2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Doktorun yönlendirmesiyle hareket edicez demek ki Allahım hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah

Evet canım oluyor bende de. Zaten benim bebişin kafası çok aşağıdaydı en son kasıklarda dedi doktor. Yürürken ağrı giriyor bir süre sonra ve idrar olayı aşırı sıkıntı. Bir yandan çok su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama az içtiğim gün bile sık sık tuvaletim geliyor. Geçen gün yürüyüşten geldik bi baktım bir iki damla kaçırmışım pedime hiç anlamamıştım bile

Kızlar kimle konuşsam hamilelik döneminde ya da doğum sırasında hemoroid olduğunu söylüyor doğum korkusundan çok bu korku sardı beni hemoroid olmamak için ne yapmak lazım canım tecrübeli anneler
Bende şu an var canım bu sorun. Hakiki zeytinyağını pamuğa alıp oraya koyup yatıyorum her gece biraz küçüldü inşallah tamamen kurtulurum. Sadece ıkınmaktan değil veya sadece kabızlık değil buna sebep. İshal olmak da hemoroide neden olabiliyormuş, dışkının asidik yapısından dolayı. Ben bu ara çok sık ishal oldum ondan olduğunu düşünüyorum. Ne kabız ne ishal olmamaya, normal tuvalete çıkmaya çalışmaktan başka bir şey gelmiyor o yüzden aklıma. Ola ki sende de olursa hakiki zeytinyağı hamilelikte yapabileceğimiz en zararsız yöntem ve işe yarıyor gibi şu an.

Lifli beslenmeye bol su içmeye dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim elimde değilmiş gibi geliyor henüz öyle bir durumla karşılaşmadım ama korkum da var sende bir an önce kurtulursun inşallah doğumuna kolaylıkla girersin

Sağ ol canım inşallah. Benim doğum sezaryen olarak kesinleşti gibi ama yine de kurtulsam iyi olacak tabi

Evet ama o iş öyle olmuyor işte:)
Ben ıkınmadığımı sanıyordum pilates topu üstünde. Ama o öyle bir an ki sen kendini sıksan yine de ıkınıyosum ve sonuç yımırta kafa

Böbrek ağrısı olabilir ben yaşıyorum maalesef. Kan ve idrar verdim orada da bunu destekleyecek sonuçlar çıkmış yarın dr a göstericem bakalım.
Bobrek agrisi degildi canim sirtan sanci geldi
Dun oyleyleydi cok sukur bugun daha iyiyim
Normalde sirt sancisi cekmedim oyuzden soruyum dedim

Merhaba kızlar temmuz annelerinden Rahim ağzı kısalığı yaşayıp doktordan erken doğum riski teşhisi alan var mı? Varsa nasıl bir yol izlediniz? Tedavileriniz neler?

Merhaba kızlar temmuz annelerinden Rahim ağzı kısalığı yaşayıp doktordan erken doğum riski teşhisi alan var mı? Varsa nasıl bir yol izlediniz? Tedavileriniz neler?
Merhaba canim
Benim 31 haftaliken rahim agzi kisaligi 27 mm olarak olculdu doktor normal dedi
Senin rahim agzi kisaliginmi var?

Merhaba canim
Benim 31 haftaliken rahim agzi kisaligi 27 mm olarak olculdu doktor normal dedi
Senin rahim agzi kisaliginmi var?
Evet var benimde 28. Haftadayken 28mm ölçtü doktorum ama bana hiç normal demedi psikolojim çok bozuldu ve 2 hafta böyle geçti, şu an kısalma devam ediyor sanırım geçen 30.haftada 22mm ölçtü. Ve hep yatmama rağmen galiba stresten oldu bilmiyorum. Öncelikle ciğer gelişim iğnesi vuruldum 2 doz, sonra arabin pesser takıldı, haftada 1 kez proluton iğnem var, Adalat kullanıyorum ve her gece progestan fitil var. Aynı zamanda sürekli yatıyorum. Ama kafamın içi hiç susmuyor

Canim zaten haftan ilerledikce kisalcaktir rahim agzi
Pesserde takmişsin ve progesteron da kullaniyorsun ve yatiyorsin gerekli onlemleri almişsin bence bunu kendine stres yapma
Agrin olursa doktora git canim

Magnezyum kullanmanız lazım, kullanmıyorsanız

Ilk hamileliğimde 25 hastalıkken yaşadım. rahim ağzı 4 santimden 1,4 santime kadar kisalmisti. Hastanede kaldirildim, sancilari durdurmak icin iğne yaptılar ve her ihtimale karşı bebeğimde ciğer gelişimi icin iğne yapilmisti.
Bir hafta hastanede yattım, sonra taburcu oldum. Doguma kadar calismadim. Bol bol dinlenerek, kendimi yormadigim bir hamilelik gecirdim ve bebeğimi 40.6 haftalık dünyaya getirdim, normal dogum ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…