2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Herkese iyi geceler, diyelim ki küçük kavanozlara yoğurt mayaladık onları kaç güne kadar kullanabiliyoruz? Yani açılmamış olarak kaç gün saklanabilir? Şimdi köyden süt geldi de ona göre bir iki tane yapıcam

Çok teşekkür ederim. Bizimki de çoklu besin ve hayvansal protein alerjisi var. Ben de kullanayım direnmenin anlamı yok

Bebeklere günlük süt ile yapmıyor muyuz yoğurdu? Açık sütler tehlikeli diye

Kızlar aranızda sezaryenle doğum yapanlara bir sorum olacaktı. Benim karnımın çoğu yeri uyuşuktu yeni yeni uyuşukluklar geçiyor. Bir haftadır falan da böyle seğirme gibi hareketler hissediyorum. Nerdeyse ikinciye mi hamileyim diye şüpheleneceğim gerçi öyle olsa bile hareket hissetmek için fazla erken sizlerde de böyle kasılma hareket benzeri bir şeyler hisseden var mı normal mi??

5 ay itibariyle agubugular geri geldi susmuyor 3.5 aylıkken bitmişti yapmıyodu. Bide yeni skill eklemiş çığlık

Hahahahha eeveeet ya.
Bizimki konuşmayı çözdü sanki. Kendi kendine konuşuyor.
Ve eğer ilgilenmezsek çığlığı basıyor
Çok tatlılar

Ben hep kavanozlara yaparım tabi büyük kavanoz birer litrelik ağzını sıkıca kapatırım hava almayınca uzun süre ekşimiyor max 1 hafta da tüketiyoruz 5 kilo ama bikere tatile gitmiştik 2 hafta sonra bile tadı hala aynıydı. Maya içinde küçük kavanozlara ayrı mayalarım geri ondan mayalarım 1 haftanın sonunda hiç ekşi olmaz tabi sütü sıcak mayalarsan hemen tutar ama ekşi olur ben ılık mayalarım mayalanma süresini uzatırım. Bebiş içinde küçük kavanozlara yapdım.

Bende yok, gaz olabilir mi bebek değilse

Kızlar daha erkenci oluyor demek biz de 10 gündür var neredeyse ve uyumamak için yapıyor resmen gözleri tam kapanırken bir çığlık çipil çipil bakıyor sonra o ses ondan çıkmamış gibi

Hayır canım bende öyle bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…