- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.801
KÇ damla ve ne zaman veriposunuZBizde nurse harveyi kullaniyoruz memnunum
KÇ damla ve ne zaman veriposunuZBende onu kullanıyorum. Çok memnunum. İlk 3-4 gün çok sıkıntı yarattı. Daha da fazla gaz oldu gece uyuyamadı yavruşum. Ama sonra alıştı. Şimdi baktım gazı olacak gibi hemen veriyorum rahatlıyor. Bir süre çekiyor tabii mesela 1 saat kadar ama sonra bir anda rahatlıyor.
Kaç damla veriyorsun?
Ablam özel sağlık hastanesindeki bir kadın doktora gidiyo adını bilmiyorum ama istersen sorarım onlar memnunKesinlikle öyle.. İzmir de bildiğiniz tanıdığıniz sevdiğiniz bi doktor varsa önerin bana kızlar, bizim yüzümüz gülemedi bi doktordan yana
Evet çok sevinirim :)Ablam özel sağlık hastanesindeki bir kadın doktora gidiyo adını bilmiyorum ama istersen sorarım onlar memnun
4 ay 5 günlük şuan benim ki, zar zor uyutuyorum kucağımda. Önceden hafif tempoda bi iki adım atsak uyurdu. Smdi uyumuyor uyusada yarim saate uyanıyor. Atağı dolu dolu yaşıyoruz şuanKızlar benim bebeğime bişey oldu uyumuyo ne yapsam uyumuyo kafayı yiyeceğim artık uykusuzluktan bebişi benim gibi uyumayan var mı
Benimki de 4 ay 10 günlük benimkinin atağı geçmek bilmiyo ya. Eskiden kolay uykuya dalardi dedigin gibi iki sallar uyuturdum şimdi saatlerce uğraşıyorum ama yok uyumuyo uyusa da dediğin gibi hemen uyanıyo dün gece tamamen ayaktaydık nerdeyseEvet çok sevinirim :)
4 ay 5 günlük şuan benim ki, zar zor uyutuyorum kucağımda. Önceden hafif tempoda bi iki adım atsak uyurdu. Smdi uyumuyor uyusada yarim saate uyanıyor. Atağı dolu dolu yaşıyoruz şuan
merhaba canım uyandıktan sonra uyanık kalması gereken bir süre var bu ayda min 90 dk deniyor benim kızım 2 uyku arası genelde 3 saat uyanık oluyor.Kızlar benim bebeğime bişey oldu uyumuyo ne yapsam uyumuyo kafayı yiyeceğim artık uykusuzluktan bebişi benim gibi uyumayan var mı
Ben kanguru almadım hala, artık kesin alicam en kısa zamanda. O uyumadikca dans edicem hoplayip ziplicam anca uyurBenimki de 4 ay 10 günlük benimkinin atağı geçmek bilmiyo ya. Eskiden kolay uykuya dalardi dedigin gibi iki sallar uyuturdum şimdi saatlerce uğraşıyorum ama yok uyumuyo uyusa da dediğin gibi hemen uyanıyo dün gece tamamen ayaktaydık nerdeyse
Gece uykusundan bahsediyorum ya gündüz uykusu zaten yok. Şu an gece uykusu da gündüz uykusu gibi yarım saat anca uyuyo dediğin gibi 3 saat uyanık kalıyo mesela. Eskiden böyle değildi gece emer geri uyurdu hemen. Karnı mı aç diye mama da yapıyorum sallıyorum napsam olmuyo hasta mı diyeceğim başka bir şey de yok keyfi yerinde öylece bakıp gülüyo oyun istiyo gecenin 2sinde 3ündemerhaba canım uyandıktan sonra uyanık kalması gereken bir süre var bu ayda min 90 dk deniyor benim kızım 2 uyku arası genelde 3 saat uyanık oluyor.
merhaba gün içerisinde dışarı çıkarıyor musun ? yada uyku öncesi 2 günde 1 banyo ? bende bunlar etki etti daha iyiyizGece uykusundan bahsediyorum ya gündüz uykusu zaten yok. Şu an gece uykusu da gündüz uykusu gibi yarım saat anca uyuyo dediğin gibi 3 saat uyanık kalıyo mesela. Eskiden böyle değildi gece emer geri uyurdu hemen. Karnı mı aç diye mama da yapıyorum sallıyorum napsam olmuyo hasta mı diyeceğim başka bir şey de yok keyfi yerinde öylece bakıp gülüyo oyun istiyo gecenin 2sinde 3ünde
bir de gece uyanınca emip uyumazsa direk, aspiratörü açıyorum o işe yarıyor bizde.merhaba gün içerisinde dışarı çıkarıyor musun ? yada uyku öncesi 2 günde 1 banyo ? bende bunlar etki etti daha iyiyiz
Hava soğuk İstanbul'dayız ama ona rağmen çıkarıyorum temiz hava iyi gelir diye bı 15 dk falan yürüyüş yapıyoruz gün içinde. Banyosuna hep dikkat etmeye çalışıyorum ama ben banyoyu sabahtan yaptırıyorum gece uykusundan önce baya bı onu acaba akşama mı çeksem eşim akşam üşür hava sıcakken yapalım diyo korkudan hasta olur diyemerhaba gün içerisinde dışarı çıkarıyor musun ? yada uyku öncesi 2 günde 1 banyo ? bende bunlar etki etti daha iyiyiz
Aspiratör deneyeyim beyaz gürültü ninni vs açıyorum her seferinde uyusun diye ama aspiratör hiç denemedimbir de gece uyanınca emip uyumazsa direk, aspiratörü açıyorum o işe yarıyor bizde.
canım bende genelde gündüz yaptırıyorum 2 günde 1 ama akşam da uyku rutini öncesi öneriliyor. ben zamanlayıcı açıyorum bazen 1.5 saat sürebiliyor uykuya dalması genelde 21.00 da dalıyor ama en az 1 saat öncesi uyku seansına başlatıyorum emzirme, ayakta sallama , aspiratör gibi.Hava soğuk İstanbul'dayız ama ona rağmen çıkarıyorum temiz hava iyi gelir diye bı 15 dk falan yürüyüş yapıyoruz gün içinde. Banyosuna hep dikkat etmeye çalışıyorum ama ben banyoyu sabahtan yaptırıyorum gece uykusundan önce baya bı onu acaba akşama mı çeksem eşim akşam üşür hava sıcakken yapalım diyo korkudan hasta olur diye
aspiratörü kesinlikle dene eğer gazı yoksa işe yarıyor, gazı varsa çıkartılıp sonra aspiratörle sallamaya devam ediyorum, geçecek inşallah hepsi, herkes zorlanıyordur bence :)))))))Aspiratör deneyeyim beyaz gürültü ninni vs açıyorum her seferinde uyusun diye ama aspiratör hiç denemedim
kanguru kullanmaya çekiniyorum ben aldım ama kilosu 6 kg kızımın , doğum kilosunun 2 katına çıktı ama emin de olamadım yanlış bir şey yapmak istemiyorumBen kanguru almadım hala, artık kesin alicam en kısa zamanda. O uyumadikca dans edicem hoplayip ziplicam anca uyurçünkü kollarımda güç kalmadı artık
Başını tutana kadar kanguru riskliydi bence şu an bebek açısından bir riski olacağını sanmıyorumkanguru kullanmaya çekiniyorum ben aldım ama kilosu 6 kg kızımın , doğum kilosunun 2 katına çıktı ama emin de olamadım yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Benimki de 6 kg. Hatta bu konuya da üzülüyorum biraz 200 gram almış geçen ay sadece. Araştırdığım bi iki kanguru 7 kg dan itibaren yazıyordu. Daha detaylı bi araştırma yapmam lazım, sonuçta yenidogandan itibaren kullananlar var ya bisey olmaz heraldekanguru kullanmaya çekiniyorum ben aldım ama kilosu 6 kg kızımın , doğum kilosunun 2 katına çıktı ama emin de olamadım yanlış bir şey yapmak istemiyorum
10 damla sabah 10 damla akşam toplam 20 veriyorum ben8/10 damla sabahtan veripm 10 gibi
Amaaan dediğin gibi vallaBende günlük tüketin olarak gördüm herkes farklı bir şey söylüyorben kafama göre içiyorum haftada 1-2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?