- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.241
Gecmiş olsun canimİyi çok şükür bi sıkıntısı yok hasta olacak diye korktum ama şuana kadar bişey çıkmadı. Biraz öksürüyor gibi ama eli hep ağzında tükürük kaçıyor galiba. Teşekkür ederim sorduğun için
Chicco aldım ama hepsi aynı gibi sulukta sorun yaşanmaz diye düşünüyorumArkadaşlar suluğu ne aldınız.Almayı düşünüyorum karar veremiyorum.
4.ay sanırım yani dediğim gibi aslında ay ay değilde hafta olarak isimlendiriliyor ataklar. Uykuya dalmada zorluk en belirgin olanıydı, meme reddi ben yaşamadım. Genel bi huzursuzluk vardı, sürekli kucak istiyordu, uykuya direniyordu. Tam uyutuyordum 10 dk sonra kalkıyordu tekrar uyutuyordum, zordu ama geçtiNeler yaşadınız siz bu atakta? Beşinci ay atağı mı oluyor bu artık yoksa 4.sy mı
Senin oğlan alerjik amaBizde basladik ek gidaya yogurtla basladik pek sevmedi gibi hepsini geri cikartiyordu
Bide yogurt verdigim gun pisik olustu popo bolgesinde acaba yogurtla alakasi varmi?
Ya dusunemedim onu ben canim aklimdan cikmisti bu aralar yanaklari oyle olmuyorduSenin oğlan alerjik amasüt ve süt ürünleri ile değilde patates, havuç, kabak gibi haşlanmış meyveler ile başlasan iyi olur
Pişik bir alerjik reaksiyon göstergesidir senin çocuğunu baz alırsak
Mesela ben diyeti bozdum çok şey yedim kaç gündür. Benim kızın sağ yanak hemen kötü oldu ve popo pişik oldu. Çünkü alerjik. O yüzden ben elma suyu ile başladım bugün havuç haşlayıp deneteceğim
Patatesi bende 6. Aya saklıyorum açıkçası, anne sütü ya da zeytin yağı ile biraz açmak lazım tabi patates püresi kabağı filanYa dusunemedim onu ben canim aklimdan cikmisti bu aralar yanaklari oyle olmuyordu
Patates agir gelmez mi sence ben meyve puresi veriyim ozaman
Bende patates muz gibi seyleri 6 ayda vercemPatatesi bende 6. Aya saklıyorum açıkçası, anne sütü ya da zeytin yağı ile biraz açmak lazım tabi patates püresi kabağı filan
Pheebs yazmıştı bak ama onun oğlu alerjik değil seninkinin sindirim sorunu da olabilir meyve püresi meyve suyu bunlarla azar azar başlayabilirsin
Ve hatta sen 6. Ay sonunu da beklesen olur alerjisi ileri seviye tostusun
Cnm sirke degil de artik karbonat öneriyorlar zirai ilac kalintılarından arindirmak icin. Ben de yogurtla ek gidaya gecmek istiyorum bakalim. Yıllardir yogurdumu kendim yaparım ama süt bulmak zor gercekten bozulmamasi isin köyden bile alsaniz mutlaka katki maddesi katiyorlar. Ya da cok fazla sulandiriyorlar. Istanbul da katkisiz süte ulaşmak cok zor.Ahahah çocuk aç aç naaapsın ahah kedi gibi saldırmışgerçekten keyifli bugün daha iştahlı yedi bir iki kere öğürdü falan ama her seferinde saldırdı kaşığa migrostan alıyorum yaa taze olsun çürüğü çarığı olmasın yeterli benim için sanki anam babam bana organiğini mi aradı kök bitkilerden çok telaşlı değilimde meyve ilaçlanma şansı yüksek olanlar biraz ürkütüyo heralde sirke + fırça temizliği yaparım öyle veririm. Ha birde yoğurda geçicez 2 hafta sonra doktorumuz uht süt kullanmicaz ya emin olduğunuz bi yerden süt alın yada günlük cam şişe sütle yapın dedi aklınızda olsun sizde doktorunuza sorarsınız
Cok mantikli bir fikir pirinc ununu pisirdikten sonra koyuyorsun degil mi cnm biberona. Bu aklimda kalsin besleyiciligi artmis olurÖte marka organik pirinç unu aldım ilk etapta pirinç ve irmik bir alerji yapmazsa ben de meyve ve sebzelerle tatlandırıp devam edeceğim ama ilk 15 gün 20 gün belki de biberon maması kıvamında devam edip sonra kaşığa geçmeye niyetim var o zaman da 5 aylığa yaklaşmış olacağız zaten
Bugün 5 aylık olduk doktorumuz tadıma başlamamızı tavsiye etti her hazırlığı da yaptım alınacaklar alındı yoğurt mayalandı ama benim hevesim yok.
