- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.861
canım ben de hala yıkamadım yeni bebek deterjanı ve granül sabun aldım, haftasonu nasip olursa yıkayıp ütüleyeceğim <3Bende bugün tam 32+0 oldummmmbenim randevum 22 sindeee salı günüü neler olcak bana aktar bende cok hecanlıyım sanki her an dogracak gibiyim yani öyle hissediyorum cok yaklaştı diye galiba hecanlıyım bebişin acil kıyafetlerni yıkamam lazım :)))
Ayaklarım akşam şişiyor, sabaha kadar iniyor :)Ben 32+2yim ödemim çok oldu ya çok geziyorum ondan mi acaba, sizin nasıl
Ben yüzüklerimi takamıyorum bileben bugün 31+3 üm çok şükür ödem olmadı fazla ama yüzüklerim artık sıkıyor bazen .
Gunaydin canimGünaydın kızlarr haftaya salı 32+0 oluyoruz ama zor dayanıyorummmm hemen salı gelein istiyorum
Ödemim yok diyebilirim ben evet cok ayakta kalınca araba yolculuklarında falan oluyormus geziyorum aama cok degil valla bebiş izin vermiyorBen 32+2yim ödemim çok oldu ya çok geziyorum ondan mi acaba, sizin nasıl
Benimde dinlenince biraz iniyor ama ayağa kalkıp biraz gezineyim anında balon gibi oluyor, çok su içiyorum az tuz yiyorum ama bu durumdan kurtulamadımAyaklarım akşam şişiyor, sabaha kadar iniyor :)
Ayyy nasıl özendırdın valla havalar burda cok soğuk gidiyor hala az güneşi göreyim hemen yıkayacağımmm bebiş allah korusun anne geliyorum dese yıkanmıs kıyafeti yokBen kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına güzelce yerleştirdim, çok keyifli bir işti
Güneşi gördüğüm gibiii bende yıkıcam haftasonu açıyor hava insallahcanım ben de hala yıkamadım yeni bebek deterjanı ve granül sabun aldım, haftasonu nasip olursa yıkayıp ütüleyeceğim <3
Benimde 4 gün öncesine kadar hiç ödemim yoktu, 2 gün evi temizledik annemle dip köşe temizlik yaptık, bebeğin eşyalarını falan yıkayıp ütüledik, çok yorulmuştum. 2 gündürde şehir dışından misafirim vardı onları gezdirdim derken yine hiç dinlenemedim, bugün yatıyorum bakalım normale dönecek miyim. 3 litre su içiyorum mutlaka. İnşallah fazla yoruldum diye böyledir yoksa bu son haftalar bana geçmezÖdemim yok diyebilirim ben evet cok ayakta kalınca araba yolculuklarında falan oluyormus geziyorum aama cok degil valla bebiş izin vermiyorama ödemimde yok yüzüğüm hala girip cıkabiliyor hiç yoktan su güzel içiyor musun iyi geliyor diye biliyorum
çok şükür az kaldı 50 li li günlerdeyiz heyoooo çok şükür <3Gunaydin canim
Bende cok bunaldim ya
Hemen gelmesini istiyorum
Kesinlikle öyledir sen yorulmussun gezmeye cıkmıssın ki baya dolanmıssındır bizim için artık yarım saat yürüyüş bile cok fazla geliyor ayaklarının altına bi yastık koyup uzan sol tarafına dogru iki güne inerBenimde 4 gün öncesine kadar hiç ödemim yoktu, 2 gün evi temizledik annemle dip köşe temizlik yaptık, bebeğin eşyalarını falan yıkayıp ütüledik, çok yorulmuştum. 2 gündürde şehir dışından misafirim vardı onları gezdirdim derken yine hiç dinlenemedim, bugün yatıyorum bakalım normale dönecek miyim. 3 litre su içiyorum mutlaka. İnşallah fazla yoruldum diye böyledir yoksa bu son haftalar bana geçmez
Bende annemle yaptım her şeyi, iyi ki annelerimiz varAyyy nasıl özendırdın valla havalar burda cok soğuk gidiyor hala az güneşi göreyim hemen yıkayacağımmm bebiş allah korusun anne geliyorum dese yıkanmıs kıyafeti yokütü işi anneme kitlicem ben yıkayıp kurulasam yeter bizde beşiğini kurduk yatak odamızaaa sanki geliyor gibi ya vakitin az kaldıgını cok iyi anlıyorum beşiği gördükce :)
