2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Ah canım benim ya. Kıyamam ona. Çok geçmiş olsun

İşe yarıyor mu ben nurse harvey kullanıyorum tam oalarak çözmüyor malesef ((
Bende onu kullanıyorum. Çok memnunum. İlk 3-4 gün çok sıkıntı yarattı. Daha da fazla gaz oldu gece uyuyamadı yavruşum. Ama sonra alıştı. Şimdi baktım gazı olacak gibi hemen veriyorum rahatlıyor. Bir süre çekiyor tabii mesela 1 saat kadar ama sonra bir anda rahatlıyor.
Kaç damla veriyorsun?

Allah sifa versin ikinize
Bian once iyilesirsiniz umarim

Ah canım benim ya. Kıyamam ona. Çok geçmiş olsun
Allah sifa versin ikinize
Bian once iyilesirsiniz umarim
Sağolasınız kızlar geçen hafta bal limon sarımsak kürü hazırlamıştım onu içmeye başladımdoğl antibiyotik ve c vitamini içeriyo süte geçiyo bolca geç kaldım keşke daha önce yapsaydım bu kadar hırpalanmazdı belki çocuk. Yapın evde bulunsun

Benim bebiste biraz tıkandı, ateşlendi gece. Sabah zaten dördüncü ay kontrolü vardı. Doktor bi sürü test istedi 4 tüp kan alındı bebisimden ya zaten canı ne o kadar kan alınıyor, corona testi influenza testi de istedi. Sonuç hafif nezle 4 saatte bir calpol ver. E bunun için bu kadar teste gerek var mıydı gerçekten anlamıyorum, özel hastaneler ticarethane derler ya gerçekten öyle sanırım. Nasıl ağladı korktu bebisim ya hala kendine gelemedi. Onu öyle görmeye ben dayanamıyorum. Allah başka hastalıklarla sınamasın anneleri ya çok zor. Bebişler hep iyi olsun

Geçmiş olsun böyle gereksiz testler gerçekten sinir bozucu, o yüzden gerçekten işini seven iyi yapan bir doktorun olması çok önemli

Geçmiş olsun ben de bahsetmiştim bu kürden mutlaka haftada bir bile olsa yapıyorum. Yaptığım an tüketiyorum ben bir kerelik yapıyorum yani. Şifa olsun bebişlerimize

Geçmiş olsun ben de bahsetmiştim bu kürden mutlaka haftada bir bile olsa yapıyorum. Yaptığım an tüketiyorum ben bir kerelik yapıyorum yani. Şifa olsun bebişlerimize
Teşekkür ettim yeni gördüm valla hemen hazırladım ama 1 hafta bekletin diyodu yarım kg hazırladım bende her gün bir iki yemek kaşığı içiyorum ama sanırım 9 gün içip 3 gün ara vermek lazımmış

Bende günlük tüketin olarak gördüm herkes farklı bir şey söylüyor ben kafama göre içiyorum haftada 1-2

8/10 damla sabahtan veripm 10 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…