2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa süt bizim için problem değil hayvanlarımız var eminim o yüzden normalde de beyaz sirke karbonatla temizlerim zaten aynen devam o zaman. Yoğurdu bize meyvelerle verdi doktor zaten varyasyonlu veriyorum dene istersen. Bir sebzeyi anne sütlü zeytinyağlı ve parmak dilim şeklinde veriyorum ikinci sebzeye geçtik mesela + bide iki sebze karışık veriyorum sevmeme ihtimalini aza indirmek için yoğurt + meyve + meyveli yoğurt püre şeklimde devam edicem sebzeler bitince meyveleride parmak boy vericem

Munchkin in meşhur pipetli bardağını aldım ama içemedi 2 gündür bende bir tane daha almak istiyorum kolay içilen
Evet işte benim kafamın karışıklığı bundan.Pipeti becerebilir mi bilemiyorum.Emzik tipi olanlardan alsam zaten biberonları var 2 tane niye ona para vereyim diyorum.Kafam karıştı.

Evet işte benim kafamın karışıklığı bundan.Pipeti becerebilir mi bilemiyorum.Emzik tipi olanlardan alsam zaten biberonları var 2 tane niye ona para vereyim diyorum.Kafam karıştı.
Bende munckhin var ara sıra emmek aklına geliyo ama genelde kemiriyo ancak alışır yaa olmazsa avent biberon var

Selam kızlar benim bebeğim bazen kaka yapacağı zaman iletişim kurmuyor keyifsizlesiyor kakayi yapınca normale dönüyor sizin de böyle mi? Normal mi bu durum?

Biz de beşinde olacağız ben de versem mi ya doktor mu söyledi size ver diye yoksa tecrübe mi havucu haşlamadan öyle yalatsam mı
Hem tecrübe hem doktor. İki ayrı doktor gördü biri ver biri verme dedi. Bebeğin durumuna bakarak verme kararı aldım. Şimdilik sıkıntı yok cap cup içiyor iki çay kaşığı elma suyunu. Bugün havuç püresi vermedim yarına inşallah
Ben havucu kalın olmak suretle soyup veriyorum eline. En güzel diş kaşıyıcısı. Ama çok dikkatli olmak lazım Allah korusun parça koparabilir, gözetim altında olmalı mutlaka
litresi kaça heee kaça
Biz de alalım güvenilir sütçü yok benim tanıdığım
Tehlikeli sulardayım net negatif değil mi ?
Güvenle kendini derin sulara atabilir keyifli yüzüşler yapabilirsin tatlım

Ahahaha yok bacım yok su soğuk geldi valla bilmiyorum ki tekirdağa doğru yerimiz yakınsan gel al daha mantıklı zatende göndereyim desem uzaksa başına bişey gelme ihtimali yine oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…