2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Küçük olan en fazla kaç olmalıki ben hiç tansiyon olayını bilmiyorum genelde benşm küçük olan 5 çıkıyor
Kucugu 90 sinirdir 90 ustu yuksek diyolar
Çoğu bitti azı kaldı diye avutalım kendimizi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim
Valla bende cok fena baş agrilari var ve dislerimde agriyor bi haftadir parol icip uyuyorum
Omron güvenilir canım bizde de ondan var bence sen biraz uzan dinlen
Evet omron guvenilir oyuzden aldim zaten

Evladından şiddet gören benim galiba canımı çok yakıyor hareketi artık kızlar sizde durum lar neyy sizdede hareketlilik cokmu agliycam artık resmen aynı anda karnımı taş gibi yapıyor

Evladından şiddet gören benim galiba canımı çok yakıyor hareketi artık kızlar sizde durum lar neyy sizdede hareketlilik cokmu agliycam artık resmen aynı anda karnımı taş gibi yapıyor
Benim de bazen öyle oluyo özellikle arabaya binince artık hiç araba kullanmamı istemiyo çok rahatsız ediyo beni asla durmuyo artık dışardan da hareketi çok net görünüyo

Benim de bazen öyle oluyo özellikle arabaya binince artık hiç araba kullanmamı istemiyo çok rahatsız ediyo beni asla durmuyo artık dışardan da hareketi çok net görünüyo
Bende. Devamli aynı hiç değişmedi. Otururken yatarken

Benim oğlan da hiç durmuyor hele geceleri sağa dönsem oradan vuruyor sola dönsem oradan

Bende öyleyim. Sürekli masa başındayım birde tez yazıyorum. Koltukta yapamıyorum. Ne zaman bilgisayar başına geçsem aman Allahım nasıl acıtma. Acaba sıkıştırıp rahatsız mı ediyorum diye bile düşündüm ama sonra çok saçma olduğuna kanaat getirdim

E bebek emzirme atlet sütyeni vs hepsinde indirim var kızlar. Ben kapsız sütyen almıştım şimdi de kaplı aldım baya beğendim. Meme ucu belli etmiyor kaplılar. Düşünen varsa aklınızda olsun.

Kız bende devamlı vsr uzanir Ken bile alın be i burdan der gibi sanki zorla tutuyorum içeride

İyi akşamlar arkadaşlar.,
28+6 haftalığız. Vajina kemiği ağrısı yaşayan var mı? Biraz bel ağrım var birde bebek altta sanki yani altta oynuyor. Normal mi acaba kontrolüme de daha var. Arada da karnımda toplanma oluyo sertleşme yani sonra geçiyor. Benimle aynı durumda olan yada bu haftada yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…