2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebeğinde egzama olanlar ne kullandınız da fayda gördünüz acaba? Aslında alerji kaynaklı ben beslenmemi tamamen değiştirdim ama bir türlü geçmiyor. Banyoda atopik egzama şampuanı nemlendirici kremi kullanıyoruz. O kısımlara sensiderm sürüyorum hatta mstelanın atopik serisinde intense varmış ona başladık yok geçmek bir yana daha da kızardı. Kortizonlu krem vermek istemiyorum dedi doktor bende alsın istemiyorum belki dedim sizde işe yarayan bir şey bizde de fayda gösterir

Ben kortizonlu krem kullandim mecburen. Bizimki direk alerjik bi bebek. Hic sebepsiz cikiyor egzama, mantar

N Nedesemolmuyor1 nasıl oldu canım bebeğin tekrar kan gördün mü ? Bazen de ıkınmaktan kaynaklı çatlak olunca olabiliyormuş
Yok canım bi daha görmedim iki gündür de demir ilacına başladık kaka rengi ilacın rengi gibi yapıyor kan varsa da belli olmuyor

Malesef intense falan bi sürü nemlendirici kullandım ama kortizonlu krem geçirdi sadece yinede çıkıyor çünkü herşeye alerjisi var. Günlük nemlendirmede de la roshe posey lipikar baume kullanıyorum onun nemlendirmesi iyi geliyor

Kızlar demir ilacından sonra kakada değişiklik yaptı mı rengi demir ilacı gibi oldu kıvamı da koyulaştı

Kızlar heeelp ! Kızımı uyutuyorum 10-15 dk sonra gözleri kapalı ağlıyor, emzik veriyorum susup uykusuna devam ediyor. 2 gündür oluyor bu durum, neden olabilir?
Bizde de durum aynı. 8 gibi aksam uykusuna yatırıyorum 10 11 gibi uyanıyor sonra sabaha kadar yarım saatte bir bazen 10 dakikada bir uyanıyor. Walking dead de makyajsız figüran olurum şuan

Bizde de durum aynı. 8 gibi aksam uykusuna yatırıyorum 10 11 gibi uyanıyor sonra sabaha kadar yarım saatte bir bazen 10 dakikada bir uyanıyor. Walking dead de makyajsız figüran olurum şuan
Seni çok iyi anlıyorum şu an böyle olunca uykusunu tam alamıyor gün içerisinde mız mız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…