2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Vitafemin dha, omega 3, ferrum kullanıyorum
Toplam 5 vitamin... ya benim doktoruma fazla vitamin veriyor aslında gibi geliyor bana ama bi bildiği vardır diye susuyorum.. üst üste de içemiyorum midemi kaldırıyor.. bazıları fazla bazıları daha az vitamin kullanıyor. Bu kafa karıştırıyor aslında

Kızlar gittiğim hastanede doğum paketi aldığım doktor hastaneden ayrılmış 31.haftadayım bi telaş sardı beni şimdi başka doktora geçeceğim acilde muayene olduğum bi doktor vardı ona gitmeyi planlıyorum, önceki doktorum la doğumu tarihi konuşmuştuk 3-4 Temmuz sezeryan demiştik şimdi bu doktor ne der bilmiyorum eşim askeri personel ve görevde şuan ona göre bi tarih söylememiz lazım öncesinden gelebilmesi için umarım sıkıntı çıkarmaz doktor çok canım sıkıldı

Benim de plasentam aşağıdaydı kanamam oldu iki kere galiba o arada düştü benim de ama sonra düzeldi çok şükür şimdi öyle bir sorunum kalmadi çıktı kendiliğinden. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum kuru üzüm hep yiyorum her gün pekmez içemiyorum hiç sevmiyorum tahin pekmez yiyorum bir iki kaşık her gün mercimeği zaten severim kan yaptığını bilmiyodum ama hiç şimdi senden öğrendim

Sıkma canını canım eminim diğer doktorları da iyidir internete tek tek doktor isimlerini yazıp yorumlara bak bence

Merhaba venim ilk doğumumda özel hastanede oldu. Bayrama denk geliyordu doğum. Dr beni bulamazsın bayramda istersen gel perşembe günü seni doğurtalım dedi. Bende o an sezeryan mı olucam ben normal istiyorum dedim. Yok sen gel doğurursun dedi. Perşembe sabah elimi kolumu sallaya sallaya hastaneye gittim. 9 buçukta kontrol sırası bekledim doğumhaneye aldılar nst eve kontrolü falan sonra bana bi serum. Şekerli su dediler bebek güçsüz kalmasın diye sonrasında da sordum ama suni mi diye yok dediler alttan birşey sürüyorlarmış adı aklıma gelmedi jel. Sonra bayram üstü ya doğumhane o kadar kalabalıktı ki benle beraber 6 7 kişi doğuruyor hepsi doğumhane içinde bulunan tek kişilik odalara yerleşmiş.bana yer de yok bide tecrübe yok kadınlar var diye eşte almıyolar elimde serum arabası onu da tuttum koridorda yürüyorum sağlı sollu odalar suyu gelenler 9 cm açılma ile sezeryana gidenler kapıda eşi bayılanlar. Bende daha tık yok diyorum kendi kendime bunların canı çok tatlı ondan.
Nasıl kendimi avutmaya çalışıyorum. Ama o 50 mt koridoru 150 200 kere yürüdüm. Bi bayan var oda odasından çıktı annesiyle yürüyor. Teyze bana yalnızlık zor kızım Allah yardım etsin dedi. Annem yok sandı. Ay beni bi ağlama tuttu. Annem de var kapıda ama ben gidip hani gelin demiyorum kontrol edip yukarı odaya alacaklar diye onlar da içeride ne yaptığımı bilmiyo. Serum arabası arkadaşla ağlayarak yürümeye devam. Sonra dedim bu böyle olmıcak bacak aça aça yürüyorum kalerüferi tutup eğiliyorum. İçerisi mezbahane gibi tam kurban bayramı üstü. Sonra eltim geldi içeri bana da hafif sancılar gelmeye başladı falan derken arada olanları es geçiyorum. 16:47 de prensesim geldi.
Anneler doğum hikayelerini anlatmaktan bıkmıyorneden anlattım bilmiyorum bu doğum yaklaşıyor galiba diye heralde. İşin aslı benim doğumumda bayrama denk geliyor diye gidip erkenden doğurdum dr. Yokum demişti. Tatil de uzun tatil planları olursa gelemezler muhakkak konuşmak gerek öncesinde.
Herkese fıtı fıtı doğumlar.

Neler kullanıyorsunuz vitamin olarak.
Bende 2 ilaç (demir ve kan)
2 vitamin kullanıyorum en baştan beri

Insallah hedef suan 34 ne kadar kalırsa kardır tabi.Hepimiz insallah sağ salim zamanında dogum yapalım

Ferro sanol kan ilaci, decavit vitamin, omega 3 ocean aldım ve şimdi de osteocore yazdı calsiyum...

Fazla gibi geliyor ama ne yapalım dinleyip içiyoruz..
Anladım 5 tane deyince bende normal ilaçlar harici 5 tane sandım. Bunlar çok normal hiç fazla değil.
Bende aynılarını kullanıyorum.

Selam kızlar 30 haftayı bitiriyoruz bu bir kaç gündür özellikle sağ kolumda ara ara karıncalanma uyuşma hissi oluyor arada sol kolumdada oluyor geçiyor sonra... Böyle bir durumda olan varmı? Birde kıyafet eşyalarını yıkama için uni baby yenidoğan aldım ama yumuşatıcı almadım arada kaldım kullansam mı?

Canım yeni doğan da yumuşatıcı kullanılması çok önerilmiyor ben almadım şahsen bir süre sonra kullanmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…