2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bayadır yazmıyordum buraya bende bugün sipariş verdim senin yorumunu arıyordum yazdın mı diye bakıyordum güzel olmasına sevindim güle güle giyelim bebişlerimizi o zaman

Bayadır yazmıyordum buraya bende bugün sipariş verdim senin yorumunu arıyordum yazdın mı diye bakıyordum güzel olmasına sevindim güle güle giyelim bebişlerimizi o zaman
Bugün e bebekte görevliye ne tavsiye edersiniz kanguru olarak diye sordum.. erkek bebeğiniz varsa doktorlar hiç tavsiye etmiyor kanguruyu dedi direkt.. doktoruma soracağım yine tabi ama oturması sıkıntı oluyormuş kanguruya cinsel organı zarar görebiliyormuş aklınızda olsun doktora sorun yine

Yaa sevindim bak bayılıcaksın asla beline sırtına yük bindirmiyo bebişte o kadar rahat duruyo ki içinde kış boyu kullanırsınız

Pardon hastane değiştirmiş gözde hastanesindeymiş artık büyük ihtimal tepecikte
Tammamdir teşekkür ederim mutlaka araştırcam
Yaaa yakın zamanda mı gideceksin doktora acaba? Ben de not almıştım doktora soracaklarimin içine ama bebis hasta olunca çıktı gitti aklımdan.

Yanlış bir bilgi. Halk arasında öyle söyleyenler varmış geçen bu konuda bir uzman soru cevaplamıştı.

Yanlış bir bilgi. Halk arasında öyle söyleyenler varmış geçen bu konuda bir uzman soru cevaplamıştı.
Doktora sormadım daha zaten ben de ama bi soracağım satıcı satmak istemeyince şaşırdım doğru olabilir mi dedim
Hasta olan annelerimiz ve bebişlerimize çok geçmiş olsun. Biz de atlattık ya cidden çok zor bi durum hemen geçsin inşallah

40 çıktı, kanguruyu kullanmaya başladım ben. Hatta işte 40'ı çıktı, hastaneye gittik, kalça ultrasonu çekildi, doktor sonuca baktı, artık kanguru kullanabilir miyim diye sordum doktor da sakınca yok kullabilirsin dedi. İşte sırtı c, bacakları m olsun, senin rahatın için de destekli olsun dedi. Benim bebem de erkek

Ay hepinize tek tek geçmiş olsun kızlar. İlaç kullanmadan atlatmak çok zor ya.

Ee bi engel olsa söylerdi doktor ya iyi valla içim rahatladı. Sen hangisini kullanıyorsun kanguru

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bebeğimin kakasında kan var diye yazmıştım. Doktora gittik gaita testi yaptırdık herhangi bir virüs çıkmadı. Kültür sonucunu bekliyoruz bir haftadır. Doktor kaka fotoğraflarına besin alerjisidir dedi. Kültür çıkmadan alerji bölümüne gitmedim. 1 haftadır süt ve süt ürünlerini bırakmıştım hatta içinde süt olan şeyleri bile yemedim incir badem vs. Paketli gıda tüketmedim. Kan gördüğüm zamanlarda tavuk yemiştim ondandır diye onuda yemedim. Sonuç bugün yine kakasında kan var. Süt ürünü değilse ne bu ? Yumurtayı günlük 1 tane tüketiyorum ondan olsa 1 haftadır yine olurdu heralde. Özellikle bebeğinde alerjisi olan anneler ne yapmam gerekiyor. 1 haftadır kan yok diye bugün peynir yedim az miktarda doktor deneye deneye bul dediği için. 3 saat içinde süte geçmemiştir heralde peynir. 1 haftadır ne yiyeceğimi şaşırdım korkarak yiyorum bundan olursa bundan olursa diye.

Ben kanguru almadım hala, artık kesin alicam en kısa zamanda. O uyumadikca dans edicem hoplayip ziplicam anca uyur çünkü kollarımda güç kalmadı artık
Kanguru o kadar iyi bir ürün ki iyi ki almışım dediklerimden. Direkt uyku moduna geçiyor. Hem temiz hava alıyoruz. Evin içinde de çok iyi oluyor. Benim aldığım modeli önerebilirim 3d mesh

Eklentiler

• IMG_4727.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 103
ürtiker ben de oldum kendi kendine ilaç içmeden kaç günde geçti acaba, kaşıntıyı nasıl onlediniz bize de yardımcı olsanız

ürtiker ben de oldum kendi kendine ilaç içmeden kaç günde geçti acaba, kaşıntıyı nasıl onlediniz bize de yardımcı olsanız
Geçmiş olsun, kaşıntıyı önleyemedim maalesef kendimi durdurdum. Bir haftada geçti benim sabahları bir şey yoktu gece kabarıyordum. Doktor bir liste vermişti; deterjan, toz, baharatlı yiyecekler fln uzak durmam gerekiyordu listeye uymuştum geçmişti. Ama beni tetikleyen sanırım böcek ısırığı oldu o yüzden hızlı geçti diye düşünüyorum

Kızlar bebeğimizi göz muayenesine götürdük bugün. Bir gözde 2 diğerinde 2.15 astigmat çıktı. Sınır 2.50ymiş sanırım, sınırın altındayız. Bebek büyüdükçe, göz kasları geliştikçe iyileşebilir dedi doktor, 1 yıl sonra tekrar görelim dedi. Bilgisi olan, deneyimlemiş olan var mı?

Merhaba bir aydır alerji ile uğraşıyorum bizimki bezde kan olarak değildi cildinde kabarıklık egzamaya dönen kaşıntı vardı artık heryerine yayılmıştı. En son deri testi yaptırdık yumurta beyazı ve sarısı çıktı dr yine de testte çıkmayanlar olabilir dedi ben baya katı bi diyet yapmaya başladım süt ürünleri tavuk kuruyemiş yumurta tahin susam vb baya şey ama bugün unutup fıstık yedim bi kaç tane ve yüzü 3 4 saat sürmeden bildiğin köpürdü. Anladım ki fıstığa da var. Böyle böyle bulmamız gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…