2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gecmiş olsun canim
Sana tavsiyem iyi bir ates olcer al kendine
Markadan markaya degisiyor olcumler
Bende de iki cesit var bitane eski model bitanede dojital alninda olceyen
Bizim saglik ocaginda doktor bu eski model daha iyi olcuyor dedi

Neler yaşadınız siz bu atakta? Beşinci ay atağı mı oluyor bu artık yoksa 4.sy mı
4.ay sanırım yani dediğim gibi aslında ay ay değilde hafta olarak isimlendiriliyor ataklar. Uykuya dalmada zorluk en belirgin olanıydı, meme reddi ben yaşamadım. Genel bi huzursuzluk vardı, sürekli kucak istiyordu, uykuya direniyordu. Tam uyutuyordum 10 dk sonra kalkıyordu tekrar uyutuyordum, zordu ama geçti

Bizde basladik ek gidaya yogurtla basladik pek sevmedi gibi hepsini geri cikartiyordu
Bide yogurt verdigim gun pisik olustu popo bolgesinde acaba yogurtla alakasi varmi?
Senin oğlan alerjik ama süt ve süt ürünleri ile değilde patates, havuç, kabak gibi haşlanmış meyveler ile başlasan iyi olur
Pişik bir alerjik reaksiyon göstergesidir senin çocuğunu baz alırsak
Mesela ben diyeti bozdum çok şey yedim kaç gündür. Benim kızın sağ yanak hemen kötü oldu ve popo pişik oldu. Çünkü alerjik. O yüzden ben elma suyu ile başladım bugün havuç haşlayıp deneteceğim

Ya dusunemedim onu ben canim aklimdan cikmisti bu aralar yanaklari oyle olmuyordu
Patates agir gelmez mi sence ben meyve puresi veriyim ozaman

Ya dusunemedim onu ben canim aklimdan cikmisti bu aralar yanaklari oyle olmuyordu
Patates agir gelmez mi sence ben meyve puresi veriyim ozaman
Patatesi bende 6. Aya saklıyorum açıkçası, anne sütü ya da zeytin yağı ile biraz açmak lazım tabi patates püresi kabağı filan
Pheebs yazmıştı bak ama onun oğlu alerjik değil seninkinin sindirim sorunu da olabilir meyve püresi meyve suyu bunlarla azar azar başlayabilirsin
Ve hatta sen 6. Ay sonunu da beklesen olur alerjisi ileri seviye tostusun

Bende patates muz gibi seyleri 6 ayda vercem
Zaten tadimlik verdim bi kasik onuda yemedi beklicem 6 ay olunca veririm

Cnm sirke degil de artik karbonat öneriyorlar zirai ilac kalintılarından arindirmak icin. Ben de yogurtla ek gidaya gecmek istiyorum bakalim. Yıllardir yogurdumu kendim yaparım ama süt bulmak zor gercekten bozulmamasi isin köyden bile alsaniz mutlaka katki maddesi katiyorlar. Ya da cok fazla sulandiriyorlar. Istanbul da katkisiz süte ulaşmak cok zor.

Cok mantikli bir fikir pirinc ununu pisirdikten sonra koyuyorsun degil mi cnm biberona. Bu aklimda kalsin besleyiciligi artmis olur

Aslında bal kabagı da olur o tatli ya biraz ben ondan cok corba yapardim bebisken ogluma.
Evt oluyor bazen bizde de dudak buküp aglamalar. Olabildigince temasi arttir kendini guvende hissetsin. Yanagini yanagina dayayip sarilip konuş onunla. Eminim iyi gelecektir. Hic kiyilmiyor o durumda da.
Bizde basladik ek gidaya yogurtla basladik pek sevmedi gibi hepsini geri cikartiyordu
Bide yogurt verdigim gun pisik olustu popo bolgesinde acaba yogurtla alakasi varmi?
Evt cnm yogurt yaomis olabilir. Asidik bi gıda
Chicco aldım ama hepsi aynı gibi sulukta sorun yaşanmaz diye düşünüyorum
Akıtıyor mu ben de chicco almayi dusunuyorum. Cok hoşuma gitti görüntüleri

Bende patates muz gibi seyleri 6 ayda vercem
Zaten tadimlik verdim bi kasik onuda yemedi beklicem 6 ay olunca veririm
Kızlar benimki de alerjik hemde bende diyet yaparak bulmaya çalışıyodum patatesi çok sıvı olacak şekilde verdim haşlayarak eğer alerjikse indirimden bi sürü alerjiye uygun sütsüz yumurtasız ek gıda için bebe bisküvisi bebek tarhanası falan aldım şimdilik bi sorun olmadı benimki 5. Aya girdiği için başladık tattırmaya yanlız akşam çekirdek yedim bilmiyordum yüzü kabardı bu sabah aklınızda bulunsun bide ne zaman turşu yada ekşili salata yesem pişik oluyor dikkat edin

Hahahaha ya ne güldüm bsnce harika bi anı olmuş ilerde fotolara bakıp gülersiniz. Dur ben de heveslendim ben de fotolayacağim insallah

Henüz denemedim, deneyince yazayım ama akıtmaz bence. Bende görüntüsü için aldım

Teşekkür ederim. Bu tarz ateş ölçer var ama bebek hareket ettiği için tam ölçemedim bir türlü. Gün içinde eşim e bebeğe gitti hemen braunun kulaktan ölçen cihazını aldı. Hamileyken daha iyilerine baktım markası olmayan güvenilir olmayan şeyleri alan biri değilimdir ama temassız ateş ölçerin yorumlarını okuyunca almıştım çok iyi bebeğime kullanıyorum doğru ölçüm yapıyor falan yazıyordu. Bildiğinden şaşmamak lazımmış bir daha böyle birşeyin yanından geçmem

Bende az önce yine kakasında kan gördüm ve ne yedim diye düşünürken yazını gördüm. Benim bebeğim alerjisini sadece kakada kan ile gösteriyor. Dün akşam salatalık turşusu yedim abartmayım diye 2 tane küçük yemiştim belki de o yaptı.

Sizde mi yoğurtzede oldunuz bizde hiç ama hiç sevmedi çok üzüldüm ya yoğurt seven çocuk iyi oluyor, hiç sevmediği için yoğurta ara verdim daha sonra tekrar deneriz ısrar edersem ters teper diye. Bugün aslında kabak vardı sırada ama dünden sonra elma püresine çevirdim çocuğumun ağzı tatlansın 3 çay kaşığı yedi ve sevdi, elmanın lifleri denk gelmiş tamamen püre şeklinde değildi sulu lifli şekilde öğürme olmadı bugün su da içti kaşıkla, yoğurttan sonra verdin mi bişey

Ay çok sevindim senin adına ben de dönüştüm zombiye cidden sinirleniyor insan uykusuz olunca da .. bir an önce bitsin gündüz uykusu haram gece haram

şükürler olsun darısı bize olsun .. cidden asla uykuya dalamıyor sürekli pışşş pışşş on dakka sonra hadi kalk.. bazen de geri uyutamıyorım bile ben.. çok yorgunum a dostlar Umut oldun sen de bana ya çok sağol

Son düzenleme:
size de hayırlı olsun ek gıda .. beş aylık oldunuz mu siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…