2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın geçmiş olsun, boğaz pastilide kullanabilirsin. Ben bayramda hasta olmuştum öksürük ilacı banada vermişti bir de pastil kullandım, güzelce dinlendim 3 günde atlattım. Umarım seninde hemen geçer

Kızlar eğer bebek kanala girerse yine de sezeryan yapılabiliyor mu bi sıkıntı olmuyor değil mi ? Bilen var mı aranız da
Benim kuzenimin ertesi gün sezeryan randevusu vardı gecesinde doğumu başlamış. Ama yeterince açılma olmadığı için doğumu yapamamış sabah sezeryana alınmış. Bebek kanala girince de sezeryan oluyor yani. Bazen ters gelebiliyor öyle durumlarda da hemen sezeryana alıyorlar. Benim kitaplarını okuduğum doktor sezeryan isteyenler için tam tarih vermiyor, normal doğum belirtilerinin başlamasını bekliyor, en doğrusunun bu olduğunu bebek hazır olduğunda doğması gerektiğini savunuyor

Kizlar
karnim cok sertlesiyor ve cati agrisi yasiyorum
Vajina bolgesinde cok agrim oluyor saga sola donsem bile agri oluyor sizdede varmi?

Sorun olmuyor galiba, bir kaç yakinim yaşadı. Yeterince açılma olmadıgı icin sezeryana karar veriliyor bazı dogumlarda.

Kizlar
Vajina bolgesinde cok agrim oluyor saga sola donsem bile agri oluyor sizdede varmi?

Sanki bendede var bu. Yatakta sag sola dönmekte cok zorlanıyorum ve daha doguma 10 hafta var.

Kızlar eğer bebek kanala girerse yine de sezeryan yapılabiliyor mu bi sıkıntı olmuyor değil mi ? Bilen var mı aranız da
Yapılır canım sezeryan doğumun her aşamasında yapılabilir. Çünkü aslen 'Kurtarma Ameliyatı'

Kizlar
Vajina bolgesinde cok agrim oluyor saga sola donsem bile agri oluyor sizdede varvarmi
Ay benim de aynısı oluyor ve daha erken gibi geliyor bana. Bebeğin kafasını poposunu hissediyorum, sıkışıp kalıyor. Canımı yakıyor. Hatta eşime kemiğimi kırma olasılığı var mı acaba diye sordum. O kadar sert davranıyor.
Bazen üstte kaburgalarıma dayanıyor, bazen alta çatı kemiklerime dayanıyor. Yürürken zorluyor. Ve doğuma daha 2 ay var. Nasıl geçecek bilmiyorum

Kizlar
Çatı ağrısı yaşamadım ama bu aralar iştahım çok açıldı çok yiyorum o zaman karnım sertleşiyor zor nefes alıyorum ama yinede yiyorum

Kizlar
Ben de öyleyim canım... Kuyruk sokumu, vajina kemikleri, popo kemikleri... o taraftaki tüm kemikler ağrıyor.

Sorun olmuyor galiba, bir kaç yakinim yaşadı. Yeterince açılma olmadıgı icin sezeryana karar veriliyor bazı dogumlarda.

Sanki bendede var bu. Yatakta sag sola dönmekte cok zorlanıyorum ve daha doguma 10 hafta var.

Benim gündüz çok rahat geçiyor ama akşam 8-9 dan sonra baskılar ve sertleşmeler oluyor
Çatı ağrısı yaşamadım ama bu aralar iştahım çok açıldı çok yiyorum o zaman karnım sertleşiyor zor nefes alıyorum ama yinede yiyorum
Ben de öyleyim canım... Kuyruk sokumu, vajina kemikleri, popo kemikleri... o taraftaki tüm kemikler ağrıyor.
Kizlar demeki hepimizde varmiş
Aksamlari ve sabahlari daha cok agri oluyor
Zaten cinsel ilişkiye yanaşmiyorum bile okadar zorlaniyorum
Dun akşamda sacma bi ruya gordum bebegimin suyu geliyordu sonrasinda uyandim

İşin ilginci ilişkide ağrımıyor. Sadece kkuruluk var yanıyor tahriş olmuş gibi. Ama sonra o da geçiyor.
Kizlar demeki hepimizde varmiş
Aksamlari ve sabahlari daha cok agri oluyor
Zaten cinsel ilişkiye yanaşmiyorum bile okadar zorlaniyorum
Dun akşamda sacma bi ruya gordum bebegimin suyu geliyordu sonrasinda uyandim

Ağrılar değil de işte insan duşa girmeye bile yoruluyor .Ay top yutmuş biri gibiyim zaten:) duşta yorulur mu insan eee bir de evde 2 çocuk var erken uyuyorlar yanlarına yat uyusunlar(depremden korkuları devam ediyor), kalk eşinle birlikte ol, duşa gir,saç kurut vs.... Gözümde büyüyor inan yoksa ağrı sızı yok istek oluyor ama halim yok
Cinsel ilişkiden sogudum okadar agri yapiyor
Zaten sık yapmiyoruz agrilarim yuzunden eşimde anlayiş gosteriyor

Aynen
Bende de iki cocuk var iyiki erken yatiyolar
Zaten aksamlari cok yorgun oluyorum
İnsanin gozunde buyuyor dedigin gibi

Ya ben çok duygusalım bugün oğluşumun kiyafetlerini ayıkladım yıkıyorum bu nasıl biseymiş böyle ya rabbim evlat isteyenlere dua bekleyenlere evlat nasip etsin benim ilk evladım olucak bilmiyorum çok degisik hissediyorum kıyafetleri kuruyunca dogmus gibi hissedicem gibi ah ah havada cok güzel içim böyle kelebekli :) bilmiyorum oğlumu cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…