Yoğurt kabak havuç bunlarla başlamanı isterim dedi eşimde yazıktır çocuğa kabak tadı alacak bidaha tabi yemez bişey diyor
Yap ona bir arı mama ağzı tatlansın kalanı da ben yerim diyor
Evt oluyor bazen bizde de dudak buküp aglamalar. Olabildigince temasi arttir kendini guvende hissetsin. Yanagini yanagina dayayip sarilip konuş onunla. Eminim iyi gelecektir. Hic kiyilmiyor o durumda da.Kızlar 2 gündür oğlum akşam olunca içini çekerek göz yaşı akıtarak ağlıyor ne yapsak susturamıyoruz ateşi yok damağında şişlik yok duygusal bir ağlama gibi yaşayanınız var mı hiç
Evt cnm yogurt yaomis olabilir. Asidik bi gıdaBizde basladik ek gidaya yogurtla basladik pek sevmedi gibi hepsini geri cikartiyordu
Bide yogurt verdigim gun pisik olustu popo bolgesinde acaba yogurtla alakasi varmi?
Akıtıyor mu ben de chicco almayi dusunuyorum. Cok hoşuma gitti görüntüleriChicco aldım ama hepsi aynı gibi sulukta sorun yaşanmaz diye düşünüyorum
Kızlar benimki de alerjik hemde bende diyet yaparak bulmaya çalışıyodum patatesi çok sıvı olacak şekilde verdim haşlayarak eğer alerjikse indirimden bi sürü alerjiye uygun sütsüz yumurtasız ek gıda için bebe bisküvisi bebek tarhanası falan aldım şimdilik bi sorun olmadı benimki 5. Aya girdiği için başladık tattırmaya yanlız akşam çekirdek yedim bilmiyordum yüzü kabardı bu sabah aklınızda bulunsun bide ne zaman turşu yada ekşili salata yesem pişik oluyor dikkat edinBende patates muz gibi seyleri 6 ayda vercem
Zaten tadimlik verdim bi kasik onuda yemedi beklicem 6 ay olunca veririm
Hahahaha ya ne güldüm bsnce harika bi anı olmuş ilerde fotolara bakıp gülersiniz. Dur ben de heveslendim ben de fotolayacağim insallahEk gıdaya özene bezene mayaladığım yoğurtla başladık bugün, babamız abimiz hep birlikte bir şölen havasında hazırlığını yaptık alınan silikon önlükler kaşıklar suluk tabak mama sandalyesi hazırlandı hatıra fotoğrafları çekildi sonuç hüsran verdiğim 3 çay kaşığı yoğurdu yüzümüze püskürttü hiç sevmedi su verdim onuda sevmedi, hatıra fotoğrafında hepimizin yüzünde püskürtülmüş yoğurt
Henüz denemedim, deneyince yazayım ama akıtmaz bence. Bende görüntüsü için aldımCnm sirke degil de artik karbonat öneriyorlar zirai ilac kalintılarından arindirmak icin. Ben de yogurtla ek gidaya gecmek istiyorum bakalim. Yıllardir yogurdumu kendim yaparım ama süt bulmak zor gercekten bozulmamasi isin köyden bile alsaniz mutlaka katki maddesi katiyorlar. Ya da cok fazla sulandiriyorlar. Istanbul da katkisiz süte ulaşmak cok zor.
Cok mantikli bir fikir pirinc ununu pisirdikten sonra koyuyorsun degil mi cnm biberona. Bu aklimda kalsin besleyiciligi artmis olur
Aslında bal kabagı da olur o tatli ya biraz ben ondan cok corba yapardim bebisken ogluma.
Evt oluyor bazen bizde de dudak buküp aglamalar. Olabildigince temasi arttir kendini guvende hissetsin. Yanagini yanagina dayayip sarilip konuş onunla. Eminim iyi gelecektir. Hic kiyilmiyor o durumda da.
