2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Acaba bebişlermiz ne zaman dönücekler galiba daha erken

Gerçekten dünden beri gerginim devlette de baktırcam en azından rahatlarım içime su serptin canım benim
Ykya skntı etme kuzum gece gittigim doktor alanında ck iyi kızdı size bsi demıorum ben bakan doktorlariniza kızıyorum hem fuzulı ılac veriolar reprezantlarla anlasıp hemse hemen kıloyu soruosunuz noluor oncesinde bı sorun kalp beyin bı problem varmi die adam haklı ouzdn canını skma kuzum zaten Allahın ıznıle doguma kdr o 3kılo hatta ustunu bulur ama saglıklı olsunlarda zaten büyücekler Allahın izniyle

Ben Dalin sıvı detarjaninve yumuşatıcısı aldım çok güzel kokuyolar tek sıvı tedarjanin kokusu bile yeterli ağır deil yani

Kızlar benim gibi +90 hamilelik geçiren var mı? Bacaklarıma çok kramp giriyor kalçadan sağdan sola dönemiyorum yatarken, siyatik ağrısı yani. Benim gibi olup çözüm ya da rahatlatacak birşeyler bilen var mı?

Kilodan dolayı değil ama belden dolayı ben de çok siyatik ağrısı çekiyorum canım önereceğim şey aynı pozisyonda uzun süre kalma uyurken mümkün olduğunca belini destekle gün içinde yürüyüş yapmaya özen göster bı de youtubeda videolar var gebelikte kalça ağrısı diye onları izleyip yapmaya çalış haftamıza uygun olanlari

Neden doktor öyle bir yorum yaptı ya ne alaka gayet haftasıyla uyumlu bence. Ben de 31+3'te gittim boy 41 cm kilo 1950 bana haftasıyla uyumlu dedi. Seninki daha fazla. Bebek erkek mi? Erkekler daha iri oluyormuş genelde belki ondan öyle diyor ama kesinlikle gerilik yok moralini bozma bence

O 9 ay yapamayanlardanım :)
Yaa.. napalım her şey minnoşlar için. Risk falan olsa biz de yapmazdık, onlardan önemli hiçbir şey yok

Benimde dinlenince biraz iniyor ama ayağa kalkıp biraz gezineyim anında balon gibi oluyor, çok su içiyorum az tuz yiyorum ama bu durumdan kurtulamadım
Kiloyla mı alakalı acaba ne kadar kilo aldın canım? Bende daha ödem olmadı yüzüklerim falan normal her zamanki gibi. Ama ben pek kilo da almadım hamilelikte, bu ay mesela 1 kilo almışım çok şaşırdım yiyorum halbuki bebeğe gitmiş. Son haftalar illa ki olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

Evet de yukarıda anlattığım gibi sezaryen doğumu planladığımız için şu an, daha doğrusu mecbur kaldığımız için hanımefendiden dolayı şu an bana doğumu tetiklemek iyi olmaz o yüzden. Kordon da boynunda allah korusun. Zaten konforlu da geçmiyor. Ben o yüzden bıraktım bir süre:) az kaldı başka şekillerde idare edilebilir bu süreçte diye düşünüyorum sen sor tabi doktoruna hele ki normal doğum olacaksa devam edilebilir faydası olur.

Ben Dalin sıvı detarjaninve yumuşatıcısı aldım çok güzel kokuyolar tek sıvı tedarjanin kokusu bile yeterli ağır deil yani
Ben de Dalin aldım onları. İlk kıyafetlerini yikarken yumuşatıcı kullanmayı düşünüyor musun acaba az bir şey atsam mı atmasam mı bilemedim de.

Dalin ennn ağır kimyasallara sahip bebek için hiç uygun değil
Yenidoğan serisi içerik olarak temiz canım hiçbir şey yok. Bir doktor arastirmisti uni baby, mustela falan içerik olarak bozmuş bilinenin aksine. Dalin yenidoğan serisinde zararlı bir şey yok.

10 kilo aldım, çok fazla olduğunu düşünmüyorum

Benimde oyle surekli belden aşagi bacaklarima ayaklarimi vuruyor bide ayaklarimda yanma gibi bisey hisediyorum
Magbezyum kullanıyorum iyi geliyo biraz

Bebek için hangisi uygun peki
İncia green clean minoris bu markaların her ürünü olur.
Ben hep uygun fiyatlıdan başlayayım bebeğe iyi gelmezse bir tık fiyat yükseltir daha üst markalara geçerim diyen birisi olarak e bebeğin kendi markasını aldım. Direkt yüksek fiyatlı markalardan başlamadım.
Deterjan green clean.
Uygun fiyat olarak tercihim Baby Me marka yenidoğan organik serisi. Biberon temizleyici, şampuan, köpük sabun vs bunları aldım. Ama 2 serisi var bu yenidoğan organik serisi yeşilli olan. Bu serinin tamamı da tertemiz içerikli. Diğer seri yenidoğan yazıyor ama temi değil içeriği.
Bebek bezi olarak sleepy natural yada bio natural en uygun fiyatlı temiz içerikli olan.
Islak mendil baby turbo yenidoğan serisi sadece bu serisi uygun fiyatlı ve temiz içerikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…