2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Şimdiye kadar iyi yürüyordum ama artık kafasız aşağıda yürütmüyor, 2 dkka da bir oturasım geliyor sancılancam diye korkumdan. Bir de böbrek ağrım var üstüne Rabbim tüm hamişlerin yüzüne gülsün inşallah beni sokakta gören herkes dua ediyor zaten tam dünya gibiyim. Dün yaşlı bit teyze pazar poşetlerime yardım etmek istedi ne kadar istemesem de aldı elimden düşünün artık nasıl çaresiz görünüyorsam dışardan

İlk bebeğimde annem 15 gün kaldı yanımda sonrası da hep tek başımaydım,halledersin bence güzel düşün

Selam kızlar artık iyice ağırlarştık
Benim kız haftasıyla uyumlu çıktı bugün
Boyu 45 cm civarı (fazlası var eksiği yok) bacakları uzun 2 kilo 40 gram
Yüzünü de gördüm pek bi çirkin (gerçekten) bu da çirkin olacak ablası gibi. Ama yanaklar şuanda bile ısırmalık gözüküyorlar
Boyu haftasının 5-6 gün ilerisinde ama diğer ölçüler birebir tutuyormuş
Nst ye girecektim bugün son anda 34. Haftaya attı gerek görmedi
Şimdilik merdiven çıkma çok yürüyüş yapma doğumu tetiklemesin dedi
Demir
Omega magnezyum devam dedi
Tek korkum tombik olursa doğurabilir miyim

Selam canim
Bebişinimi gormeyi gittin demek
Sevindim herseyin normal cikmasina:)
Bence kotu dusunme benimde bebiş bazen 4 5 gun ilerde cikiyo ama zamani gelince haftasina uyumlu cikar

Kızlar selam 2 gün önce bende gittim 29+6 ydım 1880 gr 44 cm dedı 10 gün önden gıdıyor dedi ama normalmiş genetık dedi bi sorun yok dedi 2 hafta da bir çağırıyor beni 27 ykende ondeydı sağlıklı doğsun da tek ıstegım bu
2 saat ayakta duramıyorum belım kalçam yürütmüyor bacaklarıma vuruyor siyatik ağrısı sanırım çok şişliğim yok ama kalçam çok ağrıyor ayaktayken

Bana verdi doktorum bebek ölçümlere göre 2 hafta önde gösteriyor belki ondan dolayıdır bilmiyorum
Bende 32 de ayrılıcam ama önden verdıklerını bılmıyordum 29+6 yken 31 lerde görünüyor bebek demıstı suan 30+1 im gitsem verırlermıkı bide verırlerse sorun olurmu erken almak acaba

Oy maşallah kaç haftaliksin kilosu baya iyi kuzunun

Selam canim
Bebişinimi gormeyi gittin demek
Sevindim herseyin normal cikmasina:)
Bence kotu dusunme benimde bebiş bazen 4 5 gun ilerde cikiyo ama zamani gelince haftasina uyumlu cikar
Eveet artık 2 haftaya düşürdü doktor kontrolleri
İkinci olunca özellikle sancıları erken yakalamak istiyor
Ama ben doktora dedim ki bayram sonrasında doğurcam bayramda olmasını istemiyorum inşallah diyo. Bayramda doktorum yok hastanede :/

Sezeryanı bu yüzden kıskanıyorum tarih saat belli gidip kavuşacaksınız ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…