2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahahaha yok bacım yok su soğuk geldi valla bilmiyorum ki tekirdağa doğru yerimiz yakınsan gel al daha mantıklı zatende göndereyim desem uzaksa başına bişey gelme ihtimali yine oluyo
Biraz daha istanbul merkezden uzakta olsam orası işte Tekirdağ olurdu
Siz sadece aile içine mi kullanıyorsunuz yoksa satış yapıyor musunuz? Yapıyorsanız ciddili alırım yakın sayılırım

Hadi bakalım havucu da yer inşallah minik bebiş

Biraz daha istanbul merkezden uzakta olsam orası işte Tekirdağ olurdu
Siz sadece aile içine mi kullanıyorsunuz yoksa satış yapıyor musunuz? Yapıyorsanız ciddili alırım yakın sayılırım
Yapılıyo tabi canım gelip alıyolar onun dışında sütçüye satılıyo al tabi adres yazarım

Munckhin den su çekebiliyor mu bambam, benimki beceremedi sanırım dökülmesin diye pipetin ucunda bişey var kuvvetli mi çekmek gerekiyor
Yok yaa iki üç defa rastgele çektide anlamadı henüz çekmesi gerektiğini her gün pratik yapıyoruz

Yok yaa iki üç defa rastgele çektide anlamadı henüz çekmesi gerektiğini her gün pratik yapıyoruz
En sonunda ben denicem kullanıcı yorumlarında biri denemiş benim gibi çok zor diyor +6 zaten belkide ondan zamanla öğrenirler 6 lı kaşıklarından çok memnun kaldım ama alacak varsa öneririm

En sonunda ben denicem kullanıcı yorumlarında biri denemiş benim gibi çok zor diyor +6 zaten belkide ondan zamanla öğrenirler 6 lı kaşıklarından çok memnun kaldım ama alacak varsa öneririm
Alayım diyodum anneme kayınvalideme bırakırım tabak çanakta bırakcam taşımayayım diye alayım o zaman yaa biraz pratikle yapılmayacak iş değil bence

Ee bu suluk çöp mü oldu ya şimdi bende de biberon var ama yavaş akışlı çocuk nasıl su içecek ondan

Ay bir saat diyor eve ger hafta gidip alamaz da ya
İnan sütü almaya gelen sütçü nereye dağıtıyo bilmiyorum istanbul içine geliyodur tahminimce özel aracıyla gelip alanda çok ama sonuçta o an sağılıp veriliyo sıcak sıcak. Bende alınca erken sağdırıp bekliyorum ki dışarda soğusun diye

Newvit demir kullananlar görsel atabilir mi? Yetişkin için diyor çünkü çocuklar için ayrı model mi bu mu yine?

Ee bu suluk çöp mü oldu ya şimdi bende de biberon var ama yavaş akışlı çocuk nasıl su içecek ondan
Yok cnm çöp olmazda şimdilik deniyor öğrenecek herhalde zaten 6+ diyor 1 haftada bile ne kadar farkediyorlar, biberonda olabilir ama ek gıdaya geçince bol bol içsinler öğrensinler diyede suluk şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…