- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.741
Saol parolda ictim ayniGeçmiş olsun canım. Parol içsen bir tane iyi gelir mi acaba? Ben de uyuyamadım sanki kasığımın tam ortasından ağrıyla birlikte su akıyo hissi var. Bi anda geliyo. Soğuk sular boşalıyo gibi. Gidip bakıyorum yok şükür. Çok korkuyorum. Başına gelen var mı acaba? Yeşil akıntıdan da kurtulamadım fitile rağmen. O da erken doğuma sebep dedi doktor. Havuza gidiyorum ondan mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular. Uyku yok bana
Allah gonlune gore versinTabi ederim
Yani aşırı bi zorlanmam yok yorucu günlerde zorlanıyorum çok yürüyünce falan. Normal istiyordum da bu kordon işi belirsizliğe bıraktı. Ama diretmiyorum illa normal yaparım diye, sağlıklı olalım da sezaryen de olur karşı değilim canım
HimEvet riskli gebelik erken doğum ihtimalim yüksek.
Geçmiş olsun cnm doktora götür istersen iyice kotulemesinler dikkat et hadi biz buyuguz ama onlar çocukGunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
İkizlerde hasta oksuruyolar
Geçmiş olsun canımGunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
GüüünaydınnnnnGünaydın hamisler napiyosunuz bakalım evet bir gün daha yeniden başlıyor doğuma gittikçe yaklaşıyoruz heyecan durumları nasıl acaba merak ettim
Aynı durum bendede var üçüncü ama ilk gebeligim gibi heyecanla bekliyorum oglusumuGüüünaydınnnnnHem biran önce zaman geçsin kavuşayım diyorum hem de biraz korkuyorum
Oyy kıyamam kuzulara çok geçmiş olsunGunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
Havuza mi gidiyorsun? Cnm bence hemen havuz isine ara vermelisin. Ben normalde bile cekinirim havuza gitmekten ciddi mikrop alabilirsin doktor kesinlikle tavsiye etmez. Önceki gebeligimde doktorum deniz harici asla havuza girmemelisin diyordu.Geçmiş olsun canım. Parol içsen bir tane iyi gelir mi acaba? Ben de uyuyamadım sanki kasığımın tam ortasından ağrıyla birlikte su akıyo hissi var. Bi anda geliyo. Soğuk sular boşalıyo gibi. Gidip bakıyorum yok şükür. Çok korkuyorum. Başına gelen var mı acaba? Yeşil akıntıdan da kurtulamadım fitile rağmen. O da erken doğuma sebep dedi doktor. Havuza gidiyorum ondan mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular. Uyku yok bana
Gunaydin cnm. Cok gecmis olsun ya benim de eşimi baya agir tuttu işe falan gidemedi yatıyor konusamiyor bile bogaz enfeksiyonundan bende ayri odadayim bana gecmesin diyeGunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
Normal rahim kasların geriliyor ters hareketten kaçın arada bana da oluyor cnm.Kızlar bugün yatarken biraz ani kalkmaya çalıştım galiba karnım da acıma oldu göbek deliğimin sağ kısmında ve halen geçmedi ara ara acıyor neden acaba bilgisi olan var mı
37+0 da izne ayrılıp 37+1 de dogum yaparsan eger erken geldiği günler de doğum sonrasına eklenir kuzum başka türlü ı ıh olmazYani en fazla 5 hafta aktarabiliyoruz doğum sonrasına? 8 haftanın hepsini aktarmanın bi yolu yok galiba
Yok benim rahim anormalim var çift rahimliyim,yarım rahim gibi olunca erken doğum oluyor.Ilk kizim 31+6 günlük doğmuştuSaol parolda ictim ayni
Havuzdan olabilir bence
Baktin fitil etki etmiyor ilacini degistirmesini soyle doktora
Allah gonlune gore versin
Bidefa dolanmişsa sikinti olmuyor 2 3 kere dolaninca riskli diyolar
Him
Peki neden riskli rahim kisaligimi var yada plesanta previa mi
Geçmiş olsunGunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
Benimkiler de ikiz gibi ve ikisi de hasta canım e dolayısıyla analarını da hasta edecekler gibiGunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
Acaba kaç haftaya kdr denize girebilirizGunaydin cnm. Cok gecmis olsun ya benim de eşimi baya agir tuttu işe falan gidemedi yatıyor konusamiyor bile bogaz enfeksiyonundan bende ayri odadayim bana gecmesin diye
37 de ayrılmak zorundayız ya. Ayrılmama gibi bir şansımız yok. O yüzden aktarılamıyor maalesef.çalışan arkadaşlarım 32de rapor alıp 37 ye kadar çalışabiliyoruz ya bunun 5 haftasını mı aktarabiliyoruz sadece? 38de doğum yaptık mesela 32-37 arasındaki 5 hafta aktarılıyor tamam ama 38-40 arasındaki 2 hafta yanmış mı oluyo?
Vitafemin dha, omega 3, ferrum kullanıyorumMerhaba osteocare yanında başka hangi vitaminleri aliyorsunuz?
Decavit ve ferro kan ilacı alıyorum. Bu ay bu calsium desteğini de almamı söyledi doktorum.
çalışan arkadaşlarım 32de rapor alıp 37 ye kadar çalışabiliyoruz ya bunun 5 haftasını mı aktarabiliyoruz sadece? 38de doğum yaptık mesela 32-37 arasındaki 5 hafta aktarılıyor tamam ama 38-40 arasındaki 2 hafta yanmış mı oluyo?
8 haftayı doğum sonrasına aktarabilirsin istetsen.çalışan arkadaşlarım 32de rapor alıp 37 ye kadar çalışabiliyoruz ya bunun 5 haftasını mı aktarabiliyoruz sadece? 38de doğum yaptık mesela 32-37 arasındaki 5 hafta aktarılıyor tamam ama 38-40 arasındaki 2 hafta yanmış mı oluyo?
Ben 5 aylikken cok girmistim ilk gebeligimde, ama 5 aylikken kolay oluyor simdi zor olur karın baya büyuyor cünkü. Doktor izin vermisti istedigin kadar gir dedi. Nerde oturuyorsunuz deniz suyu soguk olmaz mi hem benim şu an aklımdan bile gecmiyorBenimkiler de ikiz gibi ve ikisi de hasta canım e dolayısıyla analarını da hasta edecekler gibi
Acaba kaç haftaya kdr denize girebilirizEşim denizde dengeni kaybeder düşersin falan diyor da ben çocuk dogunca da lohusa olacaz bir daha kolay giremem diye denize girmek istiyorum ya. Şu an 28 haftamız doldu bizim önde gidiyoruz biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?