- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 63
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #10.141
Yine sen iğnelerini kullanabiliyorsun ben hiçbir şey kullanamıyorumPeki sen bir daha doktora gittin mi? Bir değişiklik var mı durumda?
Ben doktora sordum hep böyle mi kalacak dedim. O da kanama alanı yok olunca bebek de büyüyünce tekrar eski haline döner dedi. tabi artık 14. Haftada bunlar olmaması gereken şeyler dedi. Düşük riski devam ediyor dedi.
İnşallah bir sonraki randevunda hepsi bitmiş olur. Güzel haberler ile gelirsin inşallahEvet gittim iyiye gidiyor ama risk devam ediyor dedi bana da
İlaç alerjisi mi?Yine sen iğnelerini kullanabiliyorsun ben hiçbir şey kullanamıyorum
İnşallah canım ama daha uzun bir yolum var cumartesi günü gideceğimİnşallah bir sonraki randevunda hepsi bitmiş olur. Güzel haberler ile gelirsin inşallahNe zaman gideceksin bir daha
Evet alerjim olduğu için kullanamıyorum ilaçları o yüzden de yavaş bir iyileşme sürecindeyimİlaç alerjisi mi?
İnşaallah o zaman kadar herşey yoluna girmiş olur.is yerinde de işin ağır değilse sıkıntı olmazProluton verdi. Randevum 25 ocakta. Raporumun bitmesine 2 haftam daha var. 30 ocakta iş başı yapacağım
Ayva suyu çocuğun rahime tutunmasini kolaylaştırıyormus araştır istersenYine sen iğnelerini kullanabiliyorsun ben hiçbir şey kullanamıyorum
Tamam canım bi bakayım bugün yine çok ağrım varAyva suyu çocuğun rahime tutunmasini kolaylaştırıyormus araştır istersen
Canım baktım da ayva yemekle suyunu içmek de aynı özellikte ben normalde de ayvayı çok severim ve yiyorum hepAyva suyu çocuğun rahime tutunmasini kolaylaştırıyormus araştır istersen
2 saatten fazla yatmaması gerekiyor. Ama zaten iki saatten fazla babybjörnde de yatmazEvet canim cikart evde kullan mantikli zaten sadece omurga sagligi icin bu dedigim babybjorn gibi ana kucaklarini oneriyolar ama belkide satis politikasi ne bileyim anam her gun yeni bisey cikariyolar bunsuz anne olmaz diyolar bizim kafada kayiyo tabi cart diye ne demek o len diye
Sadece dudaklarım değil tüm vücudum öyle kurudu ki kedilerin tüy döktüğü gibi deri döküyorum pul pul oldu her yerim yüzüm yağlı ve aknelidir yüzüm bile kurudu.Kızlar üst dudağım çok kurudu ilk defa bugün pütür pütür oldu aynı durumu yaşayan var mı ?
Evet ya öyle oluyor. Bazen çok küçük hareketler hissetmeye başladım. Böyle seyirme gibi ama tabi her zaman olmadığı için sabırsızlıkla hareketlerini net bir şekilde hissetmeyi bekliyorumAynen canım çok mu evham yapıyoruz bilmiyorumannelik sanırım göz görsün istiyor hep. Hareketleri hissetmeye başlayınca daha rahat oluruz inş.
Ben o kafa fazla ki fitilden mi oluyor normal akıntı mı baza anlayamıyorumAkıntısı olan var mı arkadaşlar bi tek ben miyim böyle.Ayaklarım mı üşüyor nedir anlamadım.
Aklımda zaten kuzenimle konuşunca sorarım mutlaka ve evet inşallah uzun zaman yol arkadaşı dert ortağı olacağız birbirimize.anliyorum tabi bende ilaç kullanmayı sevmem ama herhangi bir durumda kullanmak gerekebiliyor en azından içinizi biraz rahatlarıysam çok mutlu oldum rabbim tüm hastalara acil şifalar versinAh bana ne iyi geldi yazdiklariniz anlatamam size çok sağolun inanın çok çok çok dua edicem inşallah burda çocuklarımız doğup büyüyen kdr belki birlikte sohbet edeceğiz birgün fırsat olursa benim durumumu da danışirmsn. Bende dediğin gibi başka bir doktora daha danisicagm. Böyle hayat standartim düşüyor ister istemez evet çok ilaç kullanma taraftarı deglm ki sevmem zaten ama hiç kullanmamak imkansiz
Bol bol dinlen annesi, inşallah sende kızında çok daha iyi olacaksınız dualarımız sizinleMerhaba kızlar. Dün doktora gittim. Akşam gelincede foruma girdim yazayım diye ama başım o kadar çok ağrıyordu ki yazamadan çıktım. Resmen ölümle yasam arasındaki ince çizginin üstündeydim
Neyse şu an biraz daha iyiyim çok şükür.
Kesenin zarı rahim duvarından ayrılmış. Arada da geniş bir kanama alanı oluşmuş. 5 tane iğne verdi. 4 günde bir yaptır dedi.
Kanama regl şeklinde devam ediyor.
Bebeğim iyiydi çok şükürBir kızım olacakmış benimde teyzeleri
Snowlake seninde mi buna benzerdi kanama sebebin. Doğru mu hatırlıyorum? Eşinden ayrıldı demiştin değil mi? Şimdi nasılsın?
Bende aynı durumdayım her yerim kurudu özellikle yüzüm kabukları soyuluyor hepSadece dudaklarım değil tüm vücudum öyle kurudu ki kedilerin tüy döktüğü gibi deri döküyorum pul pul oldu her yerim yüzüm yağlı ve aknelidir yüzüm bile kurudu.
Canım 6 aylıkken bir eczacı biza Nurse hervesy tamamen doğal gaz ilacı vermişti. Nasıl vereceğimizide anlatmıştı şuan hatırlamıyorum şurup bizi kurtarmıştı. Sonra yigenim doğdu oda oğlum gibiydi 1 aylıkken onlara bu şurubu dedim doktor kullanabilir demişti onlar bizim gibi cekmediler hemen atlattilar. O şurup çok iyi hep aklında olsunYok canım yaz değildi çok o sene eylül çok soğuk geçmişti dengesiz havalar o zamanda vardı ayaklarını ısıtamamıştım oğlanın tam hareketlendi dediğim ay kara kışto evden çıkamadık ama hamileliğimin en zor zamanlarında çok sıcak bir yazdı çok zorlanmıştım
Haklısın canım başta seni anlamamıştımYa şöyle insanlar artık sadece gösteriş peşindeler yani borca giriyorlar ama var imajı veriyorlar. Tüketen bir Ülke olduk maalesef
Sabah uyandigimda alt ust dudagim soyulmustu tamamen fircalamak zorunda kaldim. Neden bilmiyorum amaKızlar üst dudağım çok kurudu ilk defa bugün pütür pütür oldu aynı durumu yaşayan var mı ?
Ya mesela tecrübeni paylaşmam çok güzelBen ilk hamileliğinde aldım hiç memnun kalmadım başkasına verdim sonra normal yattığınız yastığı biraz dolu olsun ama onu alın bacak araniza o çok daha rahat ettiriyor yani bende öyle olmuştu küçük kırlent falan almayın onlar ise yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?