- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.041
Ebeyi ya da doktorun yönlendirmesini beklicez o zamanıkınmayı bilmek gerekiyor sanırım. Gereksiz bağırmamak doğum sırasında. Sancıları nefesle karşılamak vs.
Doktorun yönlendirmesiyle hareket edicez demek ki Allahım hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallahTecrübem yok ama bildiğim kadarıyla doğum sırasında başlarda ıkınmamak lazımmış bebek iyice çıkmaya hazır olunca zaten çok tuvaletin gelmiş hissi oluyomuş o zaman ıkınmak lazımmış güçlü şekilde
Evet canım oluyor bende de. Zaten benim bebişin kafası çok aşağıdaydı en son kasıklarda dedi doktor. Yürürken ağrı giriyor bir süre sonra ve idrar olayı aşırı sıkıntı. Bir yandan çok su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama az içtiğim gün bile sık sık tuvaletim geliyor. Geçen gün yürüyüşten geldik bi baktım bir iki damla kaçırmışım pedimecanım hamişler bebek asagıdami blemedm ama dktora soledigimde bisi dememisti bazen bole idrar torbama mı baskı yapıyor anlamadm cıkıcak gibi bi degiisk bidi oluyor afedersniz cişim geliyor sankı orayi elliyo gibi nebilim) sizlerdede oluyomu
Bende şu an var canım bu sorun. Hakiki zeytinyağını pamuğa alıp oraya koyup yatıyorum her gece biraz küçüldü inşallah tamamen kurtulurum. Sadece ıkınmaktan değil veya sadece kabızlık değil buna sebep. İshal olmak da hemoroide neden olabiliyormuş, dışkının asidik yapısından dolayı. Ben bu ara çok sık ishal oldum ondan olduğunu düşünüyorum. Ne kabız ne ishal olmamaya, normal tuvalete çıkmaya çalışmaktan başka bir şey gelmiyor o yüzden aklıma. Ola ki sende de olursa hakiki zeytinyağı hamilelikte yapabileceğimiz en zararsız yöntem ve işe yarıyor gibi şu an.Kızlar kimle konuşsam hamilelik döneminde ya da doğum sırasında hemoroid olduğunu söylüyor doğum korkusundan çok bu korku sardı beni hemoroid olmamak için ne yapmak lazım canım tecrübeli anneler
Lifli beslenmeye bol su içmeye dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim elimde değilmiş gibi geliyor henüz öyle bir durumla karşılaşmadım ama korkum da varEvet canım oluyor bende de. Zaten benim bebişin kafası çok aşağıdaydı en son kasıklarda dedi doktor. Yürürken ağrı giriyor bir süre sonra ve idrar olayı aşırı sıkıntı. Bir yandan çok su içmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama az içtiğim gün bile sık sık tuvaletim geliyor. Geçen gün yürüyüşten geldik bi baktım bir iki damla kaçırmışım pedimehiç anlamamıştım bile
Bende şu an var canım bu sorun. Hakiki zeytinyağını pamuğa alıp oraya koyup yatıyorum her gece biraz küçüldü inşallah tamamen kurtulurum. Sadece ıkınmaktan değil veya sadece kabızlık değil buna sebep. İshal olmak da hemoroide neden olabiliyormuş, dışkının asidik yapısından dolayı. Ben bu ara çok sık ishal oldum ondan olduğunu düşünüyorum. Ne kabız ne ishal olmamaya, normal tuvalete çıkmaya çalışmaktan başka bir şey gelmiyor o yüzden aklıma. Ola ki sende de olursa hakiki zeytinyağı hamilelikte yapabileceğimiz en zararsız yöntem ve işe yarıyor gibi şu an.
Sağ ol canım inşallah. Benim doğum sezaryen olarak kesinleşti gibi ama yine de kurtulsam iyi olacak tabiLifli beslenmeye bol su içmeye dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim elimde değilmiş gibi geliyor henüz öyle bir durumla karşılaşmadım ama korkum da varsende bir an önce kurtulursun inşallah doğumuna kolaylıkla girersin
Evet ama o iş öyle olmuyor işte:)Tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla doğum sırasında başlarda ıkınmamak lazımmış bebek iyice çıkmaya hazır olunca zaten çok tuvaletin gelmiş hissi oluyomuş o zaman ıkınmak lazımmış güçlü şekilde
Oh oh ck sukurr Allah cabucak kavustursun inseAllah kuzumCanım benim biraz daha iyiyim bebiş de stabil aynı cuma günü gittim görüşüne salı günü tekrar gideceğim şu anlık bir sağlık problemi yok çok şükür gelişimini tamamlayıp İnşallah kucağıma alacağım çok teşekkürler
Bobrek agrisi degildi canim sirtan sanci geldiBöbrek ağrısı olabilir ben yaşıyorum maalesef. Kan ve idrar verdim orada da bunu destekleyecek sonuçlar çıkmış yarın dr a göstericem bakalım.
Dun oyleyleydi cok sukur bugun daha iyiyimVar canım.
Enfeksiyon pik olduğu dönem daha fenaydı ama şuanda büyüdü bebekler artık belden sırttan daha net gelir sancılar.
Tetikte ol sen kasıklara doğru adet sancısı gibi devam ederse doktora git. Belden sırttan başlayıp kasıklara yayılırsa doğum sancısıdır.
Merhaba canimMerhaba kızlar temmuz annelerinden Rahim ağzı kısalığı yaşayıp doktordan erken doğum riski teşhisi alan var mı? Varsa nasıl bir yol izlediniz? Tedavileriniz neler?
Evet var benimde 28. Haftadayken 28mm ölçtü doktorum ama bana hiç normal demediMerhaba canim
Benim 31 haftaliken rahim agzi kisaligi 27 mm olarak olculdu doktor normal dedi
Senin rahim agzi kisaliginmi var?
Canim zaten haftan ilerledikce kisalcaktir rahim agziEvet var benimde 28. Haftadayken 28mm ölçtü doktorum ama bana hiç normal demedipsikolojim çok bozuldu ve 2 hafta böyle geçti, şu an kısalma devam ediyor sanırım geçen 30.haftada 22mm ölçtü. Ve hep yatmama rağmen galiba stresten oldu bilmiyorum. Öncelikle ciğer gelişim iğnesi vuruldum 2 doz, sonra arabin pesser takıldı, haftada 1 kez proluton iğnem var, Adalat kullanıyorum ve her gece progestan fitil var. Aynı zamanda sürekli yatıyorum. Ama kafamın içi hiç susmuyor
Magnezyum kullanmanız lazım, kullanmıyorsanızKızlar benim gibi +90 hamilelik geçiren var mı? Bacaklarıma çok kramp giriyor kalçadan sağdan sola dönemiyorum yatarken, siyatik ağrısı yani. Benim gibi olup çözüm ya da rahatlatacak birşeyler bilen var mı?
Ben magnezyum kulaniyorum gunde bi tabletMagnezyum kullanmanız lazım, kullanmıyorsanız
Kullanıyorum ama rahatlatıcı bir etki görmedim hiç.Magnezyum kullanmanız lazım, kullanmıyorsanız
Gulucuk dııl oda kalptı yanlış gıtmıs bizi haberdar etOh oh ck sukurr Allah cabucak kavustursun inseAllah kuzum
Merhaba kızlar temmuz annelerinden Rahim ağzı kısalığı yaşayıp doktordan erken doğum riski teşhisi alan var mı? Varsa nasıl bir yol izlediniz? Tedavileriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?