Evt cnm yogurt yaomis olabilir. Asidik bi gıda
Akıtıyor mu ben de chicco almayi dusunuyorum. Cok hoşuma gitti görüntüleri
Teşekkür ederim. Bu tarz ateş ölçer var ama bebek hareket ettiği için tam ölçemedim bir türlü. Gün içinde eşim e bebeğe gitti hemen braunun kulaktan ölçen cihazını aldı. Hamileyken daha iyilerine baktım markası olmayan güvenilir olmayan şeyleri alan biri değilimdir ama temassız ateş ölçerin yorumlarını okuyunca almıştım çok iyi bebeğime kullanıyorum doğru ölçüm yapıyor falan yazıyordu. Bildiğinden şaşmamak lazımmış bir daha böyle birşeyin yanından geçmemGecmiş olsun canim
Sana tavsiyem iyi bir ates olcer al kendine
Markadan markaya degisiyor olcumler
Bende de iki cesit var bitane eski model bitanede dojital alninda olceyen
Bizim saglik ocaginda doktor bu eski model daha iyi olcuyor dedi Eki Görüntüle 3341917
Bende az önce yine kakasında kan gördüm ve ne yedim diye düşünürken yazını gördüm. Benim bebeğim alerjisini sadece kakada kan ile gösteriyor. Dün akşam salatalık turşusu yedim abartmayım diye 2 tane küçük yemiştim belki de o yaptı.Kızlar benimki de alerjik hemde bende diyet yaparak bulmaya çalışıyodum patatesi çok sıvı olacak şekilde verdim haşlayarak eğer alerjikse indirimden bi sürü alerjiye uygun sütsüz yumurtasız ek gıda için bebe bisküvisi bebek tarhanası falan aldım şimdilik bi sorun olmadı benimki 5. Aya girdiği için başladık tattırmaya yanlız akşam çekirdek yedim bilmiyordum yüzü kabardı bu sabah aklınızda bulunsun bide ne zaman turşu yada ekşili salata yesem pişik oluyor dikkat edin
Sizde mi yoğurtzede oldunuz bizdeBizde basladik ek gidaya yogurtla basladik pek sevmedi gibi hepsini geri cikartiyordu
Ay çok sevindim senin adına ben de dönüştüm zombiye cidden sinirleniyor insan uykusuz olunca da .. bir an önce bitsin gündüz uykusu haram gece haramBizimki sonunda bitti galiba 3 gündür güzel uyuyor bir ay uykusuz gezdim artık zombi gibiydim bizimki de 4 ay 20 günlük bence son birkaç günün kalmıştır az daha dayan canım hep böyle olacak diye ben de çok korkuyodum ama olmuyor şükür
şükürler olsun darısı bize olsun .. cidden asla uykuya dalamıyor sürekli pışşş pışşş on dakka sonra hadi kalk.. bazen de geri uyutamıyorım bile ben.. çok yorgunum a dostlar4.ay sanırım yani dediğim gibi aslında ay ay değilde hafta olarak isimlendiriliyor ataklar. Uykuya dalmada zorluk en belirgin olanıydı, meme reddi ben yaşamadım. Genel bi huzursuzluk vardı, sürekli kucak istiyordu, uykuya direniyordu. Tam uyutuyordum 10 dk sonra kalkıyordu tekrar uyutuyordum, zordu ama geçti
size de hayırlı olsun ek gıda .. beş aylık oldunuz mu siz deSenin oğlan alerjik amasüt ve süt ürünleri ile değilde patates, havuç, kabak gibi haşlanmış meyveler ile başlasan iyi olur
Pişik bir alerjik reaksiyon göstergesidir senin çocuğunu baz alırsak
Mesela ben diyeti bozdum çok şey yedim kaç gündür. Benim kızın sağ yanak hemen kötü oldu ve popo pişik oldu. Çünkü alerjik. O yüzden ben elma suyu ile başladım bugün havuç haşlayıp deneteceğim
Hatta muzu 7.ayda önerilir ama bir doktor da dün muzun ortası alınırsa kabız yapmaz diyor ortası nişastalı kenarları lifliymişBende patates muz gibi seyleri 6 ayda vercem
Zaten tadimlik verdim bi kasik onuda yemedi beklicem 6 ay olunca veririm
Hatıra kalır ilk yüz ifadesi heleHahahaha ya ne güldüm bsnce harika bi anı olmuş ilerde fotolara bakıp gülersiniz. Dur ben de heveslendim ben de fotolayacağim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?