2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya maşallah ne kadar güzel şu an 40 hafta bana o kadar ulaşılmaz geliyor ki, çünkü doktorum çok olumsuz konuşuyor, sanki doğum oldu olacak havasında, Bi de her hafta ölçüm yapıyor yine kısalmış yine kısalmış diyor, inanın psikolojim çok bozuldu, bende artık o kafaya girdim.

Bende hastaneden ciktiktan sonra ölçüm yapılmadı. Tetikleyebilir diye. Bu arada ben Hollandada yaşıyorum. Iki haftaya bir kontrollerde bebeğe baktılar sadece. 40 hastalıkken baktıklarında 2 santim açılma vardi, ve ben oyle 6 gun daha dogumu bekledim.

Bana her hafta vajinal Muayene ile bakıyor ama sonuçta profesör diyorum, tehlikeli bulsa niye o şekilde baksın ki. Aslında kısalması duyunca bende çok stres oluyorum. Ya maşallah ya inşallah bende o haftalara gelirim sağlıkla sıhhatle

Ben sahsen cok merak ettim, digerlerindede oylemi. Burda sancıların yoksa alttan durduk yere kontrol etmezler.

Kızlar ilk gebelik olduğu için merak ediyorum bir şey soracağım sizlere. Göğüs uçlarımda beyaz beyaz kabarcıklar var kabuk gibi. Ne zamandır var ama süt oluşuyor diye okudum önemsemedim şimdi çok artmış. Nemlendiriyorum yara gibi olmasın diye ama gerçekten anlamadan hafif süt akıyor da o mu kuruyor ondan mı? Tecrübeli anneler bilir

Bu arada ben yeni doktoruma gittim kızlar.Kadın çok rahatlatıcı,sakin biri.Sonuçlarımı da normal gördü,protein kaçağıda gözükmüyor gerilikte de artış yok.Kilo da almış bebek.Zaten senin çok iri bir bebek doğurmanı beklemiyorum fiziksel yapına göre dedi.

32. Haftada ayrılmayı planlıyorum Allah kısmet ederse.

Kuzum magnezyum keni basına yeterli degil içinde d ve kalsiyum magnezyum olanı var ben kullanıyorum allaha sükür arada agrı harıcı hiç agrın olmuyor kalsiyum azalıncada oluyor cok agrı

Aslında bunları kullanıyorum gece yatmadan magnezyum kahvaltıdan 1 2 saat sonra calsiyum d3, sabah ilk uyandığımda da feramat demir hapı kullanıyorum değerlerim normal sınırda ama benim ki kemik ağrısı değil siyatik siniri sıkışması ağrısı yani takılıp kalıyorum. Sağdan sola dönemiyorum uykuda kalkıp tekrar yatıyorum. Kramp giriyor yoksa. Kalktığımda da kalça ağrısından tutunmadan yürüyemiyorum. Çarşamba randevum var dr a sezeryan yapar mı diye sorucam hala korkularım var ama normal doğurmam pek mümkün değil artık ve tüplerimi bağlatmak istiyorum. Bakalım

Öğlen açlık şekerim 97 1saat sonra tokluk 157 çıktı.
Ne güzel düşürmüştüm geçen haftalarda.arada kaçamak istiyor insan ama hemen uçuyo böyle.Bide anlıyoru artık şekerin yükseldiğini baş ağrım oluyo.Şeker yükselmesinden yana sorun yaşayan varmı?

İnşallah canım Allah hayırlı güzel ömürler versin evlatlarımıza... Zaten Büyük ihtimalle Temmuz doğumlu olacağından buraya da yazarım hikayemi :)
Aa ne güzel minik Güneşler doğacak desenizeadları gibi parıl parıl ömürler olsun.olabişit güneşi ilk doğuran haber versin

Hayırlısı olsunnn hakkında kötü bisey o siyatik agrısı valla doktorla konus bakalım ne dicek

Gercekten cok enteresan, hakkınızda hayirlisi. Sanciniz yoksa alttan muayene etmesi beni cok sasirtti.

Bende de ayni durum var hatta goguslerimin etrafinda bile kabuklar var pul pul döküyor doktoruma sordum normal dedi
Bide cildim cok kuru

Yanlış anlamazsanız kilonuz fazla mı boyunuza göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…