya çalışmamak lazım azıcık ağlayıversin gidersin istediğin yere. Ben bir iki şarkıya alıştırdım dışarda mızıklanınca açıyorum ilgisi dağılıyo arabada işine yarar bak dene derim

Hah süper rahatladım sütüm mü yetmiyor acaba dedim.Bende kakasını yapacağını anladığımda tutuyorum kaka geldii kaka diye söyleyerek çişini hiç denemedim onuda deneyimleyim.

Kızlar göğüs kalkanı veya koruyucu hala kullanıyor musunuz, ben gümüş kapak takmaya devam ediyorum o olmadan huylanıyorum nasıl alışacağım bide bişey takmazsam göğüs ucu temiz kalmaz gibi geliyor ama artık rahatsız olmaya başladım 4 aydır mememin ucunda takılı bişey var

Amaaan iyi dayanmışsın hiçbişey takmıyorum aylardır memelere özgürlük yahu zaten cendereden geçiyolar bez sütyen forever rahat rahat sadece dışarı çıkarken göğüs pedi kullanıyorum o kadar emzirmeden önce bi silsen yeter

Dimi artık çıkarayım ben bunları 4 ay sonra anca aydım ama nasıl alışacağım bilmiyorum önce tekini çıkarayım bari

Uyuduklarinda koşarak iş yapmaya başlıyorum koşmak mecazen degil bildigin koşuyorum ama aynı zamanda ses yapmamam gerek ev topla topla bitmiyor şu an yine ayni toplamacak bir sürü sey var. Birinci sinifa giden oglum da var onin dokuntüleri odevleri. Ben kendime vakti aksamlari iste bu saatlerde falan ayiriyorum uykum olsada tek takiliyorum biraz iyi geliyor.

Yok cnm ya kullanmiyorum zaten yaralarimi da engellemedi sadece kiyafetin degmesini engelledi cok az kullandim boşa aldigim seylerden birisidir. Birini bulsam da versem. Alistim sutyensizlige sutyende takimca sikıyor gibi geliyor daraliyorum. Onceden sutyensiz duramazdim. Tekiyle ugrasma ikisini birden at gitsin

Hem ikiz hem 1.sınıf annesi olarak sen koşmayacaksında kim koşacak bravo bravo tebrik ediyorum

Bu sırada sütü direkt çocuğun ağzına dayayan Aurora şoku
Silmeli temizlemeli bişy yapmıyorum löps diye dayıyorum

Gümüş kapak sayesinde hiç yara olmadı benim, bende evde sütyen takmıyorum ama gümüşkapaksız duramıyorum tekini çıkardım galiba öbürünü de çıkaracam

Ben de 1 ay kadar kullandım sonrasında bi sey takmadım. Hijyen açısından düşünüyorsan sütünle temizleyebilirsin ucunu.

Kıyafetten kıyafete değişir toz tüy olan bişey yoksa üzerinde löps diye verilebilir benim memem sanki toz çekiyor
Fikirsel olarak mı gerçekten mi
Ben paçoz giyiniyorum. Zaten günde zilyon kere kıyafet değiştiğim için belki de kirli olduğunu düşünemedim.
Ben sütümün akmasını durduramıyorum. Bazen gece kalkıp iç dış değişiyorum, Bülent Ersoy gibi süt banyosu yapmış oluyorum resmen.
Bebem de hiç bitirmiyor sütleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…