Ağzından bal damlıyor inşallahKesinlikle öyledir sen yorulmussun gezmeye cıkmıssın ki baya dolanmıssındır bizim için artık yarım saat yürüyüş bile cok fazla geliyor ayaklarının altına bi yastık koyup uzan sol tarafına dogru iki güne inermerak etme
Bu günlerde iyice ağırlastığımı hissediyorum sen nasılsın bebeğin hareketleri aşırı net geliyor karnımda kaydıgını böyle hıçkırıkları ve yolda yürürken artık paytaklaştık baya :)Bende annemle yaptım her şeyi, iyi ki annelerimiz varBu sene havalar bi değişik güneşi bir görüyoruz bi gidiyor Beşiği bende kurdum her sabah ona bakarak uyanıyorum
Ya aslında son haftalarda bizim için daha faydalı. Kaslar çalışıyor. Doğumu tetiklesin diye her gün öneren doktor bile var. Erken doğum riski olmayanda risk oluşturmuyor cinsellik ama herkeste varsa belki de hamilelik hassasiyeti. 1 hafta sonra randevum var bakacağım bir.Valla biz de en son geçen gün ilişki yaşadık artık ara vereceğiz. Çünkü konforlu olmadı yani bir yerlerim ağrıdı hep bir de sizin gibi benim de canım yandı. Yine biz de hazır olmadan, paldır küldür başlamamıştık ama bir yerler ağrıyınca ve orada da acı hissedince keyif de alamadım eziyete dönüştü bana. Hassaslaştı sanki orası bilmiyorum. Bir de ilişkiye girmek erken doğumu tetikleyebiliyormuş son haftalarda, o yüzden son zamanlar yapmayız diyorduk. Şimdiden ara vereceğiz, yapacak bir şey yok az kaldı zaten bu zamana kadar iyi bile yaptık insanlar 9 ay hiç yapamıyor bazen diyorum.
Ay evet herkes çok daha zevkli diyordu bende tam tersi oldu. Umarım normale döner. Yani söylemesi ayıp 2 ay var daha az değilAy biraz hassaslaşıyor bu haftalarda okuduğum kadarıyla. Her şeyi daha yoğun hissediyoruz.eğer acı hissetmeseydiniz muhtemelen zevki daha yoğun hissedecektiniz sinir uçlarımız daha hassas sanırım.
Benim yürümemde bir değişiklik olmadı henüz. Ağırlaştık tabiki yataktan kalkarken bile farkediyor, her işim slow motionBu günlerde iyice ağırlastığımı hissediyorum sen nasılsın bebeğin hareketleri aşırı net geliyor karnımda kaydıgını böyle hıçkırıkları ve yolda yürürken artık paytaklaştık baya :)
Daha erken gelir bence sezeryan oldugu icin benimçok şükür az kaldı 50 li li günlerdeyiz heyoooo çok şükür <3
Doktorumun verdiklerini kullanıyorum ben sadece. Ocean Mom öneriyor en içeriği temiz ve güzel olarak.Demir NBL formula kalsiyum magnezyum bor cınko D3 , Trendyol dan aldım uygun orda, birde magnezyum ayrıca içiyorum, vitaminleri hergün düzenli almıyorum ama haftada 2-3 sana da tavsiye ederim
169 du tokluğum açlık 105 çıkmıştı ekmeği kestim bir dilim tam buğdaya izin var ancak ölçtüğünde yüksek çıkarsa yarıma indir dedi havuç patates hiç yok ara öğün mutlaka yapılacak uzun süre açlık yok gece yoğurt yenicek yatmadan meyveden şekeri al dedi ama karpuz kavun gibi yüksek şeker içeren meyveler yok kuru meyve yok dut düşürüyor çilek kivi iyi bu konuda herşey abartmadan azar azar yenilecek çok yağlı yemek yok 3 kilo verdim ayak şişlerim gitti zor hamileyken ama yapacak bir şey yokDegerlerin kac cikiyordu cnm simdi yedigine ictigine dikkat edince fark oldu mu? Bi de ne yemiyorsun mesela ekmek hic yok mu havuc patates falan da yazmislar nette. Senin diyetin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?