2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de öyleyim aşırı pinpirikli biriyim cumartesi gideceğim doktora 31 haftalık olucam o gün tam artık 2 haftada bir giderim doktora, daha rahat olurum diye düşünüyorum

Hareket hissettiğim sürece sıkıntı yapmam ben zaten doktor da hareket hissetmezsen hemen gel diyor. Önemli olan hareket

Adana da oturuyorum da seçimden sonra yavaş yavaş her haftasonu hatta bayramda yazlıkta Mersin de oluruz. Gel de dayan Ben zaten yangın Ayşeyim şu aralar 2. gebeliğimde doğumdan tam 2 ay önce deniz havuz Allah ne verdiyse girmişim Ama bunda daha korkagım nedense...

Hareket hissettiğim sürece sıkıntı yapmam ben zaten doktor da hareket hissetmezsen hemen gel diyor. Önemli olan hareket
Ben de öyleyim aşırı pinpirikli biriyim cumartesi gideceğim doktora 31 haftalık olucam o gün tam artık 2 haftada bir giderim doktora, daha rahat olurum diye düşünüyorum
teşekkür ederiim gerçekten bana kalsa araya başka doktora bile gideceğim de eşim, bişey söyler korkutur bizi diye istemiyor . sağlıcakla doğsalar da en azındn dışarıda görsek iyi olduklarını :)

Geçmiş olsun cnm doktora götür istersen iyice kotulemesinler dikkat et hadi biz buyuguz ama onlar çocuk
Götürcem canim
Burda cocuk doktoru randevu bulamiyorum bi aydir hemen acile goturuyorum buhar tedavisi falan veriyolar
Geçmiş olsun canım
Saol
Saol canim
Keske benim doktorda oyle olsa iki haftada gel bir dese
İnsallah hayirli guzel haberler verirsin bize
Gunaydin cnm. Cok gecmis olsun ya benim de eşimi baya agir tuttu işe falan gidemedi yatıyor konusamiyor bile bogaz enfeksiyonundan bende ayri odadayim bana gecmesin diye
Sanada gecmiş olsun canim bu aralar salgin var galiba
Yok benim rahim anormalim var çift rahimliyim,yarım rahim gibi olunca erken doğum oluyor.Ilk kizim 31+6 günlük doğmuştu
Anladim canim oyuzden erken dogum oluyor insllah 35 haftalari gorursun
Saol canim
Canim benim ilk obnce biri hastalaniyor bir gun gecmesen digeride hemen hastalaniyor

Ben de 3 aydır falan günde 2 içiyorum 9du hemoglobinim yaklaşık 10 çıkıyor hala tam 10 değil ama doktorum düşme yok diye iyi diyo
Seninki hangisi benim doğum anında kanama riskim yüksek o yüzden bu değer bana düşük birde evdede kanamam olablr Allah korusun ama sizden daha riskliyin plasentam asagida hepimiz riskliyiz aslına bakarsan doğum anında kanaman olabld ne olur ne olmaz bence Yemene dikkat et yeşil mercimek et kuru üzüm tüket. Benim 33 hafta oldu. Doğum yaklaştıkça toparlamak daha zor

Havuza mi gidiyorsun? Cnm bence hemen havuz isine ara vermelisin. Ben normalde bile cekinirim havuza gitmekten ciddi mikrop alabilirsin doktor kesinlikle tavsiye etmez. Önceki gebeligimde doktorum deniz harici asla havuza girmemelisin diyordu.
Doktorumdan izin aldım. Mavi bayraklı ve sayılı kişinin kullanabildiği bir havuz. Her hafta suyu yenileniyor. Haftada 3 gün izin verdi dontorum ağrılarım için. İzin almadan zaten asla cesaret edemezdim öncesinde de vardı akıntı ama geçmiyor. Vücudum mu üretiyor diye düşünüyorum. Koku, kaşıntı vs. Hiçbir şey yok.

Benimde sizin gibi oluru yok maalesef bayramdan önceki pazartesi izne çıkmam gerekiyor,bayram izni çöp olacak bizim için napalım hayırlısi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…