2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
KÇ damla ve ne zaman veriposunuZ

Kesinlikle öyle.. İzmir de bildiğiniz tanıdığıniz sevdiğiniz bi doktor varsa önerin bana kızlar, bizim yüzümüz gülemedi bi doktordan yana
Ablam özel sağlık hastanesindeki bir kadın doktora gidiyo adını bilmiyorum ama istersen sorarım onlar memnun

Ablam özel sağlık hastanesindeki bir kadın doktora gidiyo adını bilmiyorum ama istersen sorarım onlar memnun
Evet çok sevinirim :)
Kızlar benim bebeğime bişey oldu uyumuyo ne yapsam uyumuyo kafayı yiyeceğim artık uykusuzluktan bebişi benim gibi uyumayan var mı
4 ay 5 günlük şuan benim ki, zar zor uyutuyorum kucağımda. Önceden hafif tempoda bi iki adım atsak uyurdu. Smdi uyumuyor uyusada yarim saate uyanıyor. Atağı dolu dolu yaşıyoruz şuan

Evet çok sevinirim :)

4 ay 5 günlük şuan benim ki, zar zor uyutuyorum kucağımda. Önceden hafif tempoda bi iki adım atsak uyurdu. Smdi uyumuyor uyusada yarim saate uyanıyor. Atağı dolu dolu yaşıyoruz şuan
Benimki de 4 ay 10 günlük benimkinin atağı geçmek bilmiyo ya. Eskiden kolay uykuya dalardi dedigin gibi iki sallar uyuturdum şimdi saatlerce uğraşıyorum ama yok uyumuyo uyusa da dediğin gibi hemen uyanıyo dün gece tamamen ayaktaydık nerdeyse

Kızlar benim bebeğime bişey oldu uyumuyo ne yapsam uyumuyo kafayı yiyeceğim artık uykusuzluktan bebişi benim gibi uyumayan var mı
merhaba canım uyandıktan sonra uyanık kalması gereken bir süre var bu ayda min 90 dk deniyor benim kızım 2 uyku arası genelde 3 saat uyanık oluyor.

Ben kanguru almadım hala, artık kesin alicam en kısa zamanda. O uyumadikca dans edicem hoplayip ziplicam anca uyur çünkü kollarımda güç kalmadı artık

merhaba canım uyandıktan sonra uyanık kalması gereken bir süre var bu ayda min 90 dk deniyor benim kızım 2 uyku arası genelde 3 saat uyanık oluyor.
Gece uykusundan bahsediyorum ya gündüz uykusu zaten yok. Şu an gece uykusu da gündüz uykusu gibi yarım saat anca uyuyo dediğin gibi 3 saat uyanık kalıyo mesela. Eskiden böyle değildi gece emer geri uyurdu hemen. Karnı mı aç diye mama da yapıyorum sallıyorum napsam olmuyo hasta mı diyeceğim başka bir şey de yok keyfi yerinde öylece bakıp gülüyo oyun istiyo gecenin 2sinde 3ünde

merhaba gün içerisinde dışarı çıkarıyor musun ? yada uyku öncesi 2 günde 1 banyo ? bende bunlar etki etti daha iyiyiz

merhaba gün içerisinde dışarı çıkarıyor musun ? yada uyku öncesi 2 günde 1 banyo ? bende bunlar etki etti daha iyiyiz
Hava soğuk İstanbul'dayız ama ona rağmen çıkarıyorum temiz hava iyi gelir diye bı 15 dk falan yürüyüş yapıyoruz gün içinde. Banyosuna hep dikkat etmeye çalışıyorum ama ben banyoyu sabahtan yaptırıyorum gece uykusundan önce baya bı onu acaba akşama mı çeksem eşim akşam üşür hava sıcakken yapalım diyo korkudan hasta olur diye

canım bende genelde gündüz yaptırıyorum 2 günde 1 ama akşam da uyku rutini öncesi öneriliyor. ben zamanlayıcı açıyorum bazen 1.5 saat sürebiliyor uykuya dalması genelde 21.00 da dalıyor ama en az 1 saat öncesi uyku seansına başlatıyorum emzirme, ayakta sallama , aspiratör gibi.

Aspiratör deneyeyim beyaz gürültü ninni vs açıyorum her seferinde uyusun diye ama aspiratör hiç denemedim
aspiratörü kesinlikle dene eğer gazı yoksa işe yarıyor, gazı varsa çıkartılıp sonra aspiratörle sallamaya devam ediyorum, geçecek inşallah hepsi, herkes zorlanıyordur bence :)))))))

Ben kanguru almadım hala, artık kesin alicam en kısa zamanda. O uyumadikca dans edicem hoplayip ziplicam anca uyur çünkü kollarımda güç kalmadı artık
kanguru kullanmaya çekiniyorum ben aldım ama kilosu 6 kg kızımın , doğum kilosunun 2 katına çıktı ama emin de olamadım yanlış bir şey yapmak istemiyorum

kanguru kullanmaya çekiniyorum ben aldım ama kilosu 6 kg kızımın , doğum kilosunun 2 katına çıktı ama emin de olamadım yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Başını tutana kadar kanguru riskliydi bence şu an bebek açısından bir riski olacağını sanmıyorum

Benimki de 6 kg. Hatta bu konuya da üzülüyorum biraz 200 gram almış geçen ay sadece. Araştırdığım bi iki kanguru 7 kg dan itibaren yazıyordu. Daha detaylı bi araştırma yapmam lazım, sonuçta yenidogandan itibaren kullananlar var ya bisey olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…