- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 28
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.881
Acaba bebişlermiz ne zaman dönücekler galiba daha erkenBenim yürümemde bir değişiklik olmadı henüz. Ağırlaştık tabiki yataktan kalkarken bile farkediyor, her işim slow motionBende şu an her hareketini hissediyorum, yer değiştirirken içim bi gıcıklanıyor Ayağını, kafasını falanda çok net hissediyorum, göbeğim sürekli hareket halinde
Ykya skntı etme kuzum gece gittigim doktor alanında ck iyi kızdı size bsi demıorum ben bakan doktorlariniza kızıyorum hem fuzulı ılac veriolar reprezantlarla anlasıp hemse hemen kıloyu soruosunuz noluor oncesinde bı sorun kalp beyin bı problem varmi die adam haklı ouzdn canını skma kuzum zaten Allahın ıznıle doguma kdr o 3kılo hatta ustunu bulur ama saglıklı olsunlarda zaten büyücekler Allahın izniyleGerçekten dünden beri gerginim devlette de baktırcam en azından rahatlarım içime su serptin canım benim
Ben Dalin sıvı detarjaninve yumuşatıcısı aldım çok güzel kokuyolar tek sıvı tedarjanin kokusu bile yeterli ağır deil yaniSelam kızlar 30 haftayı bitiriyoruz bu bir kaç gündür özellikle sağ kolumda ara ara karıncalanma uyuşma hissi oluyor arada sol kolumdada oluyor geçiyor sonra... Böyle bir durumda olan varmı? Birde kıyafet eşyalarını yıkama için uni baby yenidoğan aldım ama yumuşatıcı almadım arada kaldım kullansam mı?
Bencede erken çünkü sürekli yer değiştiriyorlar şu an. En son gittiğimde doktorum dönmüş demişti sonra bir gece acile gitmem gerekti pozisyonu değişmiştiAcaba bebişlermiz ne zaman dönücekler galiba daha erken
Dalin ennn ağır kimyasallara sahip bebek için hiç uygun değilBen Dalin sıvı detarjaninve yumuşatıcısı aldım çok güzel kokuyolar tek sıvı tedarjanin kokusu bile yeterli ağır deil yani
35 den sonra netlesir heralde hala yeri yeterli geliyor demekkiBencede erken çünkü sürekli yer değiştiriyorlar şu an. En son gittiğimde doktorum dönmüş demişti sonra bir gece acile gitmem gerekti pozisyonu değişmişti
Bebek için hangisi uygun pekiDalin ennn ağır kimyasallara sahip bebek için hiç uygun değil
Olabilir net bilmiyorum35 den sonra netlesir heralde hala yeri yeterli geliyor demekki
Ben siveno aldım doğal içerik, green clean var yine doğal içerikBebek için hangisi uygun peki
Eco diye bi sertifikası var bu urunlerın yada vegan sertifikası bu sertifikalar olan her ürün alınabilir cünkü doğal bende grren alean kullanıyorumBen siveno aldım doğal içerik, green clean var yine doğal içerik
Kilodan dolayı değil ama belden dolayı ben de çok siyatik ağrısı çekiyorum canım önereceğim şey aynı pozisyonda uzun süre kalma uyurken mümkün olduğunca belini destekle gün içinde yürüyüş yapmaya özen göster bı de youtubeda videolar var gebelikte kalça ağrısı diye onları izleyip yapmaya çalış haftamıza uygun olanlariKızlar benim gibi +90 hamilelik geçiren var mı? Bacaklarıma çok kramp giriyor kalçadan sağdan sola dönemiyorum yatarken, siyatik ağrısı yani. Benim gibi olup çözüm ya da rahatlatacak birşeyler bilen var mı?
Maşallah kocaman olmuş ya benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorumKızlar oğluşumu gördüm geldim 30+6 haftalıgız 1700grm 42 cm şuankafası aşşagıda dedi doktor
Neden doktor öyle bir yorum yaptı ya ne alaka gayet haftasıyla uyumlu bence. Ben de 31+3'te gittim boy 41 cm kilo 1950 bana haftasıyla uyumlu dedi. Seninki daha fazla. Bebek erkek mi? Erkekler daha iri oluyormuş genelde belki ondan öyle diyor ama kesinlikle gerilik yok moralini bozma benceKızlar bende bugün kontrole gittim normalde 31+3üm 32+0 da doğum iznimi başlatacaktı bugün gelmişken başlatalım dedi doktorum tamam dedmbebeğimin kilosu 1980 gram boyu 44 cm sana ve eşinin boyuna bakınca bebeğin daha iri olmasını bekliyordum beslenmene dikkat et dedi biraz canım sıkıldı tabii hemen sordum gelişiminde gerilik mi var diye gerilik yok normal ölçülerde dedi ama dikkat edicem artık napalım nst ye girmedim bundan sonra 2 haftada bir görmek istiyorum dedi 37 den sonra da her hafta çağıracakmış
Yaa.. napalım her şey minnoşlar için. Risk falan olsa biz de yapmazdık, onlardan önemli hiçbir şey yokO 9 ay yapamayanlardanım:)
Kiloyla mı alakalı acaba ne kadar kilo aldın canım? Bende daha ödem olmadı yüzüklerim falan normal her zamanki gibi. Ama ben pek kilo da almadım hamilelikte, bu ay mesela 1 kilo almışım çok şaşırdım yiyorum halbuki bebeğe gitmiş. Son haftalar illa ki olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum.Benimde dinlenince biraz iniyor ama ayağa kalkıp biraz gezineyim anında balon gibi oluyor, çok su içiyorum az tuz yiyorum ama bu durumdan kurtulamadım
Evet de yukarıda anlattığım gibi sezaryen doğumu planladığımız için şu an, daha doğrusu mecbur kaldığımız için hanımefendiden dolayıYa aslında son haftalarda bizim için daha faydalı. Kaslar çalışıyor. Doğumu tetiklesin diye her gün öneren doktor bile var. Erken doğum riski olmayanda risk oluşturmuyor cinsellik ama herkeste varsa belki de hamilelik hassasiyeti. 1 hafta sonra randevum var bakacağım bir.
Ben de Dalin aldım onları. İlk kıyafetlerini yikarken yumuşatıcı kullanmayı düşünüyor musun acaba az bir şey atsam mı atmasam mı bilemedim de.Ben Dalin sıvı detarjaninve yumuşatıcısı aldım çok güzel kokuyolar tek sıvı tedarjanin kokusu bile yeterli ağır deil yani
Yenidoğan serisi içerik olarak temiz canım hiçbir şey yok. Bir doktor arastirmisti uni baby, mustela falan içerik olarak bozmuş bilinenin aksine. Dalin yenidoğan serisinde zararlı bir şey yok.Dalin ennn ağır kimyasallara sahip bebek için hiç uygun değil
10 kilo aldım, çok fazla olduğunu düşünmüyorumNeden doktor öyle bir yorum yaptı ya ne alaka gayet haftasıyla uyumlu bence. Ben de 31+3'te gittim boy 41 cm kilo 1950 bana haftasıyla uyumlu dedi. Seninki daha fazla. Bebek erkek mi? Erkekler daha iri oluyormuş genelde belki ondan öyle diyor ama kesinlikle gerilik yok moralini bozma bence
Yaa.. napalım her şey minnoşlar için. Risk falan olsa biz de yapmazdık, onlardan önemli hiçbir şey yok
Kiloyla mı alakalı acaba ne kadar kilo aldın canım? Bende daha ödem olmadı yüzüklerim falan normal her zamanki gibi. Ama ben pek kilo da almadım hamilelikte, bu ay mesela 1 kilo almışım çok şaşırdım yiyorum halbuki bebeğe gitmiş. Son haftalar illa ki olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum.
Evet de yukarıda anlattığım gibi sezaryen doğumu planladığımız için şu an, daha doğrusu mecbur kaldığımız için hanımefendiden dolayışu an bana doğumu tetiklemek iyi olmaz o yüzden. Kordon da boynunda allah korusun. Zaten konforlu da geçmiyor. Ben o yüzden bıraktım bir süre:) az kaldı başka şekillerde idare edilebilir bu süreçte diye düşünüyorum sen sor tabi doktoruna hele ki normal doğum olacaksa devam edilebilir faydası olur.
Maşallah kocaman olmuş ya benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorum
Benimde oyle surekli belden aşagi bacaklarima ayaklarimi vuruyor bide ayaklarimda yanma gibi bisey hisediyorumKızlar benim gibi +90 hamilelik geçiren var mı? Bacaklarıma çok kramp giriyor kalçadan sağdan sola dönemiyorum yatarken, siyatik ağrısı yani. Benim gibi olup çözüm ya da rahatlatacak birşeyler bilen var mı?
İncia green clean minoris bu markaların her ürünü olur.Bebek için hangisi uygun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?