2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim insallah herşey yoluna girer
Stres yapma kendine
Dualarimiz seninle

Benim de tuvaletim çok sık geliyo ya benim de mesaneme çok baskı yapıyo bence yarım saatte bir tuvalete gitmem gerekiyo resmen

Bende de oluyor bazen aşadi hisediyorum bebisimi bazen gobegimin orda
Ama normal galiba

Bizi haberdar et aklimizdasin

Aynen öyle benim de sanki elliyo gibi oluyo öyle olunca da çişim geliyo benimkinin ayakları aşağıda. Hareket ettikçe öyle oluyor

Aynı his bende de oldu korktum doktora gittim meğer ters dönmüş benim bebiş, ayaklar aşağıda o yüzden aşağıdan yiyorum tekmeleri vajinada değişik değişik şeyler hissediyorum

Her şey yoluna girecek inşallah. Duamızda olacaksın iyi düşünelim iyi olsun

inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız üçünüzde dualarımız sizinle müsait oldukça furumunu yaz habersiz bırakma

Allah yardımcın olsun kuzum hic kotu dusunme dogsalar bilede Allahın izniyle hic bisicik olmaz benım ıkı gorumcemde ikizlerini 27.haftada dogurmus bugun konustk hatta smdisi dordude cok sukue büyüdüler 16.17yaslarindalar dualarimizdasın canımmmm

Kizlar ilk defa sanci vurdu sirtima dört beş kere zonklama gibiydi
Normalde kasiklarimda oluyordu sanci
Sizde de varmi sirt agrisi yada sirta sanci

Böbrek ağrısı olabilir ben yaşıyorum maalesef. Kan ve idrar verdim orada da bunu destekleyecek sonuçlar çıkmış yarın dr a göstericem bakalım.

Var canım.
Enfeksiyon pik olduğu dönem daha fenaydı ama şuanda büyüdü bebekler artık belden sırttan daha net gelir sancılar.
Tetikte ol sen kasıklara doğru adet sancısı gibi devam ederse doktora git. Belden sırttan başlayıp kasıklara yayılırsa doğum sancısıdır.

B balbocegi34 canım nasılsın bebis nası ahberdar et bizleri
Canım benim biraz daha iyiyim bebiş de stabil aynı cuma günü gittim görüşüne salı günü tekrar gideceğim şu anlık bir sağlık problemi yok çok şükür gelişimini tamamlayıp İnşallah kucağıma alacağım çok teşekkürler

Kızlar kimle konuşsam hamilelik döneminde ya da doğum sırasında hemoroid olduğunu söylüyor doğum korkusundan çok bu korku sardı beni hemoroid olmamak için ne yapmak lazım canım tecrübeli anneler

Kızlar kimle konuşsam hamilelik döneminde ya da doğum sırasında hemoroid olduğunu söylüyor doğum korkusundan çok bu korku sardı beni hemoroid olmamak için ne yapmak lazım canım tecrübeli anneler
ıkınmayı bilmek gerekiyor sanırım. Gereksiz bağırmamak doğum sırasında. Sancıları nefesle karşılamak vs.

Tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla doğum sırasında başlarda ıkınmamak lazımmış bebek iyice çıkmaya hazır olunca zaten çok tuvaletin gelmiş hissi oluyomuş o zaman ıkınmak lazımmış güçlü şekilde

normal doğumda artık ebeler doğum başladı sancı gelince ıkın demeden ıkınmamak gerek gelen sancılarda nefesle karşılamak gerek doğum tam anlamıyla başlayana kadar ve nefes egzersizlerş doğru nefes gerçektende sancıyı çok hafifletiyo o noktalarda elinizden geldiği kadar ıkınmayın ebeler ne yapmanızı söylüyosa yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…