2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Elif & Eflin cok mu zorlama olur ki

Kızlar kan tahlili sonuçlarımda bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkmuş ama ben bir belirti hissetmiyorum, doktor aksef 500 almamı söyledi acaba soğan sarımsakla atlatabilir miyim çünkü çok şükür idrar yaparken sızlama veya diğer belirtileri yaşamıyorum

İnş canım şekeri düzelttim rejimi i bozmuyorum hiç ama başta kilolandı ondan Dr 15 haziran gibi doğum olur dedi 36 haftalıkken olcak neyseki herşeyi tamamlamış olur bebiş inş

Doktorunuz galiba ameliyatla dogum yaptırmayı daha cok tercih ediyor. Benimde bildigim son günlere kadar bebek hala dönebiliyor.
Aslında tam anlamıyla normal doğumcu bir doktor, neredeyse 10 takibinden 8 i normal doğum, o yüzden de sezeryanı onun ağzından duyunca herhalde kesin haber diye düşündüm.

Canım bende bir kere enfeksiyon çıktı doktorum dediğin gibi aksef verdi bı hafta kullandım bir ay sonra tekrar enfeksiyon yüksek çıktı ama eskisi kadar yüksek değildi bu sefer bol su iç dedi belirtin yoksa değerin çok yüksek değilse bence de icmeyebilirsin bol su içerek atmaya çalışabilirsin

Belirti olmadan da enfeksiyon çıkabiliyor. Bende mesela genelde belirti olmaz ama enfeksiyon arşa ulaşmış olur. Kesinlikle kullanın ilaç enfeksiyon bebeğe zararlı.

Bence doktorun verdigi ilaci kullan
Cunku enfeksiyon daha da ilerleyebilir

İnş canım şekeri düzelttim rejimi i bozmuyorum hiç ama başta kilolandı ondan Dr 15 haziran gibi doğum olur dedi 36 haftalıkken olcak neyseki herşeyi tamamlamış olur bebiş inş
Bakalim nasip canim belki 37 38 haftalarda sezeryan olabilirsin
Tabikide doktorun daha iyi bilir

Neden doktorlar olumsuz konusuyolar ki
Milletin dogum aninda yeni bebegi baş aşagi falan geliyorlar
Erken bence belki doner bebisin

Kizlar benim baş agrim vardi dedim tansiyonumu olcuyum iki defa ust uste olctum sizce benim tansiyon aletimde sorunmu var sadece bi dk arayla cikti bu sonuclar bide omron marka guvenilir
klenbe kler B bboobbeepp sizin tansiyonlariniz nasil?

Eklentiler

• 20230513_154927.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 25
Elif_Esma elif-eflin aklıma bunlar geldi eflin ismini de çok severim cennete açılan kapı demek

Üst üste ölçülmez diye biliyorum ben ama.Cihazda tutarsızlık oluyormuş bi yarım saat bekleseydin keşke.Bende de omron var.

Valla benim 13-14 bile oluyor zaman zaman.Ama şu an ki doktorum normal hamilesin dedi.Kan sulandırıcını bırakma dedi.Benim hiç baş ağrım olmuyor ama hamile kaldığımdan beri.

Bende hiçbi belirti yaşamıyordum tahlilde çıktı. Bakteri 107 olmuş hala yanma gbi bı durum yok bende bugün ilaçlarımı aldım hem toz şase hem on günlük antibiyotik başladık bence antibiyotige başlayın erken doğum riski var bebeğe geçme riski var risk almaya değmez benim bu değerim sıfırdan bir ayda fırladı geçen ay 12 Nisan'da tahlil yaptrmstm sıfırdı bütün degelerim Mayıs'ta 107 bakteriyle antibiyotiklik oldum

Bi 10 dk sonra tekrar olcecem
Benim hep baş agrim var ama tansiyonumda normal cikiyor bazende 13 14 cikiyo anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…