2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bana hergun 1 şişe içebilirsin dedi doktor.
Ben çoğunlukla içine limon sıkıyorum.
Herkesi bilmem ama her doktorun yorumu farklı bence diyetisyen de haftada 3 4 tane içebilirsin demişti
Bana da hergün 1 şişe icebilrisin dedi. Ama ben artik bu doktor yorumlarina da cok takılmıyorum herkes farkli bisey söyluyor.

Gecmiş olsun canim
Evet idrar enfoksiyon un yuksek cikmiş
Doktor antibiyotik verdiyse bence kullan
Kullanmadigin zaman dahada cok ilerliyor sana bebege zarar verir
Bide doktorlar bebege zarar verecek ilac yazmaz
Gunaydin canim
Benim 31 haftalikken kilosu 1600 gr dendi
Senin bebiş baya onden gidiyor
Sen gene şekere falan dikat et allin izniyle bisey olmicak

Yok bakilmadi galiba geceleri yatarken kaşınıyor zaten oda sağ avcumun içi solda birşey yok nie anlamış degilim

Gittim geldim doktora canım 400 mglk molcef antibiyotik verdi bir sasede monurol kana da geçmiş enfeksiyon çünkü. Ben 4 haftada bir düzenli yaptryorum idrar tahlili ihmal etmemek lazım

Aynen kullancm ztn her nekdr insanda tedirginlik olsa da mecbur kullanyorum daha öncede kullandım ztn hayırlısıyla su bebitoları sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba kızlar, şimdi bende kontrolden çıktım bugün 32+0 ız :) doktorumun ameliyatı vs vardı çok detaylı bilgi alamadım ama 2000 gr olmuş biraz önden gidiyoruz dedi, bir de ben normal doğum istiyordum ama bebiş ters geliyor dedi bu haftadan sonra biraz zor döner dedi umarım döner böyle giderse sezeryan dedi ama 36 da bakıcaz ne zaman olacağına dedi..

Hayır son gün dahi dönebilir diyor doktorlar bence yanlış yönlendirmiş

Bende ikizlerime henüz isme karar vermedim birinin adı Elif olsun diyorum simdi de ama Elif e uygun icinde e ve i harfleri gecen bi isim bulamadim hossuma giden. Ece düşündüm aslında Elif-Ece nasıl kızlar. Cok kararsizim son karar benim olacak

Elif ile ela da olabilir uyumlu

Doktorunuz galiba ameliyatla dogum yaptırmayı daha cok tercih ediyor. Benimde bildigim son günlere kadar bebek hala dönebiliyor.

Hemen daha büyümeden YouTube’dan instagramdan bebeği doğum pozisyonuna yerleştirmek için yapılan egzersizlere düzenli başlayın. Hala dönme şansı var.

Bu arada kızlar artık o kadar sertleşti ki kızımın hareketleri gerçekten can yakıyor. Üzerimde dar kıyafet varken attığı tekme dışarıdan gözüküyor. 28. Haftada 1200 gram 37 cm idi. Şuan ne kadar oldu çok merak ediyorum. Özellikle son 1 haftadır gerçekten acıtıyor canımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…