- 20 Eylül 2022
- 412
- 800
- 33
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.761
Ben de öyleyim aşırı pinpirikli biriyim cumartesi gideceğim doktora 31 haftalık olucam o gün tam artık 2 haftada bir giderim doktora, daha rahat olurum diye düşünüyorumgünaydınlaar, çok sık yazamıyorum ama sürekli tkipteyim :) 29+3 deyiz biz de ama ne kadar hareket ederse etsin, doktor kontrolleri arası 1 ay olunca acaba bi sorunu var mı diye kaygılı oluyorum. acaba başka kimsede var mı bu his, yoksa ben mi fazla evhamlıyım :)
Hareket hissettiğim sürece sıkıntı yapmam ben zaten doktor da hareket hissetmezsen hemen gel diyor. Önemli olan hareketgünaydınlaar, çok sık yazamıyorum ama sürekli tkipteyim :) 29+3 deyiz biz de ama ne kadar hareket ederse etsin, doktor kontrolleri arası 1 ay olunca acaba bi sorunu var mı diye kaygılı oluyorum. acaba başka kimsede var mı bu his, yoksa ben mi fazla evhamlıyım :)
Adana da oturuyorum da seçimden sonra yavaş yavaş her haftasonu hatta bayramda yazlıkta Mersin de oluruz. Gel de dayanBen 5 aylikken cok girmistim ilk gebeligimde, ama 5 aylikken kolay oluyor simdi zor olur karın baya büyuyor cünkü. Doktor izin vermisti istedigin kadar gir dedi. Nerde oturuyorsunuz deniz suyu soguk olmaz mi hem benim şu an aklımdan bile gecmiyor
Hareket hissettiğim sürece sıkıntı yapmam ben zaten doktor da hareket hissetmezsen hemen gel diyor. Önemli olan hareket
teşekkür ederiim gerçekten bana kalsa araya başka doktora bile gideceğim de eşim, bişey söyler korkutur bizi diye istemiyor . sağlıcakla doğsalar da en azındn dışarıda görsek iyi olduklarını :)Ben de öyleyim aşırı pinpirikli biriyim cumartesi gideceğim doktora 31 haftalık olucam o gün tam artık 2 haftada bir giderim doktora, daha rahat olurum diye düşünüyorum
Götürcem canimGeçmiş olsun cnm doktora götür istersen iyice kotulemesinler dikkat et hadi biz buyuguz ama onlar çocuk
SaolGeçmiş olsun canım
Saol canimOyy kıyamam kuzulara çok geçmiş olsun
Bugün değişik bir gün benim kız da erken kalktı baya. Ben de.
Yarın nstye gireceğim ben 32 bitiyor. Her 2 haftada bir 36ya kadar. 36 sonrası her hafta geleceksin dedi.
36dan sonra heran doğurabilirsin dedi bana. Bakalım yarın ne diyecek.
Kızlar kasıklarında sancı kasılma hissedenler mutlaka enfeksiyon için tedavi isteyin. Şuan dünyanın renkleri ayrı canlı gözüküyor bana. Yalancı sancılar oluyor bebek çok fena vuruyor arada ama çok şükür ya antibiyotik yerinde ve zamanında kullanınca nasıl harika bir ilaçmıştetanozun da yan etkileri var bende suan ama yine de çoook şükğr rahattayım.
Sanada gecmiş olsun canim bu aralar salgin var galibaGunaydin cnm. Cok gecmis olsun ya benim de eşimi baya agir tuttu işe falan gidemedi yatıyor konusamiyor bile bogaz enfeksiyonundan bende ayri odadayim bana gecmesin diye
Anladim canim oyuzden erken dogum oluyor insllah 35 haftalari gorursunYok benim rahim anormalim var çift rahimliyim,yarım rahim gibi olunca erken doğum oluyor.Ilk kizim 31+6 günlük doğmuştu
Saol canimGeçmiş olsun
Canim benim ilk obnce biri hastalaniyor bir gun gecmesen digeride hemen hastalaniyorBenimkiler de ikiz gibi ve ikisi de hasta canım e dolayısıyla analarını da hasta edecekler gibi
Acaba kaç haftaya kdr denize girebilirizEşim denizde dengeni kaybeder düşersin falan diyor da ben çocuk dogunca da lohusa olacaz bir daha kolay giremem diye denize girmek istiyorum ya. Şu an 28 haftamız doldu bizim önde gidiyoruz biraz.
