2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yatağı sizin odada mı?

Evet.
Kucağımda başını omzuna koyarak evi turlayarak uyuyor. Birde sadece sol tarafta. Günde 4-5 kez uyuyor her seferinde böyle. Ağırlaştıkta bir tarafa doğru eğilmeye başladım resmen. Tek isteğim yatağına yatırayım sakince uykuya geçsin. Sanırım yanlış yazdım da yatağında ‘kendi kendine’ uyumak yazmalıydım.

Merhabaa bizde de var. 4 ay atagi olabilir dedi doktor gercekten bi derdi yoksa. Bizde sevdigi basindan beri alistirdigim muzikler ile sakinlestiriyoruz. Belki siz de oyle yapabilirsiniz

Merhabaa bizde de var. 4 ay atagi olabilir dedi doktor gercekten bi derdi yoksa. Bizde sevdigi basindan beri alistirdigim muzikler ile sakinlestiriyoruz. Belki siz de oyle yapabilirsiniz
4. Ay atağı gümbür gümbür geldi o zaman Kucağımda evde dolaşarak sakinleşiyor gözünden yaşlar gelince içim eriyor bi atlatsaydık şu atakları

Nerden bilicez ki bi derdi var mı yok mu dün emerken arada kendini çekip ağlıyodu kötü şekilde ıkınma vs yok atak sandım gazı varmış yapınca uyudu ya da başka bi derdi mi var bilemiyo insan bazen bi yeri mi ağrıyo falan

Vala emziriyorum , ana kucagina koyuyorum , kucakta salliyorum, gaz masaji yapiyorum. Bazen sirayla 2 ser kere yapiyorum. Baktim hala agliyor muzik acip karsisinda oynuyorum. Sanirim napiyor bu deli diye bakarken susuyor

İlk defa oluyo bugünkü yediklerimi mi gözden geçiriyim dünkü yediklerimi mi. Bu akşamki kakasında vardı
1 gün önceye bak canım. Bizimde 3 aylıkken başladı bu kan olayı. Diyette yaptım ama yok hafta veya 10 günde 1 mutlaka oluyor kan. Bi doktor diyet yapma diyor diğeri besin alerjisidir diyor öbürü teste git diyor bir diğeri kendin bul diyor. Bende böyle olmaz dedim ve özelde bir doktor ile devam etme kararı aldım. Bakalım hafta içi götüreceğim ne yapacak

Benim ki de kucakta ve sadece sağ taraftaysa susuyor. uyku gelince de kundak yapıp kolumda sallanmadan uyumuyor
Kol kası yaptım daaa bileklerim çok ağrıyor
Uykunuz varsa altınızda yatak yayın uyuyun, uykum geldi ama uyumak istemiyorum diye ağlıyor

Bizimki sonunda bitti galiba 3 gündür güzel uyuyor bir ay uykusuz gezdim artık zombi gibiydim bizimki de 4 ay 20 günlük bence son birkaç günün kalmıştır az daha dayan canım hep böyle olacak diye ben de çok korkuyodum ama olmuyor şükür

Ben de çok istiyorum normalde ayakta sallamayla uykuya dalıyor bir yandan beyaz gürültü de açık oluyo ama sallamadan uyusa iyi olacak yatağına yatırıp beklemeye başladım ama yok uyumuyo sallamaya alıyorum hemen uyuyo aslında çok uykusu olmasına rağmen sallamadan uyumayı reddediyo. Alışır inşallah zamanla

Bizde basladik ek gidaya yogurtla basladik pek sevmedi gibi hepsini geri cikartiyordu
Bide yogurt verdigim gun pisik olustu popo bolgesinde acaba yogurtla alakasi varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…