- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.101
Günaydın geçmiş olsun, boğaz pastilide kullanabilirsin. Ben bayramda hasta olmuştum öksürük ilacı banada vermişti bir de pastil kullandım, güzelce dinlendim 3 günde atlattım. Umarım seninde hemen geçerKızlar günaydın. O kadar hastayım ki gece öksürükten uyuyamıyorum. Dün doktora gttim bi ökdürük ilacı verdi. 32. haftam olduğu için nst bağladılar ve çalışabilir raporu verdi. Boğazım felaket ağrıyo bir gram uyuyamadım gece. Öksürdükçe karnımın içi acıyor. Yatakta dönüp durdum. Ihlamur içtim, ballı süt içtim ne faydaaa
Benim kuzenimin ertesi gün sezeryan randevusu vardı gecesinde doğumu başlamış. Ama yeterince açılma olmadığı için doğumu yapamamış sabah sezeryana alınmış. Bebek kanala girince de sezeryan oluyor yani. Bazen ters gelebiliyor öyle durumlarda da hemen sezeryana alıyorlar. Benim kitaplarını okuduğum doktor sezeryan isteyenler için tam tarih vermiyor, normal doğum belirtilerinin başlamasını bekliyor, en doğrusunun bu olduğunu bebek hazır olduğunda doğması gerektiğini savunuyorKızlar eğer bebek kanala girerse yine de sezeryan yapılabiliyor mu bi sıkıntı olmuyor değil mi ? Bilen var mı aranız da
Bunu bende çok merak ediyorum diyelim sezeryan olmak istiyoruz ama erken olmakda istemiyoruz atyorum kendi sancım gelene kadar bekleyip sancım gelince gidip sezeryan olamazmydm sonuçta cocuk yarım saate doğan bişey değil saatler sürüyorniye bu çocukları illaki erkenden alyolar mesela neden sezeryanlar 39u doldurmuyor illa 38de alınıyor. Sonuçta hamilelik 40 hafta
Kizlar
karnim cok sertlesiyor ve cati agrisi yasiyorum
Vajina bolgesinde cok agrim oluyor saga sola donsem bile agri oluyor sizdede varmi?
Benim gündüz çok rahat geçiyor ama akşam 8-9 dan sonra baskılar ve sertleşmeler oluyorKizlar
Vajina bolgesinde cok agrim oluyor saga sola donsem bile agri oluyor sizdede varmi?
Yapılır canım sezeryan doğumun her aşamasında yapılabilir. Çünkü aslen 'Kurtarma Ameliyatı'Kızlar eğer bebek kanala girerse yine de sezeryan yapılabiliyor mu bi sıkıntı olmuyor değil mi ? Bilen var mı aranız da
Ay benim de aynısı oluyor ve daha erken gibi geliyor bana. Bebeğin kafasını poposunu hissediyorum, sıkışıp kalıyor. Canımı yakıyor. Hatta eşime kemiğimi kırma olasılığı var mı acaba diye sordum. O kadar sert davranıyor.Kizlar
Vajina bolgesinde cok agrim oluyor saga sola donsem bile agri oluyor sizdede varvarmi
Çatı ağrısı yaşamadım ama bu aralar iştahım çok açıldı çok yiyorum o zaman karnım sertleşiyor zor nefes alıyorum ama yinede yiyorumKizlar
Ben de öyleyim canım... Kuyruk sokumu, vajina kemikleri, popo kemikleri... o taraftaki tüm kemikler ağrıyor.Kizlar
Sorun olmuyor galiba, bir kaç yakinim yaşadı. Yeterince açılma olmadıgı icin sezeryana karar veriliyor bazı dogumlarda.
Sanki bendede var bu. Yatakta sag sola dönmekte cok zorlanıyorum ve daha doguma 10 hafta var.
Benim gündüz çok rahat geçiyor ama akşam 8-9 dan sonra baskılar ve sertleşmeler oluyor
Ay benim de aynısı oluyor ve daha erken gibi geliyor bana. Bebeğin kafasını poposunu hissediyorum, sıkışıp kalıyor. Canımı yakıyor. Hatta eşime kemiğimi kırma olasılığı var mı acaba diye sordum. O kadar sert davranıyor.
Bazen üstte kaburgalarıma dayanıyor, bazen alta çatı kemiklerime dayanıyor. Yürürken zorluyor. Ve doğuma daha 2 ay var. Nasıl geçecek bilmiyorum
Çatı ağrısı yaşamadım ama bu aralar iştahım çok açıldı çok yiyorum o zaman karnım sertleşiyor zor nefes alıyorum ama yinede yiyorum
Kizlar demeki hepimizde varmişBen de öyleyim canım... Kuyruk sokumu, vajina kemikleri, popo kemikleri... o taraftaki tüm kemikler ağrıyor.
Kizlar demeki hepimizde varmiş
Aksamlari ve sabahlari daha cok agri oluyor
Zaten cinsel ilişkiye yanaşmiyorum bile okadar zorlaniyorum
Dun akşamda sacma bi ruya gordum bebegimin suyu geliyordu sonrasinda uyandim
Cinsel ilişkiden sogudum okadar agri yapiyorİşin ilginci ilişkide ağrımıyor. Sadece kkuruluk var yanıyor tahriş olmuş gibi. Ama sonra o da geçiyor.
Cinsel ilişkiden sogudum okadar agri yapiyor
Zaten sık yapmiyoruz agrilarim yuzunden eşimde anlayiş gosteriyor
AynenAğrılar değil de işte insan duşa girmeye bile yoruluyor .Ay top yutmuş biri gibiyim zaten:) duşta yorulur mu insaneee bir de evde 2 çocuk var erken uyuyorlar yanlarına yat uyusunlar(depremden korkuları devam ediyor), kalk eşinle birlikte ol, duşa gir,saç kurut vs.... Gözümde büyüyor inan yoksa ağrı sızı yok istek oluyor ama halim yok
Aynen
Bende de iki cocuk var iyiki erken yatiyolar
Zaten aksamlari cok yorgun oluyorum
İnsanin gozunde buyuyor dedigin gibi
Benimde olmaya başladı eşime diyorum hatta beni nts ye bağlasalar kesin sancı çıkar diyeKizlar
Onun kapanmasına ne yazık ki az kaldıYaşasın okulumuz
Evet. Maalesef oluyor:/Kizlar
Bende oyle düşünüyorum yarin ozelde kontrolum varBenimde olmaya başladı eşime diyorum hatta beni nts ye bağlasalar kesin sancı çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?