2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Saol parolda ictim ayni
Havuzdan olabilir bence
Baktin fitil etki etmiyor ilacini degistirmesini soyle doktora
Allah gonlune gore versin
Bidefa dolanmişsa sikinti olmuyor 2 3 kere dolaninca riskli diyolar
Evet riskli gebelik erken doğum ihtimalim yüksek.
Him
Peki neden riskli rahim kisaligimi var yada plesanta previa mi

Günaydın hamisler napiyosunuz bakalım evet bir gün daha yeniden başlıyor doğuma gittikçe yaklaşıyoruz heyecan durumları nasıl acaba merak ettim

Gunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
İkizlerde hasta oksuruyolar
Oyy kıyamam kuzulara çok geçmiş olsun
Bugün değişik bir gün benim kız da erken kalktı baya. Ben de.

Yarın nstye gireceğim ben 32 bitiyor. Her 2 haftada bir 36ya kadar. 36 sonrası her hafta geleceksin dedi.
36dan sonra heran doğurabilirsin dedi bana. Bakalım yarın ne diyecek.

Kızlar kasıklarında sancı kasılma hissedenler mutlaka enfeksiyon için tedavi isteyin. Şuan dünyanın renkleri ayrı canlı gözüküyor bana. Yalancı sancılar oluyor bebek çok fena vuruyor arada ama çok şükür ya antibiyotik yerinde ve zamanında kullanınca nasıl harika bir ilaçmış tetanozun da yan etkileri var bende suan ama yine de çoook şükğr rahattayım.

Havuza mi gidiyorsun? Cnm bence hemen havuz isine ara vermelisin. Ben normalde bile cekinirim havuza gitmekten ciddi mikrop alabilirsin doktor kesinlikle tavsiye etmez. Önceki gebeligimde doktorum deniz harici asla havuza girmemelisin diyordu.

Kızlar bugün yatarken biraz ani kalkmaya çalıştım galiba karnım da acıma oldu göbek deliğimin sağ kısmında ve halen geçmedi ara ara acıyor neden acaba bilgisi olan var mı
Normal rahim kasların geriliyor ters hareketten kaçın arada bana da oluyor cnm.

Yani en fazla 5 hafta aktarabiliyoruz doğum sonrasına? 8 haftanın hepsini aktarmanın bi yolu yok galiba
37+0 da izne ayrılıp 37+1 de dogum yaparsan eger erken geldiği günler de doğum sonrasına eklenir kuzum başka türlü ı ıh olmaz

Yok benim rahim anormalim var çift rahimliyim,yarım rahim gibi olunca erken doğum oluyor.Ilk kizim 31+6 günlük doğmuştu

Gunaydin hanimlar
Saat 6 dan beri uyanigim
İkizlerde hasta oksuruyolar
Benimkiler de ikiz gibi ve ikisi de hasta canım e dolayısıyla analarını da hasta edecekler gibi

Gunaydin cnm. Cok gecmis olsun ya benim de eşimi baya agir tuttu işe falan gidemedi yatıyor konusamiyor bile bogaz enfeksiyonundan bende ayri odadayim bana gecmesin diye
Acaba kaç haftaya kdr denize girebiliriz Eşim denizde dengeni kaybeder düşersin falan diyor da ben çocuk dogunca da lohusa olacaz bir daha kolay giremem diye denize girmek istiyorum ya. Şu an 28 haftamız doldu bizim önde gidiyoruz biraz.

37 de ayrılmak zorundayız ya. Ayrılmama gibi bir şansımız yok. O yüzden aktarılamıyor maalesef.
Ben anneme bayrama bilet aldım. Gurbetteyiz, annem erken gelip temizliğime yerleşmeme yardım edecek, sonra babam, kayınvalidem, kayınbabam gelecek. Belki kaynım da gelir ev cümbür cemaat olacak yani. Herkesin ilk torunu. Muhtemelen bi süre böyle yaşayacağız

8 haftayı doğum sonrasına aktarabilirsin istetsen.

Ben 5 aylikken cok girmistim ilk gebeligimde, ama 5 aylikken kolay oluyor simdi zor olur karın baya büyuyor cünkü. Doktor izin vermisti istedigin kadar gir dedi. Nerde oturuyorsunuz deniz suyu soguk olmaz mi hem benim şu an aklımdan bile gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…