Sen kac haftalik oldun canim ?Kızlar ikiz olupda erken doğum riski olan varmı acaba?
İkiz gebelik kuzum 26+6Sen kac haftalik oldun canim ?
Biliyorumm canim senin ikiz oldugunu kacinci haftada oldugunu merak ettimİkiz gebelik kuzum 26+6
Geçen hafta carsamaba gittim 2 hafta sonra gel dediBiliyorumm canim senin ikiz oldugunu kacinci haftada oldugunu merak ettim
Doktora gittinmi bu aralar
Canim bol bol dinlen stres yapma kendineGeçen hafta carsamaba gittim 2 hafta sonra gel dedi
Seninki hangisi benim doğum anında kanama riskim yüksek o yüzden bu değer bana düşük birde evdede kanamam olablr Allah korusun ama sizden daha riskliyin plasentam asagida hepimiz riskliyiz aslına bakarsan doğum anında kanaman olabld ne olur ne olmaz bence Yemene dikkat et yeşil mercimek et kuru üzüm tüket. Benim 33 hafta oldu. Doğum yaklaştıkça toparlamak daha zorBen de 3 aydır falan günde 2 içiyorum 9du hemoglobinim yaklaşık 10 çıkıyor hala tam 10 değil ama doktorum düşme yok diye iyi diyo
Neden riskliEvet riskli gebelik erken doğum ihtimalim yüksek.
Doktorumdan izin aldım. Mavi bayraklı ve sayılı kişinin kullanabildiği bir havuz. Her hafta suyu yenileniyor. Haftada 3 gün izin verdi dontorum ağrılarım için. İzin almadan zaten asla cesaret edemezdimHavuza mi gidiyorsun? Cnm bence hemen havuz isine ara vermelisin. Ben normalde bile cekinirim havuza gitmekten ciddi mikrop alabilirsin doktor kesinlikle tavsiye etmez. Önceki gebeligimde doktorum deniz harici asla havuza girmemelisin diyordu.
Allah razı olsun canım benimCanim bol bol dinlen stres yapma kendine
30lu haftalri gecince rahatlarsin biraz bebisler gelmeye kalksa bile yaşama şanslari var
Benimde sizin gibi oluru yok maalesef bayramdan önceki pazartesi izne çıkmam gerekiyor,bayram izni çöp olacak bizim için napalım hayırlısiAslında benim aklımdaki şu. Seninle benim sat aynı bayramın 1. Günü tam 37. Haftada olmuş oluyoruz. Yani doğum iznine ayrıldığımda bayram tatili olmuş oluyo. Bayram tatili boşa gitmiş oluyor. Sat 12 Ekim değil de 18 Ekim olsaydı bayramdan sonra 1 gün daha mesaiye gelir sonra doğum iznini başlatmış olurdum. Bunun bi artısı var mı? Oluru var mı onu merak ediyorum
benim de sat 18 ekim. sayenizde ne zman çıkacağımı öğrenmiş oldum, teşekkür ederim. ben de doktora soracaktımBenimde sizin gibi oluru yok maalesef bayramdan önceki pazartesi izne çıkmam gerekiyor,bayram izni çöp olacak bizim için napalım hayırlısi
Kalsiyum magnezyum yüklenKizlar saat 1 bucuk daha uyuyamadim erkende kalkiyorum
Yine diş agrilarim başladi ya
Benim sat 10 Ekim ,Banu hanımın uygulaması var ordan baksana canım senın bayram sonrası olmalıbenim de sat 18 ekim. sayenizde ne zman çıkacağımı öğrenmiş oldum, teşekkür ederim. ben de doktora soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?