- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.921
Bana doktor sagdece kan ilaciyla vitanimin ilacindan başka birşey vermedi ki bu bir haftadır bir şey yiyemiyorum hastalığımdan dolayı32+5im Şuanda.
Kilosu çok geldi bana ama doktor hayır hayır tombik değil dedi. Uyumlu haftasıyla dedi.
ben çok yemek yemiyorum ama sanırım yediğim bademler muzlar bir de omega kg aldırıyor
Hergun maden suyu içiyorum. 1 hafta içmedim 2.gun kramp girdi. Sonra tekrar başladımKızlar benim gibi +90 hamilelik geçiren var mı? Bacaklarıma çok kramp giriyor kalçadan sağdan sola dönemiyorum yatarken, siyatik ağrısı yani. Benim gibi olup çözüm ya da rahatlatacak birşeyler bilen var mı?
Çok geçmiş olsunBana doktor sagdece kan ilaciyla vitanimin ilacindan başka birşey vermedi ki bu bir haftadır bir şey yiyemiyorum hastalığımdan dolayı
Kilo almasını etkiliyomu açaba su içmekÇok geçmiş olsun
Badem muz kaşar peyniri az az tüketmek faydalı hem hastalığa da iyi gelir
Bana da bişy vermedi omega benim vitamin ekstra bişey almıyorum
Bol bol su içmek lazımmış
Kilo almasını etkiliyomu açaba su içmek
Eller demisken benim ellerimin içi çok kaşınıyor üç litreye yakın su içiyorum günde ama geceleri avuç içleri. Deli gibi kaşınıyor kasintisina uyuyamıyorum bir tulruValla bence kilo almasını yumurta avokado muz kaşar ve vitaminler çok etkiliyor. Benim 2. Oğlumda da bunlara dikkat ederek beslenmistim. Her gün mutlaka bir bardak süt bir yumurta vardı kesin. 3600 gr doğmuştu. Bunda da dikkat ediyorum boyu 2 hafta kilosu 1 ,5 hafta falan büyük çıkıyor USG de ölçümlerde... Su şu an günde 3 lt içiyorum. Ödemden kurtulmak adına. Bende karpal tünel sendromu oldu geceleri uyuyamıyorum ellerimden uyusmadan ödemden.
Ben imer aldım kuplu.Aşırı rahat kullanıyorum şimdiden.Hanimlar merhabalar emzirme sütyeni veya atleti konusunda tavsiyede bulunabilecek olan var mı? Özellikle göğüs ucu belli etmemesini istiyorum. İnternetten de sürekli bakıyorum ama ğöğüs ucu belli etmesi veya etmemesi yönünde olmuyor yorumlar genelde beden üzerine oluyor.
Kaplı olanlar belli etmiyor. Ben şuan da kullanmaya başladım. Desteklilerin telleri kaburgamı çok acıtıyor diye şimdiden başladım emzirme sütyenini takmaya. Belli etmiyor ve çok rahat. Sadece 2 beden büyük aldım.E bebeğin klasik penyesinden aldım göğüs ucu belli ediyor. Penye değil de kendinden kaplı olanları deneyeceğim yine aynı markanın. Sanırım o belli etmez.
Biz mesela dokuz aydır yasak:)15 dakika bağladılar canım.
Bunu ben de çok araştırdım e bebekte kaplı da var kapsız da. Ben de oradan alacagim kaplı olanlardan.
Valla biz de en son geçen gün ilişki yaşadık artık ara vereceğiz. Çünkü konforlu olmadı yani bir yerlerim ağrıdı hep bir de sizin gibi benim de canım yandı. Yine biz de hazır olmadan, paldır küldür başlamamıştık ama bir yerler ağrıyınca ve orada da acı hissedince keyif de alamadım eziyete dönüştü bana. Hassaslaştı sanki orası bilmiyorum. Bir de ilişkiye girmek erken doğumu tetikleyebiliyormuş son haftalarda, o yüzden son zamanlar yapmayız diyorduk. Şimdiden ara vereceğiz, yapacak bir şey yok az kaldı zaten bu zamana kadar iyi bile yaptık insanlar 9 ay hiç yapamıyor bazen diyorum.
Çok teşekkürlerKaplı olanlar belli etmiyor. Ben şuan da kullanmaya başladım. Desteklilerin telleri kaburgamı çok acıtıyor diye şimdiden başladım emzirme sütyenini takmaya. Belli etmiyor ve çok rahat. Sadece 2 beden büyük aldım.
Hiçbir bilgim yok benimde ilk hamileliğimBende 32 de ayrılıcam ama önden verdıklerını bılmıyordum 29+6 yken 31 lerde görünüyor bebek demıstı suan 30+1 im gitsem verırlermıkı bide verırlerse sorun olurmu erken almak acaba
Bende maden suyu içecektim doktorum izin vermedi tansiyonun çok oynasın istemiyorum dedi içeceksen yarım iç dedi herkeste farklı demek kiHergun maden suyu içiyorum. 1 hafta içmedim 2.gun kramp girdi. Sonra tekrar başladım
Benimde kaşınıyordu bir de ayak eklendi kolestazdan şüphelendi doktor karaciğer enzimlerine bakılması lazım dedi bir de safra değerlerine eğer kabartı yoksa alerji diyemem dedi pazartesi randevum var doktoruna söyle mutlaka canım karaciğer enzimlerine bakılmış mıydı öğrensen iyi olurEller demisken benim ellerimin içi çok kaşınıyor üç litreye yakın su içiyorum günde ama geceleri avuç içleri. Deli gibi kaşınıyor kasintisina uyuyamıyorum bir tulru
Arkadaşlar 30+0 haftalık olduk. Tam bir ay önce idrar yolu enfeksiyonum hepsi sıfırdı değerlerim tertemizdi. Ondan öncede bakteri 78 çıkmıştı doktorum 600 mglk 10 günlük antibiyotik kullandrmsti iki ay temiz kaldım şimdi yeniden başlamış buseferde bakteri 107 çıkmış lökosit 15 epitel 8 yarın sonuçlarımı göstermeye gdcm ama yine antibiyotik vericek diye çok huzursuzumhergun çamaşır degisyrm günlük net 1.5 litre sabit suyum var bazen daha fazla içiyorum. Hamilelikte bukdr çok antibiyotik kullanan var mı daha önce de iki üç kere monurol şase kullanmıştım zaten düşük enfeksiyonlarda içim çok huzursuz enfeksiyonla uğraşan var mı başka
Benimde iki gündür sağlı sollu cam kesiği sızısı gibi ağrılarım oluyor ama hiç tahmin etmemiştimNeredeyse hamileliğimin başından beri her ay idrar yolu enfeksiyonu yada vajinal akıntılar yaşıyorum. Her ay yeni ilaç kullandım. Hatta hamile olduğumu bilmezken daha en başta idrar yolu enfeksiyonuydum ağır antibiyotik kullandım. Hamilelere de uygun değildi o maalesef. İnşallah bebeğime zararı olmamıştır. Fakat şuan verilenler hamilelere uygun. Kurtulmak için yapacak başka bir şeyimiz yok maalesef. Haftaya tekrar doktora gideceğim ve yine çıkacak muhtemelen hissetmeye başladım enfeksiyon başlıyor.
Şuan kullandıklarımız zarar vermez allahın izniyle. Hamilelere uygun ilaç veriyor doktorlar. Benim ilk kullandığım hamileye uygun olmayandı.Benimde iki gündür sağlı sollu cam kesiği sızısı gibi ağrılarım oluyor ama hiç tahmin etmemiştimmecbur kullnacgz yani bu antibiyotikleri erken doğum bebege geçmesi fln daha riskli anladgm kadaryla inşallah bebeklere bişey olmyordur bu ilaçlar yüzünden ikinci kere kullanacağım için içim çok huzursuz nioli yağı kullanıyordum güya önlem için hicbi faydası yok demek ki.
Bana hergun 1 şişe içebilirsin dedi doktor.Bende maden suyu içecektim doktorum izin vermedi tansiyonun çok oynasın istemiyorum dedi içeceksen yarım iç dedi herkeste farklı demek ki
Oyy masallah. Gebelik sekeriniz mi vardı ?Günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum sanırım benim bebe çok önden gidiyor 30+1 günlüğüm ama kilosu 2100 çıktı şekeri düzelttim ama başta önden gittiği için bebeğin kilosu gerilemez artık hep 2 hafta önden gitcek dedi otomatik hazirana kaydı benim doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?