2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
E ve i harfi gecen ecrin ismi geldi aklima

Ben varim o ağrıyı çekiyorum 2 aydir sanki spor yapip hamlamia gibi vajina kemigi ağrısı bebek asagi olunca baskidan oluyor dedi doktor bana. Benim plesantamda asagida hepsi bir arada olunca agri kacinilmaz

Ben varim o ağrıyı çekiyorum 2 aydir sanki spor yapip hamlamia gibi vajina kemigi ağrısı bebek asagi olunca baskidan oluyor dedi doktor bana. Benim plesantamda asagida hepsi bir arada olunca agri kacinilmaz
Benim hamileşiğin ilk zamanlarındaydı plesanta aşağıda dedi dr. O yüzden çok kanamam oluyordu.Sonra kanamalarım geçti ayrıntılıda dra özellikle sordum aşağıda değil dedi. Ama aynen öyle bir ağrı oluyor ki bende de sanki bacaklarımın arası ve kemiğim ağır darbe almış gibi çok zorlanıyorum. Biraz geçiyor sonra yine aynı. Siz kaç haftalıksınız çpk geçmiş olsun iyi biliyorum ağrıyı inşallah geçer de rahatlarız.

Bende kız ismi bulmak daha zor bence dönüp duruyor isimler bulana kadar doğmasa bari
Bende bulamamıştım.Bir sürü isim konuştuk ama doğru isim bir şekilde çıkıyor galiba karşımıza. Bir anda benimseniyor benim kızçemin adı Güneş oldu. İçime sindi.

Bendede bayadır var o ağrı bende sordum ılk gebelıgın sezeryan oldugu ıcın sezeryanlılar da çok olur o ağrı dedi ama pek mantıklı gelmedi

Geçeceğe benzemiyor malesef doguma kadar devam edecek sanırım. Benim yoğun kanamalarim oluyor hala her an doğuma alabilirim.dedi doktor acikcasi bende.bi an önce dogurmak istiyorum psikolojim bozuldu kanamalardan risklerden Allah hepimize saglikli zamaninda doğumlar nasip etsin

Bendede bayadır var o ağrı bende sordum ılk gebelıgın sezeryan oldugu ıcın sezeryanlılar da çok olur o ağrı dedi ama pek mantıklı gelmedi
Bence normal dogum yapanlarda olmasi lazim seseryanra kemik agrisi ne alakaymis

Ben de kızımın adını güneş koyacağım teyzesi. 3. Sezeryan olacağı için erken olacak , belki aynı gün doğarlar belli mi olur
Bende bulamamıştım.Bir sürü isim konuştuk ama doğru isim bir şekilde çıkıyor galiba karşımıza. Bir anda benimseniyor benim kızçemin adı Güneş oldu. İçime sindi.

Dualarımız seninle Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah

Allah sag salim kavustursun bebeklerine insallah dualarim seninle..

Yanlız deilsin bendede aynı durumlar oluyor bol bol dinlenmek lazım normal bence bu durumlar

Allah sizi korusun yardım etsin inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…