2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
canım ben de hala yıkamadım yeni bebek deterjanı ve granül sabun aldım, haftasonu nasip olursa yıkayıp ütüleyeceğim <3

Ben 32+2yim ödemim çok oldu ya çok geziyorum ondan mi acaba, sizin nasıl
Ödemim yok diyebilirim ben evet cok ayakta kalınca araba yolculuklarında falan oluyormus geziyorum aama cok degil valla bebiş izin vermiyor ama ödemimde yok yüzüğüm hala girip cıkabiliyor hiç yoktan su güzel içiyor musun iyi geliyor diye biliyorum

Ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına güzelce yerleştirdim, çok keyifli bir işti
Ayyy nasıl özendırdın valla havalar burda cok soğuk gidiyor hala az güneşi göreyim hemen yıkayacağımmm bebiş allah korusun anne geliyorum dese yıkanmıs kıyafeti yok ütü işi anneme kitlicem ben yıkayıp kurulasam yeter bizde beşiğini kurduk yatak odamızaaa sanki geliyor gibi ya vakitin az kaldıgını cok iyi anlıyorum beşiği gördükce :)

Benimde 4 gün öncesine kadar hiç ödemim yoktu, 2 gün evi temizledik annemle dip köşe temizlik yaptık, bebeğin eşyalarını falan yıkayıp ütüledik, çok yorulmuştum. 2 gündürde şehir dışından misafirim vardı onları gezdirdim derken yine hiç dinlenemedim, bugün yatıyorum bakalım normale dönecek miyim. 3 litre su içiyorum mutlaka. İnşallah fazla yoruldum diye böyledir yoksa bu son haftalar bana geçmez

Kesinlikle öyledir sen yorulmussun gezmeye cıkmıssın ki baya dolanmıssındır bizim için artık yarım saat yürüyüş bile cok fazla geliyor ayaklarının altına bi yastık koyup uzan sol tarafına dogru iki güne iner merak etme

Bende annemle yaptım her şeyi, iyi ki annelerimiz var Bu sene havalar bi değişik güneşi bir görüyoruz bi gidiyor Beşiği bende kurdum her sabah ona bakarak uyanıyorum

Ağzından bal damlıyor inşallah şu an o şekilde yatıyorum

Bende annemle yaptım her şeyi, iyi ki annelerimiz var Bu sene havalar bi değişik güneşi bir görüyoruz bi gidiyor Beşiği bende kurdum her sabah ona bakarak uyanıyorum
Bu günlerde iyice ağırlastığımı hissediyorum sen nasılsın bebeğin hareketleri aşırı net geliyor karnımda kaydıgını böyle hıçkırıkları ve yolda yürürken artık paytaklaştık baya :)

Ya aslında son haftalarda bizim için daha faydalı. Kaslar çalışıyor. Doğumu tetiklesin diye her gün öneren doktor bile var. Erken doğum riski olmayanda risk oluşturmuyor cinsellik ama herkeste varsa belki de hamilelik hassasiyeti. 1 hafta sonra randevum var bakacağım bir.

Ay biraz hassaslaşıyor bu haftalarda okuduğum kadarıyla. Her şeyi daha yoğun hissediyoruz. eğer acı hissetmeseydiniz muhtemelen zevki daha yoğun hissedecektiniz sinir uçlarımız daha hassas sanırım.
Ay evet herkes çok daha zevkli diyordu bende tam tersi oldu. Umarım normale döner. Yani söylemesi ayıp 2 ay var daha az değil birde üstüne 40 gün lohusalık

Benim yürümemde bir değişiklik olmadı henüz. Ağırlaştık tabiki yataktan kalkarken bile farkediyor, her işim slow motion Bende şu an her hareketini hissediyorum, yer değiştirirken içim bi gıcıklanıyor Ayağını, kafasını falanda çok net hissediyorum, göbeğim sürekli hareket halinde

Demir NBL formula kalsiyum magnezyum bor cınko D3 , Trendyol dan aldım uygun orda, birde magnezyum ayrıca içiyorum, vitaminleri hergün düzenli almıyorum ama haftada 2-3 sana da tavsiye ederim
Doktorumun verdiklerini kullanıyorum ben sadece. Ocean Mom öneriyor en içeriği temiz ve güzel olarak.

Degerlerin kac cikiyordu cnm simdi yedigine ictigine dikkat edince fark oldu mu? Bi de ne yemiyorsun mesela ekmek hic yok mu havuc patates falan da yazmislar nette. Senin diyetin nasıl
169 du tokluğum açlık 105 çıkmıştı ekmeği kestim bir dilim tam buğdaya izin var ancak ölçtüğünde yüksek çıkarsa yarıma indir dedi havuç patates hiç yok ara öğün mutlaka yapılacak uzun süre açlık yok gece yoğurt yenicek yatmadan meyveden şekeri al dedi ama karpuz kavun gibi yüksek şeker içeren meyveler yok kuru meyve yok dut düşürüyor çilek kivi iyi bu konuda herşey abartmadan azar azar yenilecek çok yağlı yemek yok 3 kilo verdim ayak şişlerim gitti zor hamileyken ama yapacak bir şey yok şimdi 80/90 /100 civarı çıkıyor ikiside diyet listem yok dikkat üzerine benimkisi doktor iyi dedi devam durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…