2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
32+5im Şuanda.
Kilosu çok geldi bana ama doktor hayır hayır tombik değil dedi. Uyumlu haftasıyla dedi.
ben çok yemek yemiyorum ama sanırım yediğim bademler muzlar bir de omega kg aldırıyor
Bana doktor sagdece kan ilaciyla vitanimin ilacindan başka birşey vermedi ki bu bir haftadır bir şey yiyemiyorum hastalığımdan dolayı

Hergun maden suyu içiyorum. 1 hafta içmedim 2.gun kramp girdi. Sonra tekrar başladım

Bana doktor sagdece kan ilaciyla vitanimin ilacindan başka birşey vermedi ki bu bir haftadır bir şey yiyemiyorum hastalığımdan dolayı
Çok geçmiş olsun
Badem muz kaşar peyniri az az tüketmek faydalı hem hastalığa da iyi gelir
Bana da bişy vermedi omega benim vitamin ekstra bişey almıyorum
Bol bol su içmek lazımmış

Valla bence kilo almasını yumurta avokado muz kaşar ve vitaminler çok etkiliyor. Benim 2. Oğlumda da bunlara dikkat ederek beslenmistim. Her gün mutlaka bir bardak süt bir yumurta vardı kesin. 3600 gr doğmuştu. Bunda da dikkat ediyorum boyu 2 hafta kilosu 1 ,5 hafta falan büyük çıkıyor USG de ölçümlerde... Su şu an günde 3 lt içiyorum. Ödemden kurtulmak adına. Bende karpal tünel sendromu oldu geceleri uyuyamıyorum ellerimden uyusmadan ödemden.
Kilo almasını etkiliyomu açaba su içmek

Eller demisken benim ellerimin içi çok kaşınıyor üç litreye yakın su içiyorum günde ama geceleri avuç içleri. Deli gibi kaşınıyor kasintisina uyuyamıyorum bir tulru

Ben imer aldım kuplu.Aşırı rahat kullanıyorum şimdiden.

E bebeğin klasik penyesinden aldım göğüs ucu belli ediyor. Penye değil de kendinden kaplı olanları deneyeceğim yine aynı markanın. Sanırım o belli etmez.
Kaplı olanlar belli etmiyor. Ben şuan da kullanmaya başladım. Desteklilerin telleri kaburgamı çok acıtıyor diye şimdiden başladım emzirme sütyenini takmaya. Belli etmiyor ve çok rahat. Sadece 2 beden büyük aldım.

Biz mesela dokuz aydır yasak:)

Arkadaşlar 30+0 haftalık olduk. Tam bir ay önce idrar yolu enfeksiyonum hepsi sıfırdı değerlerim tertemizdi. Ondan öncede bakteri 78 çıkmıştı doktorum 600 mglk 10 günlük antibiyotik kullandrmsti iki ay temiz kaldım şimdi yeniden başlamış buseferde bakteri 107 çıkmış lökosit 15 epitel 8 yarın sonuçlarımı göstermeye gdcm ama yine antibiyotik vericek diye çok huzursuzum hergun çamaşır degisyrm günlük net 1.5 litre sabit suyum var bazen daha fazla içiyorum. Hamilelikte bukdr çok antibiyotik kullanan var mı daha önce de iki üç kere monurol şase kullanmıştım zaten düşük enfeksiyonlarda içim çok huzursuz enfeksiyonla uğraşan var mı başka

Eller demisken benim ellerimin içi çok kaşınıyor üç litreye yakın su içiyorum günde ama geceleri avuç içleri. Deli gibi kaşınıyor kasintisina uyuyamıyorum bir tulru
Benimde kaşınıyordu bir de ayak eklendi kolestazdan şüphelendi doktor karaciğer enzimlerine bakılması lazım dedi bir de safra değerlerine eğer kabartı yoksa alerji diyemem dedi pazartesi randevum var doktoruna söyle mutlaka canım karaciğer enzimlerine bakılmış mıydı öğrensen iyi olur

Neredeyse hamileliğimin başından beri her ay idrar yolu enfeksiyonu yada vajinal akıntılar yaşıyorum. Her ay yeni ilaç kullandım. Hatta hamile olduğumu bilmezken daha en başta idrar yolu enfeksiyonuydum ağır antibiyotik kullandım. Hamilelere de uygun değildi o maalesef. İnşallah bebeğime zararı olmamıştır. Fakat şuan verilenler hamilelere uygun. Kurtulmak için yapacak başka bir şeyimiz yok maalesef. Haftaya tekrar doktora gideceğim ve yine çıkacak muhtemelen hissetmeye başladım enfeksiyon başlıyor.

Benimde iki gündür sağlı sollu cam kesiği sızısı gibi ağrılarım oluyor ama hiç tahmin etmemiştim mecbur kullnacgz yani bu antibiyotikleri erken doğum bebege geçmesi fln daha riskli anladgm kadaryla inşallah bebeklere bişey olmyordur bu ilaçlar yüzünden ikinci kere kullanacağım için içim çok huzursuz nioli yağı kullanıyordum güya önlem için hicbi faydası yok demek ki.

Şuan kullandıklarımız zarar vermez allahın izniyle. Hamilelere uygun ilaç veriyor doktorlar. Benim ilk kullandığım hamileye uygun olmayandı.
Enfeksiyon daha zararlı evet.
Benim 4-5 oldu hamilelik boyunca. Ama kuzenimde kadın doğum doktoru ona ısrarla sordum hiçbir yan etkisi yokmuş bunların bebeğe. İçin rahat olsun.

Bende maden suyu içecektim doktorum izin vermedi tansiyonun çok oynasın istemiyorum dedi içeceksen yarım iç dedi herkeste farklı demek ki
Bana hergun 1 şişe içebilirsin dedi doktor.
Ben çoğunlukla içine limon sıkıyorum.
Herkesi bilmem ama her doktorun yorumu farklı bence diyetisyen de haftada 3 4 tane içebilirsin demişti

Oyy masallah. Gebelik sekeriniz mi vardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…