2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Acaba bu 32 hafta raporuna göre mi doğum izni hesaplanıyor işyerlerinde ? Yani illa 32 dolması şart değil galiba o raporu almak için
Bebek ilerde gidiyorsa 31+ lar da da alınabiliyor demek...
Bana verdi doktorum bebek ölçümlere göre 2 hafta önde gösteriyor belki ondan dolayıdır bilmiyorum

Biz de ilerde çıkıyoruz boyumuz iki hafta kilomuz da yaklaşık öyle. Bakalım inşallah bana da erken verir ya raporları, takvimden daha ağır hissediyorum zaten..
Bana verdi doktorum bebek ölçümlere göre 2 hafta önde gösteriyor belki ondan dolayıdır bilmiyorum

Canım sen hangi hastaneye gidiyordun Dr önemli ama ben tüm hamileliğim boyunca kendi Dr gittim bir önceki gebeliğimde sonrasuyum geldi Dr izinli çıktı bide şehir dışında başka Dr doğurmuştu ama doğuran Dr çok iyi çıkmıştı iyiki sen doğurtun demiştim hatta doktora

Koru hastanesi (çukurambar) canım Aytaç hocaya gidiyordum oda ayrılmış şimdi Bircan hocaya gidicem bakalım umarım istediğim gibi gider bende iyi ki derim

Her doktor farklı veriyor, markaları da hep farklı. Artık o senin doktoruna olan güvenine bağlı. Ben demir ilacı hariç hepsini her gün kullanmıyorum. Bir gün vitafemin kullanıyorum diğer gün osteocare ve omega 3 kullanıyorum. Doktorum bu şekilde önerdi

Koru hastanesi (çukurambar) canım Aytaç hocaya gidiyordum oda ayrılmış şimdi Bircan hocaya gidicem bakalım umarım istediğim gibi gider bende iyi ki derim
Koru hastanesi doğum konusunda güzel hastane canım bana uzak olmasaydı bende oraya gidicek tim o hastaneyi çok önermişlerdi doktorların hepsi iyidir bence öneri çok oranın içini rahat tut bide zaten sen sezeryan istersen Dr ikiletmez özellerde özellikle yaparlar

Bende tavsiye üzerine gittim canım yakın olması da iyi oldu tabi. İnşAllah öyle olur

Ah evet gün aşırı kullanmakta çok mantikliymis aslında.. bende ona döneyim teşekkür ediyorum

İki tane daha tecrübeli bulup sevdiğim doktor var ama normal doğuma öncelik veriyorlar benim vajinismus geçmişim var
Bunu söylediğinde sezaryene tamam derler bence ya benim doktorum da normal doğum isteyen bir doktor normalde ama ben sezaryen olcam mecbur önemli olan doktorun ne istediği kadar hastanın da hikayesi hepimiz aynı değiliz ki

Bunu söylediğinde sezaryene tamam derler bence ya benim doktorum da normal doğum isteyen bir doktor normalde ama ben sezaryen olcam mecbur önemli olan doktorun ne istediği kadar hastanın da hikayesi hepimiz aynı değiliz ki
Aynen öyle hem kendimizi hem de bebeği strese sokmaya gerek de yok zaten

Gecmis olsu. Canım zaten tahin pekmez aşırı iyi bu konuda

Hanimlar merhabalar emzirme sütyeni veya atleti konusunda tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Özellikle göğüs ucu belli etmemesini istiyorum. İnternetten de sürekli bakıyorum ama ğöğüs ucu belli etmesi veya etmemesi yönünde olmuyor yorumlar genelde beden üzerine oluyor.

E bebekten aldım emzirme sütyeni ve atleti kaplı yazanlar belli etmiyor ped var çünkü içinde kapsızlar normal atlet gibi kumaştan sadece

E bebeğin klasik penyesinden aldım göğüs ucu belli ediyor. Penye değil de kendinden kaplı olanları deneyeceğim yine aynı markanın. Sanırım o belli etmez.

Kızlar biraz özel olacak ama forumda bulamadım bu konuyu. Bu zamana dek cinsellik sırasında hiç sorun yaşamazken son 2 defadır çok acı duyuyorum. Sebebi ne olabilir? Sonuçta son haftaya kadar öneriliyor riskli hamilelikler haricinde . Hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum başka rahatsızlık mı var acaba. Epey korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…