- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.841
Ya en son 2/3 hafta önce bizde ilişkiye girdik acı be sızı oldu bende deKızlar biraz özel olacak ama forumda bulamadım bu konuyu. Bu zamana dek cinsellik sırasında hiç sorun yaşamazken son 2 defadır çok acı duyuyorum. Sebebi ne olabilir? Sonuçta son haftaya kadar öneriliyor riskli hamilelikler haricinde . Hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum başka rahatsızlık mı var acaba. Epey korktum.
Ay yok iyi yaptınız. Of keşke öyle olsa. Yani hızlı yapmış olsak korkmazdım. Gerçekten öyle olmasını isterdim fakat ön sevişmeyi uzun tuttuk + tamamen hazır olduğumdan emin olunca birleşme oldu. O yüzden çok korktum. Hızlı olsaydı keşke ona bağlardım. Yara vs gözükmüyor.Ya en son 2/3 hafta önce bizde ilişkiye girdik acı be sızı oldu bende deo günden sonra daha ilişkiye girmedim ama doktora da gittim enfeksiyon falan birsey çıkmadı muhtemelen çok hızlı bir şekilde ilişkize girdiniz ve tam zevke ulaşmadıgın için kuruluktan acı vardı çok mu açık söyledim bilmiyorum ama senebi bu olabilir
Sormadım canım çünkü idrarda verdim altanda muayene oldum birşey yoktu akıntım falan da normal bazen ön sevişme olasa bile kendimden bilerek söylüyorum aklıma birşez gelirse kendimi buna odaklamazsam zevkim kaçıyorAy yok iyi yaptınız. Of keşke öyle olsa. Yani hızlı yapmış olsak korkmazdım. Gerçekten öyle olmasını isterdim fakat ön sevişmeyi uzun tuttuk + tamamen hazır olduğumdan emin olunca birleşme oldu. O yüzden çok korktum. Hızlı olsaydı keşke ona bağlardım. Yara vs gözükmüyor.
Doktora sordunuz mu sebebini yada alttan muayene oldunuz mu? Yani doğuma dek acırsa böyle mi olacağız
Amin çok teşekkürler hepimiz insallah sağ salim kucagimiza alalimGEcmis olsun canım sağ salim kucağına al inşallah
15 dakika bağladılar canım.İyi ozaman
Kac dk nstye baglandin
Bunu ben de çok araştırdım e bebekte kaplı da var kapsız da. Ben de oradan alacagim kaplı olanlardan.Hanimlar merhabalar emzirme sütyeni veya atleti konusunda tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Özellikle göğüs ucu belli etmemesini istiyorum. İnternetten de sürekli bakıyorum ama ğöğüs ucu belli etmesi veya etmemesi yönünde olmuyor yorumlar genelde beden üzerine oluyor.
Valla biz de en son geçen gün ilişki yaşadık artık ara vereceğiz. Çünkü konforlu olmadı yani bir yerlerim ağrıdı hep bir de sizin gibi benim de canım yandı. Yine biz de hazır olmadan, paldır küldür başlamamıştık ama bir yerler ağrıyınca ve orada da acı hissedince keyif de alamadım eziyete dönüştü bana. Hassaslaştı sanki orası bilmiyorum. Bir de ilişkiye girmek erken doğumu tetikleyebiliyormuş son haftalarda, o yüzden son zamanlar yapmayız diyorduk. Şimdiden ara vereceğiz, yapacak bir şey yok az kaldı zaten bu zamana kadar iyi bile yaptık insanlar 9 ay hiç yapamıyor bazen diyorum.Kızlar biraz özel olacak ama forumda bulamadım bu konuyu. Bu zamana dek cinsellik sırasında hiç sorun yaşamazken son 2 defadır çok acı duyuyorum. Sebebi ne olabilir? Sonuçta son haftaya kadar öneriliyor riskli hamilelikler haricinde . Hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum başka rahatsızlık mı var acaba. Epey korktum.
O 9 ay yapamayanlardanım15 dakika bağladılar canım.
Bunu ben de çok araştırdım e bebekte kaplı da var kapsız da. Ben de oradan alacagim kaplı olanlardan.
Valla biz de en son geçen gün ilişki yaşadık artık ara vereceğiz. Çünkü konforlu olmadı yani bir yerlerim ağrıdı hep bir de sizin gibi benim de canım yandı. Yine biz de hazır olmadan, paldır küldür başlamamıştık ama bir yerler ağrıyınca ve orada da acı hissedince keyif de alamadım eziyete dönüştü bana. Hassaslaştı sanki orası bilmiyorum. Bir de ilişkiye girmek erken doğumu tetikleyebiliyormuş son haftalarda, o yüzden son zamanlar yapmayız diyorduk. Şimdiden ara vereceğiz, yapacak bir şey yok az kaldı zaten bu zamana kadar iyi bile yaptık insanlar 9 ay hiç yapamıyor bazen diyorum.
Ay biraz hassaslaşıyor bu haftalarda okuduğum kadarıyla. Her şeyi daha yoğun hissediyoruz.Kızlar biraz özel olacak ama forumda bulamadım bu konuyu. Bu zamana dek cinsellik sırasında hiç sorun yaşamazken son 2 defadır çok acı duyuyorum. Sebebi ne olabilir? Sonuçta son haftaya kadar öneriliyor riskli hamilelikler haricinde . Hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum başka rahatsızlık mı var acaba. Epey korktum.
Yanı bu doktorlarda valla bazısı cins bende 31deim 41cm 1800 gram gayet iyi dedi bızde zayıf diiliz yanı benm dktorumda bas boyun karin kalp bi skntı yoksa once onlari sorun onlarda bu skntı yoksa zamanla gelisicek zaten dedi bence gayet iyi canısı he dkkt et tabı ama can skıcı deil yanıKızlar bende bugün kontrole gittim normalde 31+3üm 32+0 da doğum iznimi başlatacaktı bugün gelmişken başlatalım dedi doktorum tamam dedmbebeğimin kilosu 1980 gram boyu 44 cm sana ve eşinin boyuna bakınca bebeğin daha iri olmasını bekliyordum beslenmene dikkat et dedi biraz canım sıkıldı tabii hemen sordum gelişiminde gerilik mi var diye gerilik yok normal ölçülerde dedi ama dikkat edicem artık napalım nst ye girmedim bundan sonra 2 haftada bir görmek istiyorum dedi 37 den sonra da her hafta çağıracakmış
Canını sıkma hersey nasip meselesi ,bu dogum işlerinde planlama uymuyor her zaman,hayırlısını dile akısına bırakKızlar gittiğim hastanede doğum paketi aldığım doktor hastaneden ayrılmış 31.haftadayım bi telaş sardı beni şimdi başka doktora geçeceğim acilde muayene olduğum bi doktor vardı ona gitmeyi planlıyorum, önceki doktorum la doğumu tarihi konuşmuştuk 3-4 Temmuz sezeryan demiştik şimdi bu doktor ne der bilmiyorumeşim askeri personel ve görevde şuan ona göre bi tarih söylememiz lazım öncesinden gelebilmesi için umarım sıkıntı çıkarmaz doktor çok canım sıkıldı
Demir NBL formula kalsiyum magnezyum bor cınko D3 , Trendyol dan aldım uygun orda, birde magnezyum ayrıca içiyorum, vitaminleri hergün düzenli almıyorum ama haftada 2-3 sana da tavsiye ederimNeler kullanıyorsunuz vitamin olarak.
Bende 2 ilaç (demir ve kan)
2 vitamin kullanıyorum en baştan beri
Daginin emzirme sutyenlerini oneriyolar onlardan alicam bende suanda 3 al 2 ode var trendyolda bak istersenHanimlar merhabalar emzirme sütyeni veya atleti konusunda tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Özellikle göğüs ucu belli etmemesini istiyorum. İnternetten de sürekli bakıyorum ama ğöğüs ucu belli etmesi veya etmemesi yönünde olmuyor yorumlar genelde beden üzerine oluyor.
Gerçekten dünden beri gerginim devlette de baktırcam en azından rahatlarım içime su serptin canım benimYanı bu doktorlarda valla bazısı cins bende 31deim 41cm 1800 gram gayet iyi dedi bızde zayıf diiliz yanı benm dktorumda bas boyun karin kalp bi skntı yoksa once onlari sorun onlarda bu skntı yoksa zamanla gelisicek zaten dedi bence gayet iyi canısı he dkkt et tabı ama can skıcı deil yanı
Günaydın kızlarr haftaya salı 32+0 oluyoruz ama zor dayanıyorummmm hemen salı gelein istiyorum
Bende bugün tam 32+0 oldummmmGünaydın kızlarr haftaya salı 32+0 oluyoruz ama zor dayanıyorummmm hemen salı gelein istiyorum
Ben hecandam yanlıs okumusumGünaydın kızlarr haftaya salı 32+0 oluyoruz ama zor dayanıyorummmm hemen salı gelein istiyorum
Ben 32+2yim ödemim çok oldu ya çok geziyorum ondan mi acaba, sizin nasılBen hecandam yanlıs okumusumben bugun 32 oldum onu görünce atladım hemen
ben bugün 31+3 üm çok şükür ödem olmadı fazla ama yüzüklerim artık sıkıyor bazen .Ben 32+2yim ödemim çok oldu ya çok geziyorum ondan mi acaba, sizin nasıl
Ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına güzelce yerleştirdim, çok keyifli bir iştiBende bugün tam 32+0 oldummmmbenim randevum 22 sindeee salı günüü neler olcak bana aktar bende cok hecanlıyım sanki her an dogracak gibiyim yani öyle hissediyorum cok yaklaştı diye galiba hecanlıyım bebişin acil kıyafetlerni yıkamam lazım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?