- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.121
Onun kapanmasına ne yazık ki az kaldı
32+0 da çalışabilir raporu alıp sonra bozdur istiyosan. Bozdurmak sorun olmuyor bildiğim kadarıylaKızlar bir şey sorcam size doğum iznine tam 32+0da mı ayrılmamız gerekiyo 32+1de ayrılsam olmuyo mu haftaiçine denk geliyo 32+0
Benim bildigim kadariyla oluyorKızlar bir şey sorcam size doğum iznine tam 32+0da mı ayrılmamız gerekiyo 32+1de ayrılsam olmuyo mu haftaiçine denk geliyo 32+0
Bakalim bize daha neler neler bekliyoEvet. Maalesef oluyor:/
Ya annem gitmiş tam o güne ameliyat günü almış amacım annemin yanından ayrılmamak çok sinirim bozuldu sanki bilmiyo32+0 da çalışabilir raporu alıp sonra bozdur istiyosan. Bozdurmak sorun olmuyor bildiğim kadarıyla
Çok yoruldum lady hamile olmaktan. Aslında bir yandan keyifli gibi. Ama geceleri şu sol bacak özellikle öyle bir ağrıyor ki. Yatmak uyumak haram oldu. Bir buçuk ay önce mışıl mışıl uyur kalırdım suanda mümkün değil.Benim bildigim kadariyla oluyor
Bakalim bize daha neler neler bekliyo
Benide cok yordu bu hamilelikÇok yoruldum lady hamile olmaktan. Aslında bir yandan keyifli gibi. Ama geceleri şu sol bacak özellikle öyle bir ağrıyor ki. Yatmak uyumak haram oldu. Bir buçuk ay önce mışıl mışıl uyur kalırdım suanda mümkün değil.
Nefes darlığı da başladı yine. Kalbim hızlı atıyor. Doğurmak istemiyorum daha. Temmuz 2 den sonra doğurmak istiyorum
Ay gerçekten hamilelik beni de çok yoruyor. İlk hamileliğim ama ne bileyim hiç keyifli geçmedi. İlk 4 ay sürekli kustum, sonra karaciğer değerleri korkuttu, hastanede yatmak stres yaptırdı. Hastaneden çıktım mide yanmalarım başladı. Şimdi tüm vücudum ağrıyor. Ağırlık merkezimiz değiştiği için ağrı artıyor. Böyle olduğunu bilsem hamile olmak ister miydim emin değilim.Çok yoruldum lady hamile olmaktan. Aslında bir yandan keyifli gibi. Ama geceleri şu sol bacak özellikle öyle bir ağrıyor ki. Yatmak uyumak haram oldu. Bir buçuk ay önce mışıl mışıl uyur kalırdım suanda mümkün değil.
Nefes darlığı da başladı yine. Kalbim hızlı atıyor. Doğurmak istemiyorum daha. Temmuz 2 den sonra doğurmak istiyorum
Benim de böyle oluyor tahriş olmuş gibi yanıyor. Aslında başka sorunum yok ama en son hiç konforlu olmadı ya eziyet gibiydi ilişkiİşin ilginci ilişkide ağrımıyor. Sadece kkuruluk var yanıyor tahriş olmuş gibi. Ama sonra o da geçiyor.
Bugün ben de kızımın kıyafetlerini yıkayacağım şu an ayıklama işlemini yapıyorumYa ben çok duygusalım bugün oğluşumun kiyafetlerini ayıkladım yıkıyorum bu nasıl biseymiş böyle ya rabbim evlat isteyenlere dua bekleyenlere evlat nasip etsin benim ilk evladım olucak bilmiyorum çok degisik hissediyorum kıyafetleri kuruyunca dogmus gibi hissedicem gibi ah ah havada cok güzel içim böyle kelebekli :) bilmiyorum oğlumu cok seviyorum
Benim de böyle oluyor tahriş olmuş gibi yanıyor. Aslında başka sorunum yok ama en son hiç konforlu olmadı ya eziyet gibiydi ilişkibacağıma kramp falan girdi saçmasapan anlar biz de artık bıraksak mı dedik
Bugün ben de kızımın kıyafetlerini yıkayacağım şu an ayıklama işlemini yapıyorumBenim de ilk yavrum olacak. Gerçekten daha şimdiden ağlamaya başladım dolabında görünce ne olucam bilmem
Ay gerçekten hamilelik beni de çok yoruyor. İlk hamileliğim ama ne bileyim hiç keyifli geçmedi. İlk 4 ay sürekli kustum, sonra karaciğer değerleri korkuttu, hastanede yatmak stres yaptırdı. Hastaneden çıktım mide yanmalarım başladı. Şimdi tüm vücudum ağrıyor. Ağırlık merkezimiz değiştiği için ağrı artıyor. Böyle olduğunu bilsem hamile olmak ister miydim emin değilim.
Arkadaşlarıma şey dedim, ikinciyi istiyorum dersem bana bugünleri hatırlatın. Eşime bana yanaşma diyorum.Bunlar Allah tarafından zamanla unutturulan şeyler canım. Eğer öyle olmasa ben 3. yü yapmazdımBir de anneliği tadınca neden bu kdr zor olduğunu anlayacaksın inşallah. Zor ama zorluğundan daha fazla güzel...
Yorgunluk bende de var.Hiç kullanmak istemiyorum aslında bu cümleyi ama.Yayıla yayıla gebelik geçiremedim ben.İlk 4 ay sürekli mide bulantısı.Sonrada tansiyondu,tiroid,şeker yüklemesiydi yordu beni.Yattığım yerden beşiğinde bebeğimi izlemek istiyorum artık.Tamam onun da zorlukları varda böyle karnımda acaba tansiyonum yüksek mi ona zarar mi veriyorum korkusu beni yedi bitirdi.Çok yoruldum lady hamile olmaktan. Aslında bir yandan keyifli gibi. Ama geceleri şu sol bacak özellikle öyle bir ağrıyor ki. Yatmak uyumak haram oldu. Bir buçuk ay önce mışıl mışıl uyur kalırdım suanda mümkün değil.
Hiç korkma canım genelde bebeğin bu şekildeyse sıkıntı yok demektir. Ablam doğurana kadar hareket hissetmemişti. Önemli olan kendi bebeğinin rutiniArkadaşlarım tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim yoksa manyak olup çıkcam30+lardayz ultrasona göre de bebek iki hafta önde gösteriyor yani gelişiminde bı sıkıntı yok bugüne kadar ikili üçlü detaylı hepsini yaptrdm herşey sorunsuz çok şükür. Ama ben oğlumun hareketlerini 24. Haftada hissetmeye başladım 31 haftalık olduk ama öyle gün içinde sürekli bı hareket yok günde 3-4 kere hareket hissediyorum biseyler yiyip yatsam da durtuklesem de ise yaramıyor hareket etmicekse etmiyor resmen tadım huzurum sürekli kaçık. Yani çok az hareket var onlarda çok naif kısa süreli hiç öyle rahatsız olacağım şekilde değil gece asla yok zaten. Ya böyle hamilelik geçiren var mı yada çevresinde duyan eden. Hamileliği boyunca hareketleri çok az hisseden var mı
Arkadaşlarım tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim yoksa manyak olup çıkcam30+lardayz ultrasona göre de bebek iki hafta önde gösteriyor yani gelişiminde bı sıkıntı yok bugüne kadar ikili üçlü detaylı hepsini yaptrdm herşey sorunsuz çok şükür. Ama ben oğlumun hareketlerini 24. Haftada hissetmeye başladım 31 haftalık olduk ama öyle gün içinde sürekli bı hareket yok günde 3-4 kere hareket hissediyorum biseyler yiyip yatsam da durtuklesem de ise yaramıyor hareket etmicekse etmiyor resmen tadım huzurum sürekli kaçık. Yani çok az hareket var onlarda çok naif kısa süreli hiç öyle rahatsız olacağım şekilde değil gece asla yok zaten. Ya böyle hamilelik geçiren var mı yada çevresinde duyan eden. Hamileliği boyunca hareketleri çok az hisseden var mı
Doğduğunda nasıl bı bebekti çocuğun yapısı fıtratı mi bu acaba dogunca daha mı sakın oluyolar acabaHiç korkma canım genelde bebeğin bu şekildeyse sıkıntı yok demektir. Ablam doğurana kadar hareket hissetmemişti. Önemli olan kendi bebeğinin rutini
Aşağıda arka duvarda plesentam önde değil canımPlasenta ondeyse cok daha az hareket hissedersiniz. Benim ilk hamileliğimde ondeydi, hem cok geç hissettim hem de gun boyu cok az hissederdim. Su an plasenta arkada, ve dizimi gun boyu hissediyorum, sayesinde konsentrasyon 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?