2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Anladım sürekli alttan muayeneyi genelde karın bölgesinde yağlanması fazla olan annelere yapıyorlar. O sebeple sordum
Şöyle gebeliğimin başından beri alttan Muayene etmiyor sadece erken doğum riskim ortaya çıktığından beri Rahim ağzını kontrol etmek amaçlı kontrol ediyor. Öncesinde yoktu bu vajinal Muayene

Kızlar eğer bebek kanala girerse yine de sezeryan yapılabiliyor mu bi sıkıntı olmuyor değil mi ? Bilen var mı aranız da
Bunu bende çok merak ediyorum diyelim sezeryan olmak istiyoruz ama erken olmakda istemiyoruz atyorum kendi sancım gelene kadar bekleyip sancım gelince gidip sezeryan olamazmydm sonuçta cocuk yarım saate doğan bişey değil saatler sürüyor niye bu çocukları illaki erkenden alyolar mesela neden sezeryanlar 39u doldurmuyor illa 38de alınıyor. Sonuçta hamilelik 40 hafta

Aynen iç sesim olmuşsun internette olur yazıyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum bilen varsa yazsın lütfen

Sormak istediğim birşey daha var arkadaşlar çok afedersiniz ama cinsel ilişkiye ne zaman kaçıncı haftanzda ara verdiniz iki gün önce doktora gittigmde birşey demedi herhangi bir sorunum yok ilişkide bir sıkıntı yaşamıyorum erken doğum riskim bilinen bir sıkıntı yokken ne zaman sizce bırakmak gerekiyor boşuna riske de atmak istemiyorum ama daha da 30+2 haftalığım. Bide özel olmazsa cevaplamak isteyen arkadaşlar sizce sıklığı ne olmalı haftada bir iki gibi.

Canım doktorun gebeliğin ile ilgili bir sıkıntı görmedi ise cinsellik ile ilgili bir kısıtlama yapılmıyor, hatta ben gebeliğimin son 2 ayında normal doğum olsun diye ilişki sıklığını arttırmıştım, hatta eşim beni kullanıyorsun diyerek takılıyordu sonuç sezeryan oldum

Ne arası daha sıklaştır. Normal doğumu kolaylaştırıyor risk en başta yoksa ve Şuan bir risk yoksa yasak değil son güne dek.

Son 4 hafta kala riske atmam artık 34den sonra daha yapamam büyük ihtimalle. eşim şuan bile istemiyo korkudan. ilk çocuk olunca korku çok olyo erken doğumdan da korkuyorum. Son 4 haftaya kadar haftada 2 kere olsa sıkıntı olmaz diye düşünüp suanlık o seklde ilerlicem sonumuz hayrolsun

Acaba insan korkuyo ya sancım tutar açıklık olur suyum gelir bianda diye bütün felaket haberleri kafamda dönüyo
Valla biz iliski olayini bitireli 5 ay falan oluyo heralde kanka kanka geziniyoruz bizde farkli durum korkan kocam son haftalarda ve bebegin gelme niyeti olmadigi durumlarda dogumu baslatmak icin oneriyolar korkacak bisey yok ve hic oyle korkularla hamileligi zorlastirmayin kendinize sizin yapacaginiz hic bisey bebeginize zarar vermez sanci aciklik su gelmesi bunlar olacaksa hic bisey yapmasanizda olacaktir. Tadini cikartin yani

Aynı siyatik ağrısı bende de aşırı var. Kitlenip kalıyorum iki taraftan da. Çok zor bir durum. Geçmiş olsun.

Çünkü doktorlar sana gün veriyor olanlarıni ona göre yapıyorlar amaç o zaten sezeryanla uğraşmamak izne mi gidecek doktor her planını ona göre yapıyor o yüzden onların işine geliyor sezeryan canım normal uzun sürer başında beklersin çok kontrol edilir günü belli degildir

Kızlar günaydın. O kadar hastayım ki gece öksürükten uyuyamıyorum. Dün doktora gttim bi ökdürük ilacı verdi. 32. haftam olduğu için nst bağladılar ve çalışabilir raporu verdi. Boğazım felaket ağrıyo bir gram uyuyamadım gece. Öksürdükçe karnımın içi acıyor. Yatakta dönüp durdum. Ihlamur içtim, ballı süt içtim ne faydaaa

Gecmiş olsun canim
Bende gecen hafta hasta olmuştum cok rahatsiz oldum agrin cok oldugunda parol